Eurooppa Maahanmuutto

Saksalaiset tutkijat: ”Tervetuloa-kulttuurin” aika on ohi

Kuva Pixabay.
Saksalaiset tutkijat kertovat, että liittokansleri Angela Merkelin vuonna 2015 suuren pakolaisvyöryn aikaan lanseeraaman Tervetuloa-kulttuurin aika on nyt ohi.

Saksalaiset tutkijat Hans-Dieter Schwind ja Andreas Zick varoittavat, että yhä useammat saksalaiset muuttuvat radikaalimmiksi maahanmuuton suhteen ja että ”Tervetuloa-kulttuurin” aika on auttamattomasti mennyttä. Asiasta kertoo saksalainen Presseportal.

Tutkijat antoivat lausuntonsa Bottropissa ja Essenissä uutena vuotena tapahtuneiden päälleajojen jälkeen. Molemmissa tapauksissa auto syöksyi maahanmuuttajajoukkoon.

Schwindin mukaan kahdeksan loukkaantunutta vaatineet tapaukset saattavat liittyä siihen tosiasiaan, että yhä useampi saksalainen kokee maahanmuuton uhkana.

– Ihmiset kiehuvat, ja yhtäkkiä tilanne purkautuu. Tämä on vaarallinen kehityspolku, kriminologian tutkija toteaa. Tapaukset eivät suinkaan tule yllätyksenä tutkijoille. Schwind on odottanut tällaista tapahtuvaksi jo kauan.

Zick, konfliktien ja väkivallan tutkija sanoo, että keskiluokkaiset kansalaiset siirtyvät yhä enenevässä määrin radikaalimpaan suuntaan.

– Kansallinen identiteetti, vastarinta sekä halu saada kontrolli takaisin omiin käsiin kasvavat väestön keskuudessa. Tämä kansalaisten voimaantuminen huolestuttaa minua tosi paljon, tutkija toteaa.

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa

Liity kannattajajäseneksi