Eurooppa Rikos

Saksassa asuva egyptiläinen ei tiennyt, että seksuaalinen häirintä on kiellettyä

Kuva Max Pixel
Saksassa asuva 13 naisen seksuaaliseen häirintään syyllistynyt egyptiläinen sanoo, että Egyptissä sellainen käytös on tavallista ja koska hän ei osaa saksaa, ei tiennyt sellaisen olevan kiellettyä.

Aly E. (29) oli 14-vuotias, kun jätti kotimaansa Egyptin taakseen ja vaelsi Saksaan. Vuosia myöhemmin useita naisia joutui hänen uhrikseen Berliinin metrossa. Tiistaina alkaneessa oikeudenkäynnissä yhden lapsen isä Aly E. joka työskentelee osapäiväkokkina berliiniläisessä ravintolassa joutuu vastaamaan Berliinin metrossa tekemästään seksuaalisesta häirinnästä.

”Kukaan ei sanonut, että se on kiellettyä!”

– Egyptissä tällaista tapahtuu usein eikä siitä rangaista. Minä en tunne teidän lakejanne. Minun kylässäni ei ole poliisia. Kukaan ei sanonut, että se on kiellettyä, kertoi Aly oikeudelle puolustuksekseen.

Aly ja 13 naista

Aly on syytettynä 13 naisen seksuaalisesta häirinnästä vuoden 2015 kevään ja vuoden 2018 kevättalven välisenä aikana. Häirinnät tapahtuivat metrolinjalla numero kuusi. Aly oli esitellyt sukupuolielintään, onanoinut, vaatinut seksiä ja kosketellut naisten kehoa sekä sukupuolielimiä luvatta.

Keväällä 2018 poliisi julkaisi miehestä valvontakamerakuvan ja Aly antautui kaksi päivää myöhemmin poliisille.

”Heroiinin syytä!”

– Heroiini, kokaiini, ecstasy, alkoholi ja siniset pillerit, kertoi Aly syyksi toimintaansa sen jälkeen, kun oli kertonut kuulusteluissa Saksan valtiolle siirtämänsä syyllisyyden olleen ”rasistisen tulkin” väärinkäsitys.

– En tiennyt, että ne olivat potenssipillereitä, koska en osaa saksaa, lisäsi Aly puolustuksekseen.

Lähde: Bild Zeitung

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit