Kolumnit

Saksan hallitus ja Soros tukevat pakolaismielenosoituksia

Kuvituskuva. Kuva Raimond Spekking / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Iltalian ja Maltan suljettua satamansa ja Alternative für Deutschland -puolueen (AfD) Välimerellä pakolaislaivoja organisoivia järjestöjä vastaan tekemän rikosilmoituksen jälkeen järjestettiin Saksassa suuri mielenosoitus, jossa vaadittiin avoimia rajoja. Seebrücke-kampanjan tukijoina ovat Saksan liittotasavalta ja George Soros.

Mielenosoittajat vaativat avoimien rajojen lisäksi myös turvallisen matkan järjestäminen siirtolaisille Arfikasta Eurooppaan. Jo nimi ”Seebrücke” (merisilta) kertoo mielenosoituksen tavoitteen: silta meren yli Afrikasta Eurooppaan. Se, että suurin osa Euroopasta on jo kyllästynyt siirtolaisvirtaan, ei mielenosoittajia häirinnyt.

Sunnuntaina ”Maltan patriootit” -järjestö järjesti mielenosoituksen saksalaisia meripelastusjärjestöjä Sea-Watch, Mission Lifeline ja Sea-Eye vastaan.

Torstaina 5.7 AfD-puolue teki rikosilmoituksen samaisia saksalaisia kansalaisjärjestöjä vastaan laittomien siirtolaisten tuomisesta Eurooppaan. Ilmoituksen allekirjoitti koko AfD-puolueen eduskuntaryhmä, joka on suurin oppositioryhmä Saksan parlamentissa.

Näistä kolmesta tapahtumasta suurimman huomion mediassa sai mielenosoitus ”merisillan” puolesta. Tagesschau-ohjelma kertoi Seebrücke-mielenosoituksesta tyhjentävästi televisiossa ja Twitter-sivullaan: ”Tuhannet ihmiset tulivat kaduille. Heidän vaatimuksensa: turvallinen pakotie Eurooppaan ja siviilijärjestöjen meripelastuksen vapauttaminen syytteistä”.

Tuulet kääntyvät

Median pärisyttäessä rumpua mielenosoittajien kanssa kilpaa on kulisseissa ja mediapeiton ulkopuolella tuuli kääntynyt.

Italiassa jo 80 prosenttia kansasta seisoo pääministeri Matteo Salvinin pakolaispolitiikan takana, kun Berliinissä massasiirtolaisuuden puolesta osoitti mieltään järjestäjän arvion mukaan noin 10 000 – 12 000 ihmistä. Järjestäjän lista Seebrücke-tapahtumiin osallistuneiden määristä ympäri Saksaa kertoo omaa tarinaansa tuulien kääntymisestä ja vastatuulen vaikutuksesta yleiseen mielipiteeseen: Hampuri (3 000), Hannover (2 000), Bremen (1 000), Frankfurt (500), Greifswald (170), Halle ja Gießen (150), Zwickau ja Ulm (100), Wetzlar ja Tübingen (20).

Mikä tai kuka Seebrücke on?

Seebrücke-järjestö ei ole vielä tehnyt aktiivista meripelastustyötä, joten miksi koko meteli merisillasta?

Seebrücken takaa löytyy MenschMenschMensch e.V (IhminenIhminenIhminen Ry) niminen järjestö, jonka nettisivulta löytyy lista sponsoreista.

Listalla on nimekkäitä ja vaikutusvaltaisia tukijoita, kuten Saksan liittotasavallan taloudellisen yhteistyön ja kehityksen ministeriö, Engagement Global, Aktion Mensch, joka kuuluu Saksan yleisradion ZDF:n alaisuuteen sekä Initiative Transparent Zivilgesellschaft joka on osa Transparency Internationalia jota taas tukee Open Society Foundations johtajanaan George Soros.

MenschMenschMensch-järjestön vuosiraportissa vuodelta 2016 kerrotaan, että järjestöllä on ollut käytössään 211 375,53 euroa. Näistä 132 000 euroa on tullut jäsenmaksuista ja 47 060 on julkista rahoitusta. Loppusumma on lahjoituksia.

Rahoista 181 235 euroa käytettiin henkilöstökuluihin ja 18 661 kulukorvauksiin ja kokouspalkkioihin. 7 577 kului vapaaehtoistyön tukemiseen sekä 43 683 kului toimitilojen vuokriin.

AfD-puolueen ulkoasioiden lautakunnan jäsen Petr Bystron vaatii hallitusta harkitsemaan järjestön tukemisen lopettamista. Hänen mukaansa toinen vaihtoehto on rikosilmoituksen tekeminen, jolloin järjestön yleishyödyllisyys tulee arvioitua uudelleen.

Soros, joka kolossa Soros!

Soros ja hänen Open Society Foundations (OSF) on, kuin myyrä huvipuistoissa olevissa peleissä, joissa myyrää yritetään lyödä vasaralla päähän. Yhden iskun saatuaan tämä myyrä nousee esiin uudesta kolosta, kunnes metsästäjän voimat loppuvat.

Unkari heitti Sorosin järjestön ulos komeassa kaaressa ja järjestö vetäytyi keräämään itsensä Berliiniin Angela Merkelin suojelukseen.

Herra ”Brexit” Nigel Farage kertoi mielipiteensä Soroksesta koko EU-parlamentille: ”Soros on maailman vaarallisin mies”. Farage vaati myös kattavaa tutkimusta Soroksen tekemisistä.

Soroksen OSF-järjestö julkaisi listan, jolla mainitaan 226 ”luotettavaa” MEP:ä EU-parlamentissa. Näiden joukossa on tunnettuja nimiä myös Suomesta.

Jopa Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on luonnehtinut Sorosta ”uhkaksi Israelin turvallisuudelle” ja syyttänyt Soroksen ajavan ”loppua juutalaisten valtiolle, Israelille”.

Italian pääministeri Matteo Salvini sanoi viikonloppuna italialaisessa TV-lähetyksessä LA7-kanavalla, että ”George Soros haluaa täyttää Italian maahanmuuttajilla, koska hän pitää mielellään orjia”.

Defend Europe-järjestön toimintaa on Sorosin tukemana yritetty hiljentää ja estää, sekä suoralla toiminnalla että oikeustoimilla.

Soros tapasi Espanjan sosialistisen pääministerin Pedro Sanchezin henkilökohtaisesti 27.6., jonka jälkeen ”Proactiva Open Arms”-järjestön laiva kutsuttiin Espanjaan tyhjentämään siirtolaislastinsa. Soroksen Espanja-agendassa on myös Sanchezinkin esiin tuoma Marokon rajan avaaminen Afrikasta tulijoille.

Angela Merkelin neuvonantajana surullisen kuuluisan rajojen avaamisen aikoihin vuonna 2015 oli Gerald Knaus, joka toimii Soros rahoitetun ajatustehtaan European Stability Initiative (ESI) johtajana … jne jne.

Olisiko aika viheltää peli poikki ja käydä katsomassa videolta, mitä menneisyydessä tapahtui ja kuka töni kenet kumoon saavuttaakseen etua itselleen ja kavereilleen?

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit