Eurooppa Maahanmuutto

Saksalaisessa vastaanottokeskuksessa rikollisuus rehottaa – 151 rikosta vain kolmessa kuukaudessa

Kuva Kevin B. / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Vastikään linja-autoilijat kieltäytyivät ajamasta Suhlin vastaanottokeskuksen ohi kulkevaa reittiä. Nyt vastaanottokeskus on taas otsikoissa.

Suhlin vastaanottokeskus Thüringenissa majoittaa 540 niin kutsuttua pakolaista. Thüringenin sisäministeriö on julkaissut tilastot, jotka osoittavat asukkien rikollisuuden.

Ainoastaan kuluvan vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana vastaanottokeskuksessa oli 100 poliisioperaatiota ja 200 rikollista tekoa.

Tilanne ei ole suinkaan parantunut sitten kevään. Kesäkuun alun ja elokuun lopun välisenä aikana vastaanottokeskuksen asukit syyllistyivät 151 rikokseen.

Kaiken lisäksi pakolaisten rikollisuus on siirtymässä Suhlin kaupunkiin. Pakolaisten tekemistä rikoksista 91 tehtiin vastaanottokeskuksessa ja 60 kaupungissa. Suhlissa ollaan voimattomia rikollisten pakolaisten uhan alla.

Thüringenille pakolaisten rikollisuus ei tule yllätyksenä. Osavaltion maahanmuutto- ja oikeusministeri Dirk Adam (Vihreät, Die Grünen) päätti syyskuussa, että osavaltion tulee investoida vähintään kaksi miljoonaa euroa turvajärjestelmiin kuten videovalvontaan kaupungin alueelle.

Suhlin kaupunki on jo pitkään vaatinut videovalvontaa.

Lähde Wochenblick.

  • 270
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset