Eurooppa Politiikka

Saksalainen kristilliskonservatiivien liittopäiväedustaja: ”Vihreät liehittelevät Antifaa ja vähättelevät vasemmistolaisia ääriliikkeitä”

Christoph Ploß. Kuva Cscha / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Kristilliskonservatiivisen CDU:n Hampurin alueyhdistyksen puheenjohtaja Christoph Ploß haluaa välttää liittouman vihreiden kanssa liittovaltion vaalien jälkeen.

Hampurin CDU:n puheenjohtaja ja liittopäiväedustaja Christoph Ploß vastustaa liittovaltion vaalien jälkeen kristilliskonservatiivien ja vihreiden liittoa, kertoo Welt.

– CDU ja vihreät – ne eivät sovi yhteen, Ploß sanoi.

– Vihreät haluavat rajoittaa yhä useamman kansalaisen vapautta, hän totesi maanantaina lehdistötiedotteessaan. Vihreiden aikeita Ploß ei ole valmis hyväksymään.

Ploß mainitsi sisäpolitiikan, maahanmuuton, talouden, ympäristön ja puolustuspolitiikan, joissa CDU:n politiikka eroaa merkittävästi vihreiden aikeista.

– Lukuisat vihreät liehittelevät antifasisteja ja vähättelevät vasemmistolaisia ​​ääriliikkeitä, Ploß muistutti. Antifasistinen Antifa on vasemmistolainen äärijärjestö, joka esimerkiksi Yhdysvalloissa on julistettu terroristijärjestöksi.

Liittopäiväedustajan mukaan vihreää talous- ja ilmastopolitiikkaa luonnehtivat kiellot, haittaaminen ja valtion tuet. Esimerkkinä Ploß mainitsi ajokiellot Saksan suurimmissa kaupungeissa ja vihreiden poliitikkojen vaatimuksen rajoittaa saksalaisten lentomatkustamista. Kaiken lisäksi ”yhä useammat vihreät poliitikot haluavat estää omakotitalojen rakentamisen tietyille alueille”.

Ploßin mukaan CDU:n tulee tehdä kaikki voitava porvarillisen enemmistön saavuttamiseksi liittovaltion vaaleissa ilman vihreiden osallistumista.

CDU kuuluu suomalaisen kokoomuksen kanssa samaan EPP-europarlamenttiryhmään.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit