Eurooppa Rikos

Saksassa 17 identiteetin algerialainen sarjarikollinen jäi kiinni taskuvarkauksista

Kuva Chanilim714 / WIkimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Saksan liittovaltion poliisi onnistui pidättämään etsintäkuulutetun rikollisen Siepburgissa keskiviikkona 28. elokuuta. Mies on sarjarikollinen ja hän jäi kiinni siviiliasussa olleen etsivän pidättämänä ICE-junassa.

ICE-junan ensimmäisen luokan vaunussa etsivä huomasi algerialaisen miehen nappaavan edessä istuvan naisen lompakon. Kun mies oli lähdössä junasta Siepburgissa, käsiraudat napsahtivat, kertoo Wochenblick.

Onneksi matkustajilla oli kullakin oma tapansa taittaa seteleitä, joten he pystyivät tunnistamaan omat setelinsä tekemiensä taitosten mukaan miehen repusta.

Kun miestä tunnistettiin, havaittiin hänellä olevan 17 henkilöllisyyttä. Ei ole tiedossa, saiko hän turvapaikkajärjestelmän avulla jokaista henkilöllisyyttä kohden sosiaaliavustuksia, mutta se on kuitenkin mahdollista.

Algerialainen on jo aiemmin tuomittu Düsseldorfissa kahden vuoden vankeusrangaistukseen, ja miehestä on voimassa oleva karkotusmääräys.

Väärennettyjen papereiden lisäksi algerialaismieheltä takavarikoitiin 2160 euroa, joka on peräisin rikollisesta toiminnasta. Algerialainen siirrettiin vankilaan odottamaan jatkotoimenpiteitä.

  • 869
    Shares