Eurooppa Rikos

Saksan rautateillä suurin osa seksuaalirikollisista ulkomaalaisia

Kuva Pexels.

Yli puolet seksuaalirikoksista Saksan rautateillä ja asemilla on maahanmuuttajien tekemiä, ja tekojen määrä kasvaa jatkuvasti.

Saksan rautateillä ja asemilla muiden kuin saksalaisten rikoksentekijöiden osuus seksuaalirikoksista on suhteettoman suuri ja kasvaa tasaisesti. Liittovaltion poliisin tietojen mukaan maahanmuuttajat tekevät yli puolet seksuaalirikoksista.

Näitä rikoksia ovat lasten seksuaalinen hyväksikäyttö, raiskaus, pakottaminen seksuaaliseen tekoon, seksuaalinen häirintä ja muut seksuaalisen itsemääräämisoikeuden vastaiset rikokset.

Liittovaltion poliisi tunnisti vuonna 2019 yhteensä 693 epäiltyä. Näistä 371 eli 53,5 prosentilla ei ollut Saksan passia. Tilaston kärjessä olivat romanialaiset, syyrialaiset ja afganistanilaiset.

Vuonna 2020 liittovaltion poliisi pystyi tunnistamaan 621 epäiltyä, joista 55,7 prosenttia eli 346 oli ulkomaalaisia. Syyrialaiset, puolalaiset ja afganistanilaiset olivat nyt rikostilaston kärjessä.

Kuluvan vuoden tammikuusta maaliskuuhun epäiltyjä oli 137. Tällä kertaa ulkomaalaisia epäiltyjä oli 80 eli 58,4 prosenttia. Suurin osa oli lähtöisin Afganistanista, Puolasta ja Eritreasta.

CDU:n Mathias Middelberg vaatii ”nopeaa turvapaikkamenettelyä ja nopeaa, johdonmukaista palauttamista” väestön suojelemiseksi.

Turvapaikanhakijat, joita on noin 2 prosenttia väestöstä, edustavat 15-16 prosenttia seksuaalirikollisista. Nämä ovat pääasiassa kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita.

Lähde Bild.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit