Eurooppa Rikos

Saksan tuomioistuin päästi ISIS-lesken lievällä rangaistuksella jesidien orjuuttamisesta

Hampurin alueoikeus. Kuva Pixabay.

Saksan ja Tunisian kansalainen on tuomittu vain neljän vuoden vankeusrangaistukseen kahden jesidinaisen orjuuttamisesta kalifaatissa.

37-vuotias Omaima A. matkusti islamilaisen valtion hallitsemalle alueelle Syyriassa vuonna 2014 ja meni naimisiin terroristiräppäri Denis Cuspertin kanssa, joka tunnetaan myös nimellä “Deso Dogg”. Pari otti orjaksi kaksi jesidinaista, jotka islamilainen terroristiryhmä oli aiemmin siepannut.

Torstaina jihadistinainen tuomittiin Hampurin ylemmässä alueoikeudessa avustamisesta rikoksessa ihmisyyttä vastaan. Rikos tässä tapauksessa oli orjuuttaminen.

ISIS-leski tuomittiin jo lokakuussa 2020 terroristijärjestöön kuulumisesta. Tuolloin rangaistukseksi tuli kolme ja puoli vuotta vankeutta.

Omaima A. lähti Syyriaan vuonna 2014 silloisen aviomiehensä ja kolmen lapsensa kanssa. Pariskunta asui islamilaisen valtion linnoituksessa Raqqassa. Aviomies tapettiin vuonna 2015, ja myöhemmin Omaima A. meni naimisiin Denis Cuspertin kanssa.

Cuspert toimi terroristiryhmän pahamaineisena rekrytoijana ja hänen uskottiin olevan rekrytointiohjelman päällikkö.

Islamistiterroristi oli raportoitu kuolleeksi aiemmin useita kertoja, mutta lopulta islamilaisen valtion propagandaosasto julkaisi valokuvia hänen ruumiistaan, mikä osoitti, että Cuspert oli kuollut vuonna 2018 Deir al-Zourin maakunnassa ilmaiskussa.

Lähteet Breitbart, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest

23 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

chicago illinois dissertation help https://dissertations-writing.org/

trackback
trackback

help with dissertation topic https://dissertationwriting-service.com/

trackback

double down free slots https://www-slotmachines.com/

trackback

fortnite weapon slots https://411slotmachine.com/

trackback

free slots video poker https://beat-slot-machines.com/

trackback

simslots free slots https://slotmachinesforum.net/

trackback

10000 slots youtube https://slotmachinesworld.com/

trackback

free video poker slots https://pennyslotmachines.org/

trackback

exosuit cargo slots https://candylandslotmachine.com/

trackback
trackback

2content

Ilkka Forsten

Niin, paljonkos ne saksalaiset saivatkaan kun orjuuttivat konkonokkaista sukuperimää oman ihannevaltionsa nimissä. Kysyn tätä vaan siksi että heitä jahdataan yhä, mutta saksalaista ISIS ” sannaa ” kohdellaan kuin kukkaa kämmenenellä.

juha II

Orjuus ei ole juttu eikä mikään. Se voidaan katsoa ”kulttuurisidonnaiseksi”!

John Quiman

Orjuuttamisesta vain lievä rangaistus. Valkoinen rotu sen sijaan saa maksaa esi-isiensä orjista ikuisesti velkaa, sukupolvesta sukupolveen, vaikka kyseisen henkilön suvulla ei olisi koskaan ollut mitään tekemistä orjuuttamisen kanssa.

Valkoinen rotu aloitti orjakaupan kauan sen jälkeen, kun afrikkalaiset ja arabit olivat myyneet orjia toreillaan. Valkoinen rotu lopetti orjuuden ensimmäisenä ja kävi lopettamassa sen myös Pohjois-Afrikasta jonkin aikaa myöhemmin. Arabeilla ja afrikkalaisilla ei ole mitään velkaa orjuutuksistaan suvakkinäkemyksen mukaan.

Suomalaisia on viety orjiksi, mutta suomalaiset eivät ole pitäneet orjia. Silti ollaan velkaa joidenkin valkoisten miesten pitämien orjien vuoksi.

Somaleja ei ole otettu orjiksi ainakaan valkoisen miehen taholta, mutta somalit ovat pitäneet bantuja orjinaan vuosisatoja, aina siihen asti, että italialaiset sen lopettivat. Silti somalit eivät ole velkaa mistään, mutta valkoinen mies on somalille velkaa orjuuttamisistaan.

Somalien mielestä he ovat orjina rakentaaneet Suomen kaupungit, vaikka ensimmäinen somali tiettävästi astui Suomen kamaralle 90-luvulla, ei orjaksi, vaan elätiksi. Jokohan suvakit ovat yhtyneet tähän historian tulkintaan?

Tämän logiikan mukaan, jota suvakit meille syöttävät, ei isis-naista olisi pitänyt tuomita orjien pitämisestä enempään kuin lievään nuhteluun. Sekin ystävällisissä merkeissä pullakahvien kera. Lopuksi olisi annettu hänelle jokin rahallinen korvaus valkoiselta rodulta, jolla on sitä velkaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

”Blacks were not enslaved because they were black but because they were available.Slavery has existed in the world for thousands of years.Whites enslaved other whites in Europe for centuries before the first black was brought to the Western hemisphere.Asians enslaved Europeans.Asians enslaved other Asians.Africans enslaved other Africans,and indeed,even today,in North Africa,blacks continue to enslave blacks.”
Thomas Sowell
https://www.tsowell.com/

John Quiman

Totta. Orjuutta ja orjuuden tapaista on ollut ikiajat ja sitä ovat harjoittaneet kaikki ainakin jossain määrin.

Ei syytöntä kansakuntaa taida ollakaan. Valkoisia syyllistetään nyt, koska tarkoitus on nujertaa länsimaiset ihmiset, vaikka valkoiset olivat ensimmäinen, joka päätti lopettaa mokoman. Aseina ovat mm. suvakkien syyllistämiset ja suvakkien luomat vähemmistöjen oikeuksia ajavat kampanjat. Lisäksi kampanjassa on menossa ilmastovouhotus, jonka voimalla länsimaita köyhdytetään ja mm. Kiinasta tehdään vauraampi. Kirsikkana kakun päällä on tietysti koronapeli, jolla erityisesti länsimaissa on ajettu taloutta lyttyyn ja kansalaisten aiemmin laajoja oikeuksia karsitaan vanhojen kunnon diktaturioiden tasolle.

Eka Kettunen

Suomessa vastaavat orjuuttajat pelastetaan vankileiriltä yksityiskoneella hakien, etteivät he vahingossakaan joutuisi vastaamaan tekosistaan. Sen jälkeen keksitään muutama nyyhkytarina suomalaisille kammottavista koettelemuksista ja voivotellaan lasten kohtaloa veronmaksajien kustantamassa mediassa.

Parin vuoden täysylläpidon ja matkakassan kerryttämisen jälkeen orjuuttaja voi palata taisteluvalmiiden lastensa ja uuden terroristipuolison kera jatkamaan orjuuttamista islamistien valloittamalle alueelle.

Kata

Kyllä on omaimalla ollu ihanaa elämää, yhtä räppäystä denisin kaa tai kenen vaan kun aiempi heitti kupin nurkkaan niin uusi ukko jo nurkan takana ja pikku orjia kiusaamaan…
Mutta Suomessa ei tuomita ollenkaan vaan yksityisjetillä tuodaan ja varmaan kaikki parasta mitä tarjotaan.Uskomatonta!

juu

Orjuus ei tosiaan ole suuri rikos, jos se ”uskonti” eli islsam seb sallii

Kaino-Vieno Huttunen

Koska orjuus ei näytä olevan suuren suuri rikos EU:n johtajamaan Saksan tuomioistuimen mukaan, ei kenenkään tarvitse maksaa orjakaupasta velkaa. Suomenkin Saksan orjuuden olisi siis pitänyt neljän vuoden tuomiolla päättyä jo vuonna 1999, vaikka tervahaudat olisivat käryttäneet 365/24/7.

John Quiman

Tuo tervakauppaan vetoaminen on ohuttakin ohuempi oljenkorsi, jolla suvakit haluavat sitoa suomalaiset orjakaupan osallisiin. Tosiasiassa siihen aikaan suomalaiset tekivät hyvälaatuista tervaa, mutta se oli pakko myydä ruotsalaisille. Suomalaisilla ei siis ollut edes mahdollisuutta vaikuttaa siihen, mihin sitä käytettiin.

Toisaalta, onko Nokia syyllinen kaikkiin rikoksiin, joissa on käytetty Nokian puhelimia?

Jos ei, sitten suvakkien epätoivoinenkin yritys tehdä suomalaisista historiallisen velan maksamiseen velvoitettuja.

No, onhan tuo koko velka juttu niin typerä, että oikein haisee, miten sen tarkoitus ei ole olla totta, vaan pelkästään poliittinen hämyri, jolla alistetaan kansaa suvakkilan typeryyksiin.

Ilkka Forsten

Nokia on syyllinen. Se laittoi saksassa oman puhelimensa myyntiin saatesanoilla Jedem Das Seine. Hassu juttu mutta sama lause löytyy yhdestä jos toisestakin portista mistä käytiin vain yhteen suuntaan kun työ vapautti.