Eurooppa Maahanmuutto

Saksan vihreät vaativat äänestysoikeutta ulkomaalaisille

Kuva Pixabay.

Saksan vihreiden parlamenttiryhmä liittopäivillä on vaatinut lisää oikeuksia ulkomaalaisille. Toimenpiteet saattavat radikaalisti muuttaa maan demokratiaa.

Vihreän puolueen integraatiopolitiikan tiedottaja Filiz Polat on vaatinut EU:n ulkopuolisten maiden kansalaisille aluevaaleissa äänioikeutta ja syrjinnän vastaista lakia. Jos laki toteutuu, kaikki Saksassa asuvat ulkomaalaiset voivat äänestää vaikka heillä ei olisi Saksan kansalaisuutta. Tällaisen lain lopullisesta muodosta riippuen laittomat maahanmuuttajat, jopa karkotettavat, voisivat äänestää vaaleissa. Aloitteen odotetaan hyödyttävän vasemmistolaisia sekä maahanmuuttoa ​​suosivia puolueita – kuten vihreitä.

Polatin mukaan tarvitaan ”osallistumislakia”, jotta liittovaltion hallinnossa ”aliedustetut ryhmät” olisivat edustettuina.

– Meidän on vastattava rakenteellisiin ongelmiin rakenteellisilla toimenpiteillä, puolueen tiedottaja sanoi.

Lisäksi hän toisti kehotuksen lisätä kiintiöitä koskevien tietojen tallentamista valtion virastoissa sen osoittamiseksi, kuinka monimuotoisia virastot ovat.

”… rekisteröinti voi olla vapaaehtoista ja tietosuojavaatimusten mukaista rasististen kokemusten paljastamista, Polat sanoi.

Saksalaiset puolueet vaativat yhä enemmän julkishallinnon kiintiöitä ulkomaalaistaustaisille ja maahanmuuttajille, mikä saattaa olla ristiriidassa Saksan perustuslain kanssa. Lopulta virat tulisi täyttää ansioiden perusteella – ei sukupuolen tai rodun perusteella.

Lähde RMX News.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa