Eurooppa Kulttuuri Politiikka

Saksan kansallinen tiedustelupalvelu ylläpitää satoja väärennettyjä oikeistoradikaaleja sosiaalisen median tilejä

Kuvituskuva: Piqsels.

Väärennettyihin oikeistolaisiin tileihin liittyvästä operaatiosta on tullut niin suuri, että tietojen jakaminen on välttämätöntä, jotta viranomaiset eivät joutuisi toistensa kohteeksi.

Sadat oikeistoradikaalit verkossa ovat useimmissa tapauksissa Saksan kansallisen tiedustelupalvelun agentteja. Monet heistä saattavat jopa olla vastuussa ”vihan lietsonnasta” ja jopa väkivallasta. Kyseiset agentit, joiden ”piti aikoinaan juopotella ja seurustella” suoraan oikeistoradikaalien jäsenten kanssa, ylläpitävät nyt oikeistoradikaalien tilejä verkossa Saksassa.

Saksan liittovaltion perustuslakisuojavirasto (BfV) väittää, että näitä tilejä tarvitaan tietojen keräämiseen. Arvostelijoiden mukaan ne saattavat kuitenkin myös edistää ja rohkaista aktiivisesti radikalismia, kertoo saksalaisen Süddeutsche Zeitung -lehden raportti.

”Tämä on tiedonkeruun tulevaisuus”, sanoi Süddeutsche Zeitungille nimeltä mainitsematon erään asianomaisen valtiollisen viraston päällikkö.

Lehden tutkimusten mukaan viranomainen on vuodesta 2019 lähtien investoinut voimakkaasti ”virtuaalisiin agentteihin”, joita se rahoittaa veronmaksajien rahoilla. Sekä liittovaltion virasto että osavaltiot palkkaavat vakoojia, joiden tehtävänä on oikeistoradikaalien lisäksi pitää silmällä myös äärivasemmistoa, islamisteja ja ”salaliitto-ideologista” skeneä.

Satoja oikeistoradikaalien tilejä ylläpitävän BfV:n toiminta on kuitenkin tullut ilmi samaan aikaan, kun Saksan vasemmistohallitus on leimannut äärioikeiston suurimmaksi kansalliseksi turvallisuusuhaksi. Tiedot osoittavat kuitenkin, että äärivasemmisto ja radikaali islam muodostavat suuremman uhan. Maan sisäministeri Nancy Faeser on käynnistänyt 10-kohtaisen suunnitelman ”äärioikeistolaisuuden” torjumiseksi.

Samoin kuin Bidenin hallinto Yhdysvalloissa, hän on kääntänyt kansallisen turvallisuustilan poliittisia vastustajia vastaan ja leimannut heidät terrorismiuhkiksi ja vaaraksi demokratialle. Saksassa oppositiossa olevaa konservatiivista Vaihtoehto Saksalle -puoluetta (AfD) valvotaan aktiivisesti tietyissä liittovaltioissa. Puolueen jäsenyys on ainoa edellytys sille, että agentit voivat lukea sähköposteja ja kuunnella yksityisten kansalaisten puheluita.

BfV:llä on käytössä satoja oikeistolaisia tilejä, ja viraston mukaan kyse on siitä, että ”leikitään itse hieman oikeistoradikaalia muiden käyttäjien luottamuksen saamiseksi”. Perustuslakisuojaviraston työntekijät todennäköisesti harjoittavat tätä varten ”propagandaa” ja syyllistyvät joskus myös rikoksiin, kuten ”vihaan kiihottamiseen”.

On kuitenkin epäselvää, mitä nämä ääriliikkeiden tilit tarkalleen ottaen julkaisevat, joihin liittyy ” kiihottamista vihaan”, koska näiden toimien julkinen valvonta on vähäistä tai olematonta.

”Ollakseen todella uskottava ei riitä, että jakaa tai tykkää siitä, mitä muut sanovat, vaan on myös itse annettava lausuntoja. Se tarkoittaa, että agentit myös kiusaavat ja kiihottavat”, sanoo raportissa eräs agentti, joka väittää liittyneensä virastoon ”tehdäkseen jotain äärioikeistolaisia vastaan”. Tähän kuuluu ihmisten aktiivinen rohkaiseminen heidän maailmankatsomuksessaan. Hän sanoo kuitenkin, että hänen tehtävänsä on ”ruokkia” skeneä.

Saksan eri viranomaisten ylläpitämiä tilejä on nykyään niin paljon, että valtakunnallinen sopimus on tullut välttämättömäksi. Muuten nämä eri toimijat kohdistaisivat toisiinsa valvontaa ja seurantaa.

Saksan uusi hallitus on ottanut aggressiivisen kannan verkon anonymiteettiä ja sananvapautta vastaan. Se on ottanut kohteekseen Telegramin kaltaiset sovellukset, jotka ovat yksi harvoista teknologiayrityksistä, jotka tukevat avoimesti sananvapautta. Uuden järjestelmän myötä Saksan hallituksen odotetaan avaavan vuosittain tuhansia vihapuheeseen liittyviä oikeusjuttuja kansalaisia vastaan.

Lähde: Remix

25 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Saksan parlamentissa pari kolme vuotta sitten melskasi sossu nainen liki hysteerisenä, että ”jos Saksaan ei oteta virtanaan matuja niin Saksadsta voi tulla jälleen Natsien hallitsema valtakunta.

Niin Vihreiden kuin Sosiaalidemokraattien tukemien päätösten nojalla annetaan huomattavaa rahallista tukea Antiflle ja kommunistisille (terroristi)-järjestöille, jotka kohdistavat väkivaltaisia ja verisiä hyökkäyksiä Vaihtoehto Saksalle puolueen aktiiveja ja vaalitoimitsijoita vastaan vaaliteltoilla. Yhden tälläisen hyökkäyksen jälkeen, jossa murjottiin pahanpäiväisesti 65-vuotias mies sairaalakuntoon. Olivat nämä kommunisti akat riemuissaan parlamentissä ja onnesta kuin saaneena eräs vihreä nainen vaati huomattavaa korotusta väkivaltakoneistolle! Öööööhhh…. niin mitä niistä natseista… ja sen semmoista…

Vaihtoehto Saksalle on verrattavissa Ruotsidemokraatteihin ja ovat aivan säällisiä ihmisiä, joita ei ilmeisestä synntymäviasta johtuen olla matujen raiskattavina, ryöstettävinä, murhattavina ja elämisestä ”lottopallona” odottaen, että millloin monikulttuurisuuden jättipotti lyhrentämättömäna kajahtaa ent. ”herrakansan” pläsiin?

Saksassa afgaanimies raiskasii 11-vuotiaan tytön. EI karkoteta saksasta!!! Saksalaisia on muuttanut pois Saksasta huomattavat määrät ihmisiä Etelä-Amerikkaan, jossa on yli satavuotisia saksalaisyhteisöjä. Lähtösyy on MATU-rikollisuus ja KORONA -Ttyrannia.
Lisäksi kultturimarxistinen saksalainen yhteiskunta on rasistisen sortava sen omia syntyperäisiä germaanisia ihmisiä kohtaan. Silloin EI ole sen vaikeampaa nostaa kytkintä kuin j-talaisilla, jotka lähtivät heti alussa kun Kansallissosialistinen Saksa alkoi toteuttamaan politiikkaansa. Vielä tuolloin j-talaisilla oli lupa lähteä.

Eilen Ruotsin Tenstan uusruotsalais-alueella kantaruotsalainen tubettaja tuli ryöstetyksi suorassa lähetyksessä kahden somali -gansterin toimesta. Rulladsivat paikalle joko ””leipätyöllä” ansaitulla sähköpotkulaudalla tai sitten rakenteellista rasismia” täynnä olevan Svea-mamman ”eläkkeellä”!!!
Malmössä potkaistiin hanke ”haavoittuvien rikollisuutta” vastaan sloganilla: ”Ollaan kivoja!”

John Quiman

Tuollaista tuo on, tuo suvakkilan tuleminen.

Kata

Valitettavasti se on näin.
Kun ihminen ei enää välitä suojella lapsia,oli se sitten koulu tai koti tai muu..mutta kuten oli myös muutama vuosi sitten naapurimaassa mammeli ja siihen tuli tummeli joka käytti mammelin tyttöä mutta ei mittään kohan tummeli välillä kopsaisi mammeliakin.Jättekiva!

En vain voi käsittää….

”Let me be VERY clear: the left and their elite leaders are on a whole different wave than the rest of America. These people don’t think like you and I do… they have their own agenda, their own reality, their own fairytale, and they want to force that on YOU. There’s real life and then there’s leftism.”
Lainaus Instasta…totta meillä ja muualla.

https://www.instagram.com/reel/CiyNRDyjGZ4/?utm_source=ig_web_copy_link
”Suuri johtaja”.

Pelottava maailma kun tuollaiset kutturat johtaa.Tai ne siellä kulisseissa.

John Quiman

Se oli sen verran todellisuudessa kuin mitä on hänen ja leftistien politiikkakin.

Tatu

Likaista peliä, mutta aina se lopulta kostautuu.

Tuumailija

Näin siinä ajan myötä käy, jahdataan omaa häntää eli tapahtuu hevosenkenkäefekti kun tarpeeksi pitkälle viedään asioita toisia vastaan.

Runtiti-pou

Vanhastaan tunnettua. JO 50-luvun lopussa maalailtiin hakaristejä poliisien toimesta. Väkivaltaiset tyypit eli rähinöihin porukan sotkevat ja äärimmäisimmät ajattelijat ovat yleensä poliiseja tai muita V-miehiä, tuttuja termejä Lännestä ovat agent provocateur ja operaatio COINTELPRO USA:ssa

olli

samaan aikaan saksan valtio lahettaa natseille rahaa ukrainaan

pippurisumuttaja

Saksa on kyllä tavallaan lähettänyt rahaa natseille, kun se on ostanut venäläistä maakaasua.

Putinin peesaajat ja muut silovikit ovat nimittäin niitä 2000-luvun natseja.

Nationalisti

Ei ole taas vähään aikaan mitään typerämpää kuultu.
Tyyppi ei tiedä kansallissosialismista mitään, mutta silti huutelee ”noi on niitä oikeita natseja”.

Lennu

Saksa vastustaa natsismia natsismilla.

John Quiman

Varsin vähän Ukrainassa on natseja. Itse asiassa paljon vähemmän kuin Venäjällä.

Suoltavaa Asiaa

Suomessakin moni poliisi on päässyt kykyjä vadtaavaan hommaan elikkä netissä rääkymisee . Taponen hyvä esimerkki.

Mötääh

Sekä Moktar.Gubta s24 urkkii IP- osoitteita pyytäessään sähköpostiinsa lähettämään viestiä yhteystietoineen. Mikäs polpo se karvahattu on???

ike

”Töitä” riittää kun virastot ”valvovat” toisiaan, ikiliikkuja on siis keksitty ja kansa maksaa kaiken tuon byrokratian paisumisen ja Suomi seuraa perässä. Kukaan ei tosin tiedä minkälaista ”seurantakoneistoa” tai laitonta tietokantaa nykyiset viranomaiset pitävät.

juu

Onhan ne poliittiset vainot ollut euroopassa ja USA:ssa todelisuutta jo pitkään.
Se nyt on ymmärrettävää jos tutkitaan jotain väkivaltaa suunnittelevaa joukkoa, mutta oikeastihan vainotaan vain ns. oikeistoa vaikka se vasemmisto sitä väkivaltaa enemmän on harrastanut.

otto suni

Saksassa on enää oikeita saksalaisia niin sanotut ”östit” eli entiset DDR:n alueella asuneet ja siksi koko koneisto käyttää kaikki voimavaransa kansallistunnetta ylläpitävien henkilöiden vainoamiseksi. Jäljet johtavt suoraan NSA:n ja CIA:n operatiiveihin ja sieltä Mossadiin!
Suomi on samalla tavalla ”Poju” Pelttarin solutuksen kohteena. Hyvin menee miehitetyissä maissa ja von der Leyen taputtaa kätösiään!

Eka Kettunen

Eli kyseessä on eräänlainen valtion rahoittama trollitehdas, joka ajaa poliittisia päämääriä erittäin kyseenalaisin keinoin.

Yrjö

Samaa touhua meilläkin, CIA ja Hybridikeskus. Supo?

Väärä fokus

Ihmettelen tätä ”oikeistoradikalismia” jota hööpötetään koko ajan. Vasemmistohan on kautta aikojen ja nykyäänkin se porukka joka on tuhotöistä ja radikalismista tunnettu. Oikeistolaiset ovat paljon maltillisempia. Eikö silloin kannattaisi tutkia sitä vasemmistoa ennemmin kuin oikeistoa?

Kata

Jaahas mitähän kohti sitä ollaan matkalla kun tämä ”temokratia” on niin suuressa vaarassa joka puolella ja kiihottuneita akentteja tuppaa kiihoittamaan lisää ja sitten on kunnon bileet kun saatiin joku oikeistolainen,useimmiten konservatiivi,kiinni jostain mitä akentti ite viljeli.

No hulluinta on se että täydestä menee kansalaisiin suurimmaksi osaksi eikä tajuta että ne punahilkat on asialla..taas.

Saksa…ja muutama muu maa…letkajenkkaa mennään.Taas.

Tuumailija

Tämä on sama sapluuna kuin G.O;n 1984, jossa luotiin mahdollisuus näyttää tunteensa mutta silti valvottiin ja tuomittiin lopulta.
Kysehän on taas pelon ja epäilyksen luomisesta kansallismielisiin henkilöihin/toimijoihin, vapaan mielipiteen ilmaisun rajoittamista valheellisella konseptilla.

Kata

Täsmälleen noin!

Nationalisti

Tähän pätee se sääntö, että jos et tunne ihmistä, älä hyväksy häntä kaveriksesi sosiaalisessa mediassa.
Älä myöskään koskaan vastaan yhtään mitään epämääräisiin uteluihin tai lähentymisiin.
Viranomaisten ”resurssipulasta” huolimatta varsinkin kansallismielisten valvontaa on lisätty ja tullaan lisäämään entisestään.
Globalistinen eliitti on huolissaan kansallismielisyyden kasvusta, jos kasvu on suurta, se nimittäin tarkoittaisi heidän valheellisen aikakautensa päätöstä ja systeemin totaalista muutosta.

jep

Tästä ei kannata Taposelle vinkata.