Eurooppa Maahanmuutto

Saksalainen sosiaalidemokraatti: YK:n siirtolaisuussopimus on Tervetuloa-kulttuurin manifesti

Länteen matkaavia siirtolaisia Budapestissä 2015. Kuva Wikimedia Commons.
Neuköllnin alueen entinen sosiaalidemokraattinen pormestari Heinz Buschkowsky on kritisoinut YK:n maahanmuuttosopimusta yksisilmäiseksi. Sopimus keskittyy vain maahantulijoiden oikeuksiin sivuuttaen samalla kohdemaiden kansalaisten oikeudet.

– Tämä maahanmuuttosopimus on yksisilmäinen. Se lupaa maahantulijoille paljon ja houkuttelee heitä. Sopimus ei kuitenkaan huomioi sitä, mitä tapahtuu kohdealueilla, sanoi Buschowsky.

Entisen pormestarin mukaan Neuköllnissä ihmiset ajattelevat vähemmän Afrikkaa, kuin sitä, millä he elävän seuraavan kuun ensimmäiseen päivään asti. Missä ihmiset kokevat, että heiltä viedään jotakin pois – siellä syntyy vihaa, varoitti sosiaalidemokraatti. Hänen mukaansa valtaapitävät eivät ole oppineet mitään DDR:n romahduksesta.

”Tervetuloa-kulttuurin manifesti”

Buschowsky on samaa mieltä kansainvälisen oikeuden asiantuntija Frank Schorkopfin kanssa, joka on jo aiemmin todennut, että YK:n maahanmuuttosopimus on puolueellinen.

Hänen ensimmäinen vaikutelmansa oli, että ”tämä on tervetuloa-kulttuurin manifesti”. Dokumentti huokuu progressiivis-moralistista henkeä, joka ei suvaitse mitään vastaväitteitä.

Sopimus painottaa jatkuvasti maahantulijoiden ihmisoikeuksia, joista johdetaan valtioille toimintavelvoitteita. Samalla kuitenkin unohdetaan, että nämä valtiot muodostuvat niiden kansalaisista, joilla myös on ihmisoikeudet.

– Duisburgissa tai Berlin-Neuköllnissä asuvilla on myös oikeuksia, ja kun siellä rikollisuus kasvaa, kun siellä on yhä vähemmän edullisia asuntoja, koska kunnat tarvitsevat ne pakolaisille,  kun peruskouluissa ei juurikaan ole enää lapsia, joiden äidinkieli on saksa, niin silloin asialla on myös painoarvoa, tähdensi juristi.

Junge Freiheit

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit