Eurooppa Maahanmuutto

Saksan Nordrhein-Westfalenissa maahanmuuttajaklaaneja on huomattavasti aiemmin luultua enemmän – ”integraatio on ajanut täällä päin seinää”

Kuva Pixabay.

Nordrhein-Westfalenissa on kaksi kertaa enemmän maahanmuuttajaklaaneja kuin aiemmin on arvioitu.

Saksan poliisin mukaan maan länsi- ja luoteisosassa sijaitsevassa Nordrhein-Westfalenissa on huomattavasti enemmän rikollisklaaneja kuin aiemmin on arveltu, kertoo Welt.

Viranomaisten nykyinen käsitys klaanien määrästä on 108. Viime vuoden lopulla klaanien määräksi arvioitiin vielä 50.

Poliisi on kirjannut viimeisten kolmen vuoden aikana yli 14 000 klaanien tekemää rikosta, ja niistä epäiltynä on lähes 6 500 henkilöä. 300 epäillyistä on vastuussa kolmanneksesta rikoksista, ja joka viides epäilty on nainen.

Essenin ja Mühlheimin poliisijohtajan mukaan nämä henkilöt pitävät valtiota vain saalistuskohteena.

– Täällä integraatio on ajanut täyttä vauhtia päin seinää, koska monet tästä väestä eivät halua ollenkaan integroitua. Nämä henkilöt pitävät valtiota vain saaliskohteena, poliisijohtaja toteaa.

Näillä perheillä on keskimäärin 8 lasta, ja monet heistä elävät työttömyystuen varassa, jota kertyy helposti 5 000 euroa kuukaudessa.

Alueelle on juurtunut rinnakkaisyhteiskunta, missä poliisit kohtaavat tehtäviään hoitaessaan merkittävää vastarintaa.

Klaanien tekemät rikokset ovat lähes mahdottomia selvittää

Saksalainen naispoliisi Tania Kambouri kertoo kirjassaan ”Naispoliisin rankka arki monikulttuurisessa Saksassa”, että joissakin Saksan suurkaupungeissa kokonaiset kadut ovat yksittäisten klaanien käsissä. Joihinkin klaaneihin kuuluu nykyään tuhansia ihmisiä, ja tämä tekee sisäänpäin kääntyneiden, jäseniään suojelevien klaanien tekemien rikosten selvittämisen käytännössä mahdottomaksi.

Virallisesti klaanien jäsenet elävät lapsilisillä ja muilla avustuksilla, mutta usein raha tulee huumekaupasta ja muista laittomista toimista, kuten omaisuusrikoksista, ryöstöistä, kiristyksestä, väkivalta- ja seksuaalirikoksista kuten parittamisesta – sekä murhista.

Klaanien ongelmat selvitetään oman käden oikeudella, jolloin käytetään veitsiä tai ampuma-aseita. Ja kunniamurhia tapahtuu myös. Myös lapset ja nuoret tekevät rikoksia pienestä pitäen, sillä heidät suorastaan koulutetaan rikoksiin.

Ja toivo kotoutumisesta saksalaiseen yhteiskuntaan – jos sitä vielä on jäljellä – hupenee päivä päivältä.

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa