Eurooppa Maahanmuutto

Saksassa jopa joka kymmenes uusi vuokralainen on pakolainen

Kuva Christian Gebhardt / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Saksassa noin joka kymmenes uusi vuokralainen tulee Syyriasta, Afganistanista tai Irakista.

Saksan suurimpien asuntoyhtiöiden noin joka kymmenes uusi vuokralainen tulee Syyriasta, Afganistanista tai Irakista, kertoo Junge Freiheit. Asiaa arvioi Vonovia-asuntoyhtiön hallituksen puheenjohtaja Rolf Buch.

– Kahden viime vuoden aikana olemme vuokranneet noin 10% vapautuvista asunnoista Syyriasta, Afganistanista ja Irakista tulleille henkilöille, todetaan yrityksen 16. toukokuuta pidetyn yleiskokouksen puhekäsikirjoituksessa.

Tämä luku osoittaa Buchin mukaan ”erinomaisen hyvin kuinka suoraan ja välittömästi olemme kytkeytyneet maahanmuuttoon”. Sosiaalista ympäristöä uhkaa yhä enemmän ”egoismi”, Buch varoitti.

– Siksi on tärkeää, että naapurustoa kehitetään ja vaalitaan. Tämä pätee erityisesti siellä, missä toisenlaista kulttuuritaustaa edustavat henkilöt kohtaavat vanhat ja perinteiset asukkaat. Tämä vaikuttaa sosiaaliseen yhteiseloon ja asuinalueen julkisuuskuvaan.

Vonovia on Saksan suurin yksityinen vuokranantaja. Yrityksellä on noin 490 000 vuokrattavaa asuntoa ja sen liikevaihto on 4 miljardia euroa

  • 396
    Shares

Liity kannattajajäseneksi