Eurooppa Rikos

Saksassa hyökkäyksiä puolueita ja pankkeja vastaan – Kurdistanin työväenpuolueen kannattajia epäillään

PKK:n lippu. Kuva Herm / Flickr / CC BY-SA 3.0
Viime viikolla Saksassa hyökättiin maanlaajuisesti CDU:n, sosiaalidemokraattien, saksalaisten pankkien ja yritysten rakennuksia vastaan. Tekijät ovat ilmeisesti Kurdistanin työväenpuolueen kannattajia.

Tuntemattomat Kurdistanin työväenpuolueen (PKK) kannattajat ovat viime aikoina tehneet Saksassa joukon hyökkäyksiä saksalaisten puolueiden ja yritysten tiloja vastaan, kertoo Junge Freiheit. Iskujen tekijäksi ilmoittautuu fight4afrin-nettisivustolla toimiva ryhmä.

Maaliskuun 18.-19. välisenä yönä tehtiin sabotaasihyökkäys Rheinmetall-yritystä vastaan.

– 18.-19. maaliskuuta sytytimme Escheden (Niedersachsen) luona tuleen rautatien kaapelikaivantoja. Tarkoituksemme oli sabotoida Hannoverin ja Hampurin välistä rataosuutta, jonka varrella sijaitsee Rheinmetallin tehtaita, joissa valmistetaan sekä ammuksia, että varaosia Afrinin vastaisessa sodassa käytettäviä panssarivaunuja (Leopard 2) varten, ryhmän ilmoituksessa kerrotaan.

Samana yönä hyökättiin Commerzbankin Berliinin haarakonttoriin.

– Commerzbank on ThyssenKruppin, Heckler&Kochin ja Rheinmetallin kaltaisten johtavien saksalaisten asevarusteluyritysten päärahoittaja, ryhmä ilmoitti perusteluksi nettisivustollaan.

Maaliskuun 15.-16. välisenä yönä hyökättiin Allianz-vakuutuslaitoksen toimistoa vastaan.

– 15.-16. maaliskuuta välisenä yönä jätimme jälkeemme useiden vasaroiden voimalla lasinpirstaleita ja ”fight4Afrin”-graffiteja Allianz vakuutuslaitoksen toimistolle Karl-Marx-Straßella. Onnistuimme vetäytymään paikalta tunnistamattomina, Indymedia [äärivasemmiston sivusto] siteeraa ryhmän ilmoitusta.

13.-14. maaliskuuta välisenä yönä tehtiin maalipommihyökkäys sosiaalidemokraattien (SDP) ja CDU:n rakennuksia vastaan Marburgissa. Samana yönä rikottiin Deutsche Bankin haarakonttorin ikkunat Frankfurt-Bockenheimissa.

Muita hyökkäyskohteita olivat turkkilaisten yhdistystalo Kasselissa, turkkilainen kahvila Münsterissä, turkkilainen supermarket Darmstadtissa, Rothenburgin alueen kaupunginneuvoston sosiaalidemokraattisen puheenjohtajan toimisto, Bundeswehrin ajoneuvot Soltaussa, Bundeswehrin toimisto Cellessä, CDU:n toimisto Cellessä, Commerzbankin haarakonttori Berliinissä, ThyssenKruppin auto Berliinissä. Lisäksi tehtiin kymmenittäin muita hyökkäyksiä ja iskuja turkkilaisten ja saksalaisten organisaatioiden ja yritysten rakennuksia vastaan.

On silmiinpistävää, että nämä hyökkääjät keskittyvät turkkilaisten laitosten lisäksi vain Commerzbankiin, Deutsche Bankiin ja saksalaisiin asevarusteluyrityksiin.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit