Eurooppa Politiikka

Saksan vasemmistonuorten entinen tiedottaja haluaa Euroopan ilman Saksaa

Kuva Twitter
Saksan vasemmistonuorten entinen tiedottaja on aiheuttanut uuden nettiraivon Twitter-päivityksellään. Sarah Rambatz aiheutti edellisen kohun pari viikkoa ennen Saksan liittopäivävaaleja ja sai potkut puoluejärjestöstä. Nyt neito on tehnyt uuden provokaation, vaikka edellisen jälkeen valitti paskamyrskystä, jonka sai niskaansa FB-päivityksensä takia.

Saksan liittopäivävaalien alla tapahtuneesta kohusta Kansalainen kertoi tuoreeltaan seuraavasti:

”Rambatz kysyi sosiaalisen median profiilissaan neuvoa löytääkseen ’saksalaisvastaisia filmejä’ ja tarkensi hakuaan muotoilulla ’periaatteessa kaikki filmit, joissa kuolee saksalaisia’. Ongelmaksi muodostui seuraajat, jotka ottivat postauksesta kuvakaappauksen ja lähettivät sen vasemmiston valtakunnalliselle johdolle.”

Tapauksen jälkeen Rambatz kertoi Hamburger Morgenpost-lehdelle, että ”perheeni ja minä olemme saanut tappouhkauksia. Minua kutsutaan valtionpetturiksi, uhataan raiskauksella, olen todella lopussa henkisesti”.

Uusi kohu vielä härskimpi!

Jo viikkoja sitten Rambatz esitti uudemman kerran Twitterissä vihaansa kotimaataan kohtaan kirjoittamalla, että ”Stalingradissa oli kylmä, kun vaari tovereineen taisteli siellä, mutta samaan aikaan Dresdenissä oli kuuma, kun amerikkalaiset tulivat pommeineen”.

Tämä neito näyttää ottaneen elämäntehtäväkseen moittia ja halveksia kotimaataan kaikilla käytössä olevilla keinoilla. Sama neito päivitti Twitter-tilillään uuden provokaation kartalla, jossa Saksa on poistettu Euroopan kartalta. Saatesanoiksi tämä Saksan vasemmiston toivo kirjoitti: ”Yeah, please let me walk alone: Bye Bye Germany!“ (Jee, antakaa minun kävellä yksin: Hyvästi, hyvästi Saksa!)

Neiti Rambatz sai haluamansa paskamyrskyn aikaan, sillä hänen Twitter-tililleen on tulvinut sadoittain vihaisia vastauksia. Vastausten tyyli on suurimmilta osin samaa luokkaa kuin neito kertoi edellisen provokaation jälkeen.

Ohessa muutama ”kauniisti muotoiltu” vastaus neidon twittiin: ”Olet yksinkertaisesti sairas!”; ”Älykkyysosamäärä samalla tasolla huonelämpötilan kanssa?”; ”Vasemmisto oksettaa, koska he eivät ole tajunneet, että myös natsit olivat vasemmistoa”.

Kaikki eivät kuitenkaan näe Rambatzin suunnitelmaa kovin huonona.

”Minä olisin mielelläni osana Puolaa, koska samalla loppuisi uusien pakolaisten aalto maahan”; ”Tuen tätä suunnitelmaa. Erittäin hienoa. Tehkää tämä. Terveiset Tanskasta!”

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa