Eurooppa Maahanmuutto

Saksassa islamisteja vastuussa rautateiden turvallisuudesta

Kuva Pexels.

Wochenblick haastatteli entisen Saksan Al-Qaidan jäsentä Irfan Peciä. Haastattelun toisessa osassa islaminuskosta luopunut ja nykyään islamilaisia terroristiverkostoja paljastava Peci kertoo Saksan rautateiden turvallisuutta vartioivista islamistimaahanmuuttajista.

Irfan Peci on paljastanut useaan otteeseen turvallisuusalalla toimivia islamisteja. Asiaan jälleen kerran palattuaan Peci löysi välittömästi Saksan rautateillä (DB) turvamiehinä toimivia islamisteja, turkkilaisia harmaita susia.

Turvamiehet ovat tyypillisesti aseistautuneet pippurisumutteilla ja pampuilla. Entinen Al-Qaidan jäsen Peci jos kukaan tietää, millainen uhka rautateillä työskentelevät islamistit voivat olla kansalliselle turvallisuudelle.

– Rautatieasemat ovat helposti haavoittuvia ja siten suosittuja kohteita.

Yksi DB:n työntekijä, Muhammed Habib, esiintyy kymmenissä ekstremististen harmaiden susien tapaamisissa otetuissa kuvissa. Muhammedilla on myös ääri-islamiin sitoutunut ystävä, Khalid Islamson.

Khalid Islamson on aktiivisesti promotoinut ”Realität islam” -järjestöä (Todellinen islam), josta Saksan suojelupoliisi on varoittanut. Järjestöön kuuluu pääasiassa Hizb ut-Tahrir (HuT) -islamistiorganisaation jäseniä, jotka haluavat palauttaa islamilaisen kalifaatin ja ottaa käyttöön islamilaisen sharia-lain. Kaiken edellä mainitun lisäksi Khalid Islamson kannattaa myös väkivaltaa islamkriitikkoja kohtaan.

Pecin arvokas työ turvallisuusalalla toimivien islamistien paljastamiseksi ei aina tuota toivottua lopputulosta. Vain yksi paljastetuista islamisteista on toistaiseksi siirretty pois tehtävistään. Toisaalta jotkut saattavat menettää työpaikkansa kannatettuaan jotain puoluetta, kuten kansallismielistä AfD:tä. Peci ei ymmärrä epäsuhtaa.

Vuodesta 2015 saakka Peci on saattanut havaita, kuinka vähän sananvapautta maahanmuuttokriitikoilla on Saksassa ja kuinka poliittisen korrektiuden puuttuminen voi vaarantaa heidän koko tulevaisuutensa. Aiemmin Peci oli suosittu vierailija monoliittimedian ajankohtaisohjelmissa, mutta sitten kutsut kävivät yhä harvinaisemmiksi. Monoliittimedia ei hyväksynyt hänen maahanmuuttokritiikkiään vuoden 2015 siirtolaisvyöryn jälkeen.

– En sopinut heidän agendaansa, Peci korostaa nyt.

Haastattelun ensimmäisen osan voit lukea täältä.

  • 201
    Shares