Eurooppa Maahanmuutto

Saksalainen siirtolaisapujärjestö luopui ”Alan Kurdi” -aluksesta – kustannukset liian suuret

Alan Kurdi ennen nimenmuutosta Stralsundissa. Kuva Klugschnacker / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Saksalainen siirtolaisten avustusjärjestö Sea-Eye on myynyt Alan Kurdi -aluksen. Regensburgissa toimiva yhdistys kertoi, että myyntiin oli vaikuttamassa Italian rannikkovartiosto: alus oli pitkiä aikoja pidätettynä ja satamamaksut sekä oikeudenkäyntikulut osoittautuivat järjestölle liian suuriksi.

Alan Kurdi myydään italialaiselle ResQ-järjestölle 400 000 eurolla. Alusta tullaan käyttämään nimellä ResQ People.

– Sea-Eyelle tämä oli vaikea mutta järkevä päätös. Sea-Eye tarvitsee myyntituottoja Sea-Eye 4:n toimintaan. Olemme kiitollisia siitä, että alus pysyy liikenteessä, Sea-Eye -järjestön puheenjohtaja Gorden Isler sanoi.

Sea-Eyen mukaan Alan Kurdi oli ensimmäinen siirtolaisten avustuslaiva, joka purjehti Saksan lipun alla. Alus nimettiin hukkuneen syyrialaispojan mukaan. Sitä käytettiin ensimmäisen kerran joulukuussa 2018.

Kuten muutkin Välimerellä toimivat järjestöt, Sea-Eye ei vie kyytiin ottamiaan siirtolaisia Pohjois-Afrikan satamiin vaan tuo heidät aina Eurooppaan.

Lähde Junge Freiheit.

Tilaa
Ilmoita
guest

27 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Muistatteko miksi se ” syyrialaispoika ” hukkui. Syy EI OLLUT uusnatsien tai äärioikeiston. Sitä ei aiheuttanut vihapuhe tai halu pitää omaa maa vieraista vapaana. Sen aiheutti pojan OMA ISÄ..

John Quiman

Mutta suvakki ei kertonut totuutta, vaan käytti pojan kuolemaa väärin perustein omiin tarkoituksiinsa. Olivat siis täysin välinpitämättömiä totuudelle ja yllyttivät uusia isiä ottamaan lapset matkaan, koska jos lapselle käy huonosti, ei se ole isän syy.

Ovat niin huolissaan aikuisten miesten ihmisoikeuksista, mutta lasten ihmisoikeudet eivät saa sijaa heidän sydämissään, etenkään kohdemaissa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kaino-Vieno Huttunen

Jaaha, eikö Soroksen rahakirstu ollutkaan pohjaton. No toisaalta ResQ jatkaa toimintaa. Toivotaan, että Italia jatkaa sakottamista. Mietin vain tuota Saksan lipun alla purjehtimista, mikä mahtas olla Saksan tarve/motiivi/intressit kehitysmaalaisten kuljettamiselle

John Quiman

Kyseessä tuskin on juuri saksalainen innostus, vaan on ihan läpi Euroopan ns. suvaisevaisten hurmahenki.

Yhteistuumin vetävät joitain Järjettämyys ilman rajoja -yhdistyksiään.

Jukka

Vasta sitten kun Salvini ja Meloni pääsevät takaisin vallan kahvaan Italiassa voidaan näiden tuholaisten toimiin puuttua tosissaan. Nykyiset vallanpitäjät suhtautuvat heihin myötämielisesti.

Ilkka Mänttäri

Minua suuresti ihmetyttää että tuollainen toiminta on laillista. No en tiedä onko, mutta niin ainakin toimitaan. Vähän kuin suomessa. Perustuslaki on, mutta siitä viis. Loukkaukset ovat niin yleisiä että ei siihen enää kukaan suhtaudu vakavasti. Nuo perustuslain rikkojat pitäisi laittaa telkien taakse ja arvatkaa paljonko niistä olisi poliitikkoja, presidenttiä myöten.

John Quiman

Vihervasemmistolle ”oikea” toimita ei ole rikollista, vaikka se olisi lakien vastaista. Mutta ”väärä” toiminta on rikollista, vaikka se olisi laillista.

Kata

No naulan kantaan!

Ilkka Forsten

Sanoisin että vieläkin paremmin ” naulakon ” kantaan.

John Quiman

Sori, oli varmaan hyvää huumoria, mutta ei kuitenkaan tälle tietämättömälle ihan auennut. 🙂

Ilkka Forsten

Varovainen arvio, kaikki, mutta ehkä tyydymme nyt vähempään näin aluksi.

John Quiman

Melkein kaikki poliitikot ovat mukana tuossa hämäräpelissä ja uskovat sen hämärän olevan normaalia ja hyväksyttävää poliittista toimintaa. Eivät tajua olevansa rikollisia tai tukevansa rikollista toimintaa. Saattaa olla, että jokunen tajuaakin, mutta rahan ja vallan ahneus vie. Selittävät tietysti itselleen kaikkea sillä ”maan tapa” oikeutuksella.

John Quiman

Meritaksibisnes sen kuin kukoistaa. Mahtavatko saada myös ihmissalakuljetusmaksuista provisiot? Ei hämmästyttäisi, jos jotain kautta kierrättäen tulisi ”lahjoituksia”.

Pasi Vello

Toki ihmissalakuljetusmafian johtajat lähettävät suuria anonyymejä avustuksia järjestöille. Ei mafiassa tyhmän ahneita olla, se on investointi bisneksen tulevaisuuteen joka varakkaana pitää.

Ilkka Forsten

Tiedätkö että Benito Mussolinin aikaan mafia ei pysynyt toimimaan.. Joten oliko se niin pahasta se fasismi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Oli se paha niiden osalta, jotka olisivat halunneet elää vapaan ajattelun, sanan ja tekemisen maailmassa. Kaikki kiihkoilevat ideologiat ovat huonoja. Eivät ne tule sillä hyviksi, että jokin yksityiskohta tulee paremmin hoidetuksi. Mafian toimintaan voidaan kohdistaa samanlaiset toimet ilman sitä fasismiaatettakin. Kansalaisten tulee vaan äänestää lahjomattomia poliittikkoja, joka saattaa Italiassa tosin olla vaikeaa, mutta näkyypä tuo lahjomattomien poliitikkojen kaarti olevan Suomessakin nykyisin aika mikroskooppinen.

Ilkka Forsten

Suomi maksaa taas muutaman miljardin niin kyllä paatit pysyy vesillä. On ihmisoikeuksien vastaista olla maksamatta siitä että oma sivistys ja saavutukset tuhotaan afrikan kehareilla. Mitä olisimmekaan ilman Sierra Leonen urheita sotilaita jotka muuntuvat kumivenematkalla murhaajista insinööreiksi, ja taas laivarannassa murhaajiksi.

Seppo-Sisko

Ihmissalakuljetusta tukevat ja tekevät alukset pitää ehdottomasti takavarikoida ja romuttaa.

vesku

Tulee juuri ohjelma Suurista Diktaattoreista,, esim. SADDAMISTA,,Muistan kun menin, seilasin 70-luvulla Kreikasta, Pireauksesta Suomen suurimman öljytankkerin kanssa SUEZIN Läpi PERSIAN LAHDELLE,,,Ei tullut mieleenikään kuinka kaapumiehet SUEZIN Rannoilla heiluttelivat Hanska eli Nyrkki-Kyllikki liikkeitään,,,kuin teatterissa,,,TYYTYVÄISINÄ,,,,, nyt sen seudun ja PERSIAN LAHDEN muriaanit ja trasselipäät änkeävät paremman ruis leivän perässä Pohjolaan,,,,, kaikkine lisukkeineen,,, olemme lirissä,,,

Romuttamolle

Romuttamolle nämä kuuluisivat välittömästi. Aiheuttavat vain harmia.

Tepe

Jou, perinteinen upottaminen meren pohjaan on tuolle paras vaihtoehto!

Romuttamolle

No, sekin olisi hyvä paikka eli verkonpainoksi. Enemmän hyötyä.

juu

Alus nimettiin hukkuneen syyrialaispojan mukaan. Sitä käytettiin ensimmäisen kerran joulukuussa 2018.”
Siis se poika jonka isä halusi eurooppaan että saa uudet hampaat?

Kata

Kyllä, juuripa se isukki.

John Quiman

Pakoloisisän uhrin mukaan nimetty?

Suvakkien mielestä kyllä yksi lapsi aina hyviin hampaisiin voidaan vaihtaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Niin, olet oikeassa. Penskoja voi tehdä miten paljon tahansa, mutta hampaat ei ole ikuiset. On siis priorisoitava jolloin leegot astuu eturiviin ja penskat tulee jälkijunassa. Sanovat että porukka on kovin lapsirakasta, olen samaa mieltä mutta eri syistä viitaten siihen, mitä he tekevät lapsille kun päästään perille by Oulu.

Freud

Kaikki nuo haitta-alukset pois käytöstä vaan. Ovat iso uhka Euroopan turvallisuudelle.