Eurooppa Politiikka

Saksan hallitus tukee maahanmuuttoa ja äärivasemmistoa suosivia järjestöjä 100 miljoonalla eurolla vuodessa

Kuva Pixabay.

Saksan hallitus rahoittaa pakolaisjärjestöjä ja ulkomaalaisia järjestöjä, jotka suosivat maahanmuuttoa tai ovat äärivasemmistolaisen Antifa-liikkeen lähellä tai jopa sen tukijoita. Hallitus käyttää rahaa myös järjestöjen rahoittamiseen, jotka käyttävät rahansa oppositiopuolue Alternative für Deutschland (AfD) vastaiseen propagandaan. Esimerkki tällaisesta järjestöstä on entisen Stasi-agentin johtama Amadeu-Antonio-Stiftung.

Saksan hallituksen tukiohjelmassa on huomattavan paljon järjestöjä, jotka tukevat maahanmuuttoa ja maahanmuuttajien toimintaa. Suurin osa näistä tukirahoista kulkee sosiaalidemokraattien (SPD) johtamien ministeriöiden kautta. Osaa tukirahoista käytetään jopa oppositiopuolue AfD:n vastaiseen kampanjointiin. Myös Angela Merkelin johtama kanslerin toimisto jakaa suuren määrän rahaa järjestöille.

Tämä toiminta rikkoo kuitenkin Saksan perustuslakituomioistuimen 07.11.2015 tekemää päätöstä.

”Pienen kysymyksen” vastaus paljasti kaiken

Saksan parlamentissa yksittäisenkin edustajan on mahdollista tehdä niin kutsuttu ”pieni kysymys”, johon hallituksen on vastattava määräajassa. AfD:n parlamenttiedustaja Petr Bystron teki yleisten yhdistysten tukirahoista tällaisen pienen kyselyn. Hän kysyi, paljonko rahaa on jaettu valtion ja ministeriöiden kautta ”ei-valtiollisille organisaatioille” (kansalaisjärjestöille) vuosien 2017 ja 2018 aikana.

Vastaus kertoo, että vuoden 2017 saldo on 104 263 871 euroa, ja tähän mennessä vuonna 2018 on tuettu 54 507 994 eurolla järjestöjä, jotka ovat tavalla tai toisella tekemisissä pakolaispolitiikan tai puoluepolitiikan kanssa.

– Hallitus tukee 22 miljardilla laittomien maahanmuuttajien ylläpitoa, ja lisäksi kansalaisjärjestöjä sadalla miljoonalla. Kyseessä on kokonainen turvapaikkateollisuuden haara, joka koostuu kansalaisjärjestöistä. He käyttävät vaikutusvaltaansa median kautta verorahoilla rahoitettuna oppositiopuolue AfD:n vastaiseen kampanjaan, sanoo parlamenttiedustaja Petr Bystron.

Tuettujen järjestöjen joukossa on jo mainittu Amadeu-Antonio-Stiftung, jota johtaa entinen Stasi-agentti ja ilmiantaja Annetta Kahane, joka vaikuttaa myös internetin vihapuhujien jahtiin ja kirjoittaa vakiokolumnistina Berliner Zeitung– ja Frankfurter Rundschau-lehdissä. Lisäksi listalta löytyy George Soroksen johtama Open Society Foundations.

– Kansalaisjärjestöjen sateenvarjon alla tuetaan järjestöjä, jotka ovat lähellä vasemmistoradikaalia Antifa-liikettä, joka järjestää AfD-puolueeseen kohdistettuja mielenosoituksia ja propagandaa. Amadeu-Antonio-Stiftung:n toiminnalle antaa kasvot mukana oleva sosiaalidemokraattien Uwe-Karsten Heye, kertoo Bystron.

– Verorahoja menee myös islamistisien lobbausjärjestöille, jotka ovat eivät ota etäisyyttä vääräuskoisten, homoseksuaalien ja juutalaisten murhiin kehottaviin kutsuihin sekä ulkomaalaisia hallituksia lähellä oleville järjestöille, kuten DİTİB. DİTİB on Saksan suurin islamistinen kattojärjestö, joka tukee noin 900 moskeijaa Saksassa. Lisäksi tukea saa Ufuq e.V, joka on turkkilaisten islamistinen kattojärjestö. Tukea saa myös  ”Islamin tulevaisuusfoorumi” (ZfI e.V ), kertoo Bystron.

Vuonna 2017 Saksan liittotasavallan perheministeriö tuki Save the Children e.V – järjestöä 330 000 eurolla. Tämä yhdistys rahoitti tukirahoilla Vos Hestia-alusta, jota Italian viranomaiset epäilevät ihmissalakuljetuksesta Välimerellä. Eräs Vos Hestia –aluksen miehistöön kuuluva on sanonut Quotidiano.net sivustolla järjestön toiminnasta: – Me emme koskaan ole pelastaneet ketään hengenhädästä. Tällä hetkellä kaikki johtuu liiketoiminnasta eikä itse pakolaisista.

Huomiota herättävää on, että juuri kanslerin toimisto ja sosiaalidemokraattien johtamien ministeriöiden budjetista tuetaan maahanmuuttajia tukevia kansalaisjärjestöjä. Suurimman osan potista jakoi liittotasavallan perheministeriö (117 miljoonaa kahdessa vuodessa) ja toiselle sijalle tulee liittotasavallan poliittisen kasvatuksen keskus. Seuraavana tulevat kehitysministeriö, oikeusministeriö, terveysministeriö, ulkoministeriö ja opetusministeriö.

– Tämä tapa on rikkomus parlamentaarista demokratiaa vastaan, kuten se on kirjoitettu perustuslakiin, kertoo Byston.

Saksan liittotasavallan perustuslakituomioistuimen 07.11.2015 tekemän päätöksen (2 BvQ 39/15)  mukaan hallituksen virkamiehet eivät saa tukea tai syrjiä poliittisia puolueita ja näin vaikuttaa poliittiseen kilpailuun. He saavat ottaa osaa poliittiseen mielipiteenvaihtoon, mutta eivät virkaansa liittyvin varoin tai vallan antamin avuin, sanoo Bystron.

– Kun me näemme nämä luvut, ei ole ihme, että meille syötetään kaikista kanavista turvapaikkapropagandaa. Sosiaalidemokraatit käyttävät hyväkseen hallituspaikkaansa ajaessaan vasemmistolaista politiikkaansa. He rahoittavat verorahoilla organisaatioiden verkkoa tukeakseen omaa agendaansa ja lyömällä vastustajiaan matalaksi. Saksan hallituksen tulee välittömästi lopettaa tämä perustuslakia rikkova toiminta, sanoo Bystron ja muistuttaa, että AfD on ainoa puolue Saksassa, joka haluaa tehdä verovarojen haaskaamisesta ja veronkierrosta rangaistavaa.

Lähteet: Bayern Depesche, AfD Bodensee, MMNews

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa