Eurooppa Politiikka

Saksan vihreiden johtaja: Pakolaisten määrälle ei ylärajaa

Simone Peter. Kuva Wikimedia Commons.
Saksan vihreiden johtaja ei halua ylärajoja pakolaisille.

Vihreiden (Bündnis 90/Die Grünen) puheenjohtaja Simone Peter on vahvistanut, että jos hänen puolueensa on mukana musta-kelta-vihreässä -hallituskoalitiossa, niin pakolaisten määrälle ei tule olemaan ylärajaa, kertoo Deutschlandfunk.

CSU [kristillissosiaalinen unioni] joutuu varautumaan tähän, jos he haluavat vakavissaan puhua hallitusyhteistyöstä, sanoi Peter Düsseldorfissa ilmestyvälle Rheinischen Post -lehdelle.

Hän painotti, että pakolaisiksi hyväksyttyjen (anerkannte Flüchtlinge) on saatava tuoda perheensä maahan, ja torjui perheenyhdistämisten jäädyttämisen vuoden 2018 maaliskuuta pitemmäksi aikaan.

CSU:n vaatimus ylärajasta on kiistanalainen kysymys myös unionipuolueiden välillä (CDU/CSU).

Kesäkuussa Saksan vihreiden europarlamenttiedustaja Franziska Keller kertoi haluavansa kokeilla kokonaisten syyrialaisten kylien siirtämistä Itä-Euroopan maihin.

Shares

Liity kannattajajäseneksi

Grilli kesäkuntoon - tulikulma.fi

Keräämme joitain tietoja käyttäjäkokemusten parantamiseksi. Mikäli ette halua auttaa meitä, voitte kieltäytyä seurannasta GDPR-asetuksen mukaisesti. Kieltäytyminen lisää evästeen, joka on voimassa yhden vuoden. Hyväksyn, Kieltäydyn, Lisää tietoa.
603