Eurooppa Politiikka

Saksan vihreät halusivat osoittaa feminismiään – rajasivat ryhmäkuvasta miehet pois

Kuva Grüne Mitte / Twitter.

Bild-lehti kertoi 4.8.2021 Saksan vihreiden saaneet hässäkän aikaan Twitter-viestillään. He olivat saksineet puolueen vaaliehdokkaiden kuvasta pois miehet ja maahanmuuttajat.

Kohussa kyse oli vihreiden vaaliehdokkaista liittopäiville ja Berliinin parlamenttiin. Kolme puolueen jäsentä rajattiin pois ryhmäkuvasta. Operaation tavoitteena oli hyökätä CDU/CSU:ta vastaan.

– Samaan aikaan kun Unionin ryhmäkuvissa tungeksii jatkuvasti vanhoja miehiä … vihreät julistavat kuvan ohessa, ja kuvassa poseeraa myös vihreiden liittokansleriehdokas Annalena Baerbock.

Kolme miestä oli kuitenkin saksittu pois alkuperäisestä kuvasta. Kaikki miehet ovat etnisten vähemmistöryhmien jäseniä.

Alunperin kuvan laidalla seisoi mm. Ario Mirzaie, joka sanoo olevansa ”iranilaisen maahanmuuttajan lapsi”. Oikealta laidalta katosivat Taylan Kurt ja Jian Omar. Omar on taustaltaan Saksaan opiskelemaan tullut syyrialaiskurdi.

Taylan Kurt, yksi miehisistä ehdokkaista, jotka leikattiin kuvasta, ei sulattanut puolueeseensa kohdistunutta kritiikkiä.

– Olen mies ja haluan juuri siksi, että Saksaa hallitsee nainen tulevaisuudessa. Koska (Baerbock) on parempi kuin kaksi muuta kaveria ja koska pitäisi olla luonnollista, että puolet vallasta kuuluu naisille.

Mitten piirin puolueen tiedottaja Ario Mirzaie sanoi, että rajaus, joka poisti hänet valokuvasta, oli ”täysin ongelmaton”.

– Naiset ovat vihreän politiikan keskiössä, Mirzaie sanoi.

Vihreiden liittokansleriehdokkaalle Baerbockille sattumus tulee pahaan aikaan. Hän vaati juuri Maahanmuuttoministeriön perustamista ja hallintovirkoihin maahanmuuttajakiintiöitä, joita vihreät nimittävät ”sitoviksi päämääriksi”. Kuitenkin samaan aikaan hänen puoluetoverinsa olivat saksineet maahanmuuttajataustaiset miehet pois kuvista – naisten eduksi.

Kohdattuaan kritiikkiä Twitterissä poistivat vihreät viestin kommentointimahdollisuuden ja aloittivat kootut selitykset. Myös Baerbock laittoi Twitteriin myöhemmin kuvan koko ryhmästä viitaten samalla monimuotoisuuteen.

Lähteet Bild, Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
30 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Kaiken hulluuden ohella kuvassa on hätnään kolme sen näköistä feministiä, että voisi ihan darewillin – vai mitä se oli – kannalta iskeä silmää niin saisi senkin mustaksi ”kuin syksyinen yö”!

Näillä ”rajaamisilla” naiset dissaavat vain itseään ja vievät jokseenkin tuhoisan puolueensa asiaa lähemmäksi kivikautta. Kun sen sijaan avara suhtautuminen herättää aina enemmän positiivisia tunteita – siis jättämällä miehet henkiin. Sillä niitä voi sodan tullen tarvita ja muutenkin saksalainen mies tunnetaan melkoisena insinjöörinä, joita taas ”sortomaiden jännämiehet” eivät niikseen ole.

Desanttipuolue

Aika vastenmielinen puolue tuo vihreät näköjään maassa kuin maassa.

Rehellisyys ei ole keskiössä.

juu

Ehdottaisin että vihreät rajaisi kaikki mielisaraat pois kuvista, olisi helpompaa kun rajaa kaikki pois

Hyvä niin

Sit ois vaan tyhjiä kuvia.

Kaksoisstandardi

Mitäpä jos AFD rajaisi naiset pois omasta kuvastaan, olisiko se ongelmatonta myös?

Hyvät naiset on hyviä

Olisi ongelmallista, koska on myös hyviä naisia.

Lukija

En oikeen ymmärrä koko uutista.

John Quiman

Viherfasistien rientoja ei järjellä voi ymmärtääkään, koska niissä ei ole järkeä.

Kata

Tuo vihreäpukuinen on niin vihree veministi ,se suorastaan paistaa massukasta.Kakueitanaka-tyyppi. 😀

Ilkka Forsten

Tiedätkö millä maalla oli kaikkein vahvin pääministeri ? Indonesialla. Heillä oli Megawati Sukarnoputri. Kenellä toisella on ollut edes puolen megawatin sukarnoputria ? Suomella on nykyään kuuden amppeerin sulakkeista koostuva sököpörukka, joka ei kykene vastustamaan edes ” siirtolaisia ”. Vanha vihtahousukin olisi parempi.

Kata

😀 Joo tiiän! ”Sököporukka” oikein söpö nimi noille! 😀

John Quiman

😀 😀 😀

Möhömahoista on femmarit tehty

Tommosii möhömahoja ne on suurimmaksi osaksi.

seant

Ruotsin vihreät hyvin osoittaa heidän ajatus juoksun. Vihreiden vaatimuksesta ei jatkettu kalkin louhintaa Sliten Gotlannissa. Tämä tarkoittaa, että yrityksen on lopetettava kalkkikiven kaivaminen Slitessä tämän vuoden lokakuuhun mennessä. Kun heiltä kysytään millä sitten rakennetaan kun ei voida tehdä sementtiä, he vastaavat- Olemme poliittinen puolue. Emme ole tutkijoita, joten meidän tehtävämme ei ole tutkia sitä. Sama juttu viime vuoden vaihteessa heidän vaatimuksesta suljettiin ydinvoimala, vaikka tiedettiin ettei sähkö riitä. Niin siinä kävi Ruotsi joutui tuomaan hiilivoimalla tuotettua sähköä Puolasta.

Ilkka Forsten

Puolassa kaikki on vihreämpää…

Meri Kreikan

Eli naisten tasaarvo on sitä että miehet saksitaan pois. Just näin. Ei näin.

Rullattu

Onko enää kellekkään epäselvää että feminismi on kuollut maailmasta, ja jos lopetettaisiin kokonaan kutsumasta jutun kaltaista feminismiksi, sillä sitä se ei ole.

Kaino-Vieno Huttunen

Minusta tuo merkitsee vain sitä, että vihreät todellisuudessa käyttävät vain maahanmuuttajia hyväkseen. Heitä tarvitaan puolueeseen vain vetämään puoleensa maahanmuuttajaäänestäjiä. Todellinen tavoite on vain luonnonvarojen diktatorinen säätely muka ilmastonmuutoksen varjolla. Humaanius, suvaitsevaisuus ja eläintensuojelu ovat vain bluffia.

Hannele Korpela

Totta, olen tätä pohtinut hiljaa mielessäni ja tämä vain vahvistaa pohdintani. Toisaalta tällainen kuvien saksiminen saattaa osua omaan nilkkaan.

Ilkka Forsten

Demareilla on sama tapa. Eivät he oikeasti halua mitään muuta kuin kapenevalle äänestäjäkunnalle uutta jatkoa. Kantaväestön ( huu mikä vihapuhe, kokoomus poistaa varmaan tämän, ) äänestyskäytös alkaa muuttumaan kun ikäjakauma ylittää tietyn kynnyksen. Tämä tarkoittaa sitä että on saatava uusia äänestäjiä joilla ei ole käsitystä mihin nimensä laittavat.

Mikä silloin onkaan parempi tapa kuin tuoda tolkuttomasti tolkuttomia ” siirtolaisia” rajan yli, ja selittää heille että olemme ainoa puolue joka tarjoaa hyvää, kunhan vaan äänestätte meitä. Tätä kikkaa käytetään ruotsissa kaiken aikaa.

Matulähiöissä liki kaikki sanovat äänestävänsä demareita, mutta syy ei ole se että olisi hienosti integroiduttu. Kyse on vastikkeettoman hyvän saamisesta . Tätä se todellisuudessa on. Vihreät ei välitä tuon taivaallista ihmisoikeuksista, mikä tulee sillä todistetuksi että valkoisten ihmisoikeudet unohdetaan joka paikassa. Feministit ei välitä naisten oikeuksista, vai välittääkö kun muslimit ovat koko ajan suojelluin ryhmä. Välittääkö Animalia eläinten oikeuksista, kyllä jos puhutaan turkistarhauksesta, mutta jos puhutaan halallampaan teurastuksesta islamilaisten rituaalien mukaan niin hiljaisuus laskeutuu kaiken ylle.

Haluaako kommunistit demokratiaa kun läppärin kannessa komeilee Antifan tarra. Näitä esimerkkejä on loputtomasti ja lisää tulee kaiken aikaa, koska puolueisiin valitaan vain ne joiden omat lahjat ei riitä kuin joo joo napin painamiseen. Jos heille EU on demokratian malli, niin mikähän mahtaa olla diktatuurin tarjoama vaihtoehto ?

John Quiman

Demarit ovat ikiajat maksaneet äänistään. Äänestä meitä, niin tuet säilyvät ja paremminkin kasvavat.

Eivät toki muista kertoa, että avustukset saavat maksaa itse sen verran korkeina veroina, että palkasta ei kamalasti itselle jää. Eikä kansakaan älyä, että kyse on lahjuksista, jotka maksetaan heidän omista lompakoistaan.

Ilkka Forsten

Naiset ovat vihreän politiikan keskiössä, kyllä, ja sen huomaa viimeistään silloin kun päätöksiä tehdään. En muuten kannata sitäkään ajatusta että puolet vallasta kuuluu automaattisesti naisille. Siitä syntyy juuri se ilmiö mikä riivaa nyt suomeakin. Ei pätevin vaan sopivin saa paikan, ja kaikki menee päin honkia.

Hyväksyn tasa-arvon mutta en näkemystä että tasa-arvo toteutuu vain luovuttamalla epäpäteville oikeus päättää maan asioista. On hyvä että tunteille löytyy sijaa, mutta kun kaikki menee tunteilun kautta ei enää olekaan sijaa järjelle, jolloin päätöksenteko on pullakahvihalausta jihadisteille.

Ja sokerina pohjalla. Milllainen möykkä nousisi siitä jos niin sanotut äärioikekeistolaiset puolueet rajaisivat naiset pois ryhmäkuvasta ja sanoisivat että tällä vahvistamme mielikuvaa joka vastustaa vihreitä ?

Marokon kauhut

Feministien ja Islamistien välinen Harmageddon on väistämättömästi edessä.

Jussi Hämäläinen

Tuon selvempää esimerkkiä Virheitten täydellisestä todellisuuspakoisuudesta ei olisi kukaan voinut edes keksiä.
Toisaalta, Virheet ovat kultti. ja kultin jäsenet aina toimivat omaa, maansa ja läheistensä etua vastaan ja kultin puolesta. Tuota sakkia ei saa millään paranemaan.

Ei millään.

Viimeksi muokattu 5 kuukautta sitten by Jussi Hämäläinen
Käsi kädessä

Muslimi miehet haluavat vihreän puoleen naiset johtoon. Vihreän puolueen naiset haluavat lisää muslimi miehiä Eurooppaan.

Ilkka Mänttäri

Yhteiskunnallinen toivottomuuden ja järjettömyyden kehä on valmis.

Daniel

…sitten kun aika on koitunut he pukeutuvat burkaan. 😀

John Quiman

… ja siirtyvät sivuun, koska valta kuuluu miehille.

Ilkka Mänttäri

Eikö tuollainen aivottomuus jo todista että vihreitä ei saisi päätää missään maassa päättäjien joukkoon. Aivottomat päätökset vain yleistyvät ja seuraavat toisiaan.

Kata

Aivottomia ja rasisteja selvästi!⚃Palikat sekaisin!

Miten noin pösilöksi tulee?

Todellakin jos vaikka persut tekis tuon …kummin päin tahansa niin ylehuuto olis julmaa!😲🙈