Eurooppa Maahanmuutto

Saksassa kaksi joukkoraiskausta joka päivä – puolet tekijöistä maahanmuuttajia

Kuva Shutterstock.

Saksassa keskimäärin kaksi naista tai tyttöä raiskataan päivittäin. Puolet tekijöistä ovat maahanmuuttajia.

Saksan liittovaltion rikospoliisin (BKA) julkaisemat luvut osoittavat, että vuonna 2020 koko maassa todettiin 704 joukkoraiskausta. Vuonna 2019 vastaavia rikoksia oli 710 ja vuotta aiemmin 649.

Puolet kaikista joukkoraiskauksista epäillyistä oli muita kuin Saksan kansalaisia, ​​ja tekijät olivat usein lähtöisin islamilaisista maista kuten Afganistan, Irak ja Syyria.

Erityisen yliedustettuina joukkoraiskaustilastoissa olivat afganistanilaiset. Vaikka Afganistanista tulleet siirtolaiset muodostavat vain noin 0,3 prosenttia väestöstä, heitä oli kuusi prosenttia kaikista epäillyistä vuonna 2018. Suurin osa raiskauksista tapahtui maahanmuuttajien hakiessa turvapaikkaa Saksasta.

Epäselvää on, kuinka monta rikosta ovat tehneet Saksassa syntyneet toisen tai useamman polven maahanmuuttajat.

Kriminologi Christian Pfeiffer sanoo, että tekijöillä on aina hyvin samantapainen profiili.

– Turhautuneita nuoria miehiä, jotka eivät selviä. He ovat kotoisin miesten hallitsemista kulttuurista ja elävät täällä ulkopuolisen roolissa.

– He huomaavat, että heidän on vaikea tulla toimeen tyttöjen kanssa. He eivät löydä kumppania omalta kulttuurialueeltaan, koska vain harvat naiset ovat paenneet, kriminologi kertoo.

Naisoikeusaktivisti Necla Kelek sanoo, että enää ei pitäisi lakaista maton alle sitä, miten maahanmuutto on vaikuttanut raiskauksiin.

– Maahanmuuttotutkimuksessa on kyseenalaistettava, miten on mahdollista, että nuori tyttö joutuu toiselta kulttuurialueelta tulevien miesten uhriksi. Tätä ei yksinkertaisesti ole tapahtunut aiemmin.

Joukkoraiskaus on Kelekin mukaan pahin asia, mitä naiselle voi tapahtua.

– Jos yhteiskunta jättää heidät yksin tämän kanssa, heidän sielunsa pyyhitään pois, Kelek sanoo.

Kansanedustaja Martin Reichardt (AfD) -puolue ilmaisi suuttumuksensa raportin julkaisun jälkeen.

– Tämä on Saksa 16 vuoden kristillisdemokraattisen liiton hallinnon jälkeen. Todellisia ongelmia, etenkin tuontirikollisuuden ongelmia vähätellään, ja kuka tahansa nimeää ne, häpäistään.

Vain vähän ennen raportin julkaisua, 18- ja 20-vuotiasta syyrialaista sekä 21-vuotiasta irakilaista syytettiin 16-vuotiaan tytön joukkoraiskauksesta ​​Ala-Saksissa.

Kolmen maahanmuuttajan kerrotaan houkutelleen tytön asuntoon, jossa he hakkasivat ja raiskasivat hänet useaan kertaan.

Kaikki kolme maahanmuuttajaa saapuivat perheineen Saksaan suuren turvapaikanhakija-aallon aikana vuonna 2015.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
56 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Frank

Hmm… Olen turhautunut ja enkä tule toimeen suurimman osan ihmisistä kanssa… Oikeastaan en siedä heitä, ei vaan ole käynyt mielessä tuollainen ratkaisu..

John Quiman

Koska ns. suvaitsevaiset suvaitsemattomat suosivat tämän tyyppistä ihmismateriaalia, pitävät he ilmeisesti sellaista käytöstä suositeltavana parempana kulttuurina.

juha II

Hullussa ruotsissa on aikaa sitten luovuttu meille niin ”välttämättömän” väen suorittamien joukkoraiskauksien uhrien traumatisoitujen mielten psykologisesta avusta ”myllytyksen” jälkeen.

Idioottien tärkeysjärjestyksen mukaisesti aivan kaikki henkis-laatuiset pyrkimykset sielunhoidollisesti suunnataan yksinomaan joukolla raiskaavien jolkkien hoitoon, Koskapa se on täydellisten imbessillien käsityksen mukaan se epäkohta joka herkkää ymmärrystä vaatii.

Saksassa sosialistit ja mummu huutavat sen sijaan rassismista, vihasta ja ynnä muusta ”ääärrrioikeistolaisista” kauhuista hysteerisinä. Mellakkapoliisien hakatessa ”valkoista roskaväkeä” ”laittomissa” mielenosoituksissa, koska nämä vatipäät uskaltavat puolustaa oikeuksiaan ihmisarvoiseen ja vapaaseen elämään päättää siitä aivan itse kuin ”Eskon puumerkkiä” omaan elämäänsä ja vieläpä kuolemaansakin.

Hauskana vastakohtana jokseenkin yli vuosi sitten BLM ja apu-nilkit Antifa poltti kaupunkeja, hakkasi kaikkia valkoisia jotka vain kiinni saivat, ryöstivät kauppoja, uhkasivat valkoisten kotirauhaa (demokraattienkin) ja muuta mitä nyt marxilaiseen ”sivistykseen kuuluu pahimpaan korona aikaan.
Se oli aivan ”rauhanomaista” ja riskitöntä itse taudin suhteen valtamedian tyydyttäessä itseään villimmin kuin konsanaa ”ylpeys” marsseissa. Sellaista on maailmanmeno tänä päivänä ja hullunmaksi vielä menee!

Lauri

Näille afgaaneille ja lähi-itäläisille eurooppalainen vankila on taivas hotellin muodossa. Kun sitten aikanaan vapautuu, voi jättää ihmisoikeuksiin vedoten uuden kansalaisanomuksen perusteena vuosien oleskelu Saksassa ( vankilassa ), joten sekin lasketaan hyväksi.

Puolueeton

”– He huomaavat, että heidän on vaikea tulla toimeen tyttöjen kanssa. He eivät löydä kumppania omalta kulttuurialueeltaan, koska vain harvat naiset ovat paenneet, kriminologi kertoo.”
Siinähän syy ilmenee selkeästi – kulttuurierot. Nyt voi kysyä, onko vikaa saksalaisissa naisissa, kun eivät osaa sopeutua maahanmuuttajien kultuuriin, vai onko vika maahantulijoitten kulttuurissa, kun eivät osa sopeutua saksalaiseen kultuuriin?
Oma logiikka vastaa, vika ei ole kummassakaan ikivanhassa kultuurissa, vaan erilaisten kulttuurien laajassa sekoittumisessa. No voivatko erilaiset kulttuurit sopeutua toisiinsa ajan kuluessa? Historia osoittaa, kulttuurit eivät sopeudu satoihin vuosiin.
Austraaliassa on edelleen aboriginaalikulttuuria ja Yhdysvalloissa tällä hetkellä BLM vaikuttaa. Grönlanti halusi itsenäistyä, Neuvostoliitto hajosi eri kultuurivaltioiksi, Saamelaiset pysyvät omana väkenä, romaneita on asunut Suomessa 500 vuotta eivätkä ole omaksuneet suomalaista kultuuria. Nämä pienet esimerkit osoittavat, että massiivisen maahanmuuton hyväksyminen johtaa moniin satoja vuosia kestäviin ongelmiin. Muistakaa tämä seuraavissa vaaleissa.
Huomatkaa vielä, maahanmuuton syynä voi olla pakolaisuus. Mistä pakolaisuus johtuu? Juuri kulttuurieroista käydään näitä sotia ja sisäisiä taisteluita, joitka aiheuttavat pakolaisuutta. Näihin ongelmiin tulisi puuttua muulla tavalla, kuin ottamalla vastaan näistä maista pakolaisia.
Nyt kaiken lisäksi todellisten pakolaisten vastaanotto on aiheuttanut uuden pakolaisuuden, elintasopakolaisuuden. Tämä on uuden tekniikan aiheuttama ongelma. Pakolaisten liian hyvät olot ovat levinneet nopean tiedonvälityksen kautta ja synnyttäneet tämän uuden pakolaisaallon.

John Quiman

Tuli lähinnä naisia ja lapsia uutisten mukaan. Missä ne naiset nyt ovat?

Mokunthamon

”Demons are a girls best (worst) friends.”

Juho Sippilä

Olen shokissa.

juu

Villi veikkaus että lopuista puolesta 99% on myös jonkinlaista ”etnistä taustaa”
Kuuluu samaan sarjaan kun ”porvoolainen kansanmurhaaja”

John Quiman

Puolet tekijöistä maahanmuuttajia ja loput Saksan kansalaisia.

Siis puolet tuoreita turvapaikanhakijoita ja loput pitempään oleskelleita turvapaikanhakijoita.

Tuskin yhtään saksalaista, mutta tilastoidaan harhauttavasti, jotta totuus ei näkyisi.

Osa mahdollistaa

Minä mietin ihan samaa. Saksalaiseen kulttuuriin kuuluu vihellellä naisille, taputella takapuolelle ja tehdä ehdotuksia. No, naisten oikeuksiin kuuluu antaa korvapuusteja, sanallisesti vähätellä ja pukeutua Dirndl:iin. Vaikka maa on busineksen puolelta miesten hallinnoima niin yhteiskunta ja perhe-elämä on naisten määräämä.
Siksi veikkaan kanssa että loputkin 50% ovat toisen tai kolmannen polven ”saksalaisia” jotka nyt ovat rohkaisseet mielensä kun uustulokkaat muisututtavat niitä miten kotimaassa toimitaan. Sielähän mies ottaa naisen joka kulkee yksin jos siltä tuntuu.
Eniten minua kuitenkin ihmetyttävät ne naiset jotka lähtevät näiden mukaan ja mahdollistavat raiskaukset. Muistanette vermaan sen kuvan missä kolme-neljä teiniä piti rautatieasemalla kulttiä ”refugees welcome” ja kaikilla oli jalat ristissä. Sen verran kiihoittavaa oli geelitukkien saapuminen. Tänä päivänä heiltäkin voisi kysyä toivottaisivatko he jälleen maahantulijat tervetulleiksi.

Eka Kettunen

Saksassakin riittää maton alle lakaistavaa.

Lukija

Saksalaiset hakevat turvapaikkaa turvapaikanhakijoilta 🙂 kuin jostain hupi ohjelmasta. No. Saksa saa niittää mitä kylvää. Joku kansakunnan karma tuokin. 6 milj tappoivat aikanaan

John Quiman

Aika moni on jo muuttanut Unkariin.

Tuo kuusi miljoonaa taitaa olla reippaasti ylimitoitettu. On vaan vaikeaa tietää totuutta, kun sodan jälkeen ei tuollaista väittämää ollut, se kehittyi vasta myöhemmin.

Saksa vaan hävisi sodan ja on siksi tietysti syyllinen mihin vaan. On saksalaisia ahkerasti aina sodan lopusta asti syyllistettykin vaikka mistä, josta ilmeisesti vain osa on totta ja loput keksittyä, voittajan kirjoittamaa tarkoituksiin sopivaa historiaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

👍

Juho Sippilä

Jostain kumman syystä DeGaulle, Eisenhover sekä Churchill eivät mainitse toisen maailmansodan muistelmateoksissaan mitään holokaustista, Luulisi, että niin massiivinen kansanmurha olisi saanut edes muutaman rivin kyseisiin teoksiin. Luettavaa on muuten reippaat 6000 sivua !. Koko holkaustiviritelmässä on niin pahoja loogisia aukkoja ja todisteiden puutetta, ettei siihen voi uskoa kuin aivopestyt ihmiset.

John Quiman

En tuosta niin kamalasti ole piitannut. Koulussa oppi jotain, eikä se herättänyt kysymyksiä, koska ei sen enempää kiinnostanut. Kun kuulin, että esim. Saksassa sen kyseenalaistamisesta tuli rikos, josta pääsee vankilaan, tuli heti mieleen, että olipa totuus mikä vaan, se ei ainakaan ole se opetettu, koska lailla kyseenalaistamisen kieltäminen on pelkkää totuuden piilottelua ja kerrottu ei ole totuus. Totuutta ei tarvitse suojella. Aika yksinkertaista.

Jussi Hämäläinen

Nuo 6 mio olivat kaikki judeja, ja vain noista puhutaan. Vähän yli toisen mokoman uunittivat, mutta näistä ei puhuta.

Vähän kuin Afrikan orjuudesta. Nykyisen USA:n alueelle päätyi Afrikan orjista noin 1 – 1.5% kaikista orjista (< 2.5% Atlantin orjaliikenteestä), mutta vain USA:n orjuudesta puhutaan.
Muuten, Suomesta on viety orjia islamilaisiin maihin enemmän kuin Afrikasta on tuotu orjia yhteensä Eurooppaan. Mutta tästäkään ei puhuta.

Samapa tuo,,,

Kata

”Blacks were not enslaved because they were black but because they were available.Slavery has existed in the world for thousands of years.Whites enslaved other whites in Europe for centuries before the first black was brought to the Western hemisphere.Asians enslaved Europeans.Asians enslaved other Asians.Africans enslaved other Africans and indeed even today other Africans in North Africa,blacks continue to enslave blacks.”Thomas Sowell
Thomas Sowell on yhdysvaltalainen taloustieteilijä ja yhteiskuntateoreetikko.Myös musta henkilö.
Ja todellakin,Ison Vihan aikana suomalaisia vietiin orjuuteen ja jotain orjia olimme myös Ruotsin vallan alla,verot kerättiin vaikka olisit kuinka köyhä jne jne…pakko-otot armeijaan.
(Kallot Karoliiniseen…)

John Quiman

Viherfasistit keksivät kaikenlaisia tarinoita, jotka sopivat lyömäaseeksi tavoitteiden saavuttamiseksi. Mitä tahansa lupaavat kansalle tavoitteista, ovat ne samalla tavalla valheita, jotta edistäisivät tavoitteitaan.

Kun puheet ovat silkkaa valhetta, eikä vain vähän muunneltua totuutta, vaan oikein perinpohjin raakaa valhetta, eivät tavoitteet ole sen parempia.

Hätätila tai väärinymmärrys

Suomessa haittamaahanmuutto alkoi 30 vuotta sitten. Arvostelu on ollut rasismia ja arvostelijat natseja. Ulkomaalaistaustaisia on lähes 500 000. Miljoonaan ei mene enää kauan.
Ongelmia ei edes pyritä ratkomaan. Hallitus nosti tulijoiden lastensuojeluiänkin 25 vuoteen, ettei hyysääminen vaan lopu kesken. 25 vuotias tarkoittaa yleensä oikeasti 35-50 vuotiasta.
Korjausliikkeitä ei tule ja kun tulijoita on tarpeeksi he pystyvät äänestämällä suojaamaan itsensä ja ilmaisen elämänsä.

Kata

Hitokseen juuri näin.On se järkkyä tuo 25v hommaKIN!Uskomatonta veronmaksajien rahan käyttöä!
How dare you?

Teppo

Ja tähänkään ongelmaan ei uskalleta puuttua koska pelätään rasismisyytöksiä.

Juha 06

Tässä nähdään maahanmuuttajien yliedustus näissä hirvittävissä rikoksissa – vähemmistöryhmä tekee jo puolet joukkoraiskauksista! On käsittämätöntä että jollekin pitää vielä selittää että mitä tämä yliedustus tarkoittaa!
Vihervasemmiston edustajat heräävät tähän luomaansa tai ainakin edesauttamaansa karuun todellisuuteen vasta sitten, kun tälläinen joukkoraiskaus osuu heidän omalle tai heidän läheisensä kohdalle, ei valitettavasti ennemmin.

Anonyymi

Maahanmuuttajien osuus on todennäköisesti suurempi. Lasketaanhan meilläkin suomalaiseksi esim. somali, joka on saanut kansalaisuuden. He ovat näitä espoolais- ja helsinkiläismiehiä.

Kukkonen

Selvää rasismia!
Suvakkien pitäisi tarjota ’tuokkosta’ reilummin mutukoille, niin ei riitä ’paukkuja’ raiskailla pikkutyttöjä kaduilla ja puistoissa. Lisäksi kotoutuspakettiin pitäisi un-limited kela-gold:n lisäksi kuulua vapaa bordellien käyttöoikeus veronmaksajien rahoilla.

Kaino-Vieno Huttunen

”He huomaavat, että heidän on vaikea tulla toimeen tyttöjen kanssa.”

Tämäpä kummallista. Keskustelupalstoilta olen lukenut, että juuri arabit osaavat liehitellä naista. Ongelmat alkavat sitten tytön suostuttua seurustelusuhteeseen ja viimeistään naimisiinmenon jälkeen. Sitten on miehen omaisuutta ja täysin tämån tahdon varassa.

En oikein usko tuohon sopeutumattomuuteen. Ihminen sopeutuu kyllä, jos tahtoa löytyy. Lisäksi nykyisten satelliittikanavien, tietokoneiden ja älypuhelinten aikana tietoa on kyllä saatavilla, millaiseen kulttuuriin on muuttamassa. Islamilaisista maista on tullut ennenkin yksittäisiä maahanmuuttajia, jotka ovat sopeutuneet. Luulen, että pääsyy onkin nimenomaan se, että tulijoille löytyvät jokaisesta suurkaupungista omat maahanmuuttajayhteisöt, joissa vaalitaan oman maan tapoja ja joissa vallitsee sharialaki. Näiden mukaan nainen ja erityisesti vääräuskoinen on alempiarvoinen.

Näille rikoksille kasvuvoimaa synnyttää myös Neckla Kelekin mainitsema vaikeneminen maahanmuuttajien yliedustetusta roolista. Näin minkäänlaista painostusta tai kontrollia sekä tulijoita että heistä vastuussa olevia päättäjiä kohtaan ei pääse syntymään. Eivätkä kantaväestön tytöt ja naiset osaa varoa näitä suklaasilmiä.

Anonyymi

Vuonna 2015 Lähi-idän miehiä houkuteltiin Suomeen sikäläisissä medioissa loistoristeilijöiden ja vaaleiden suomalaisten missien kuvilla. Seireenien kutsu meni perille valitettavan tehokkaasti. Totuus on edelleen se, että ne pahimmassa asemassa olevat vanhukset, naiset ja lapset ovat edelleenkin alkeellisilla pakolaisleireillä ja matkaan lähtevät myös tänä päivänä kaikenlaiset onnenonkijat, joilla on rahaa. Virta on korona-aikaan vähän tyrehtynyt, mutta takuulla jatkoa seuraa, ellei politiikka muutu!

tilastoseppä

Kuinkahan suuri osa siitä toisesta puolikkaasta mahtaa olla Saksan kansalaisuuden saaneita klaanimaalaisia ?

Väestöhutkija

Kun ei ole enää (heinäkuun 2021 jälkeen) olemassa erikseen kantasuomalaisia niin maahanmuuttajataustaisista raiskaajista voidaan puhua ihan suomalaisina.

halpatyöhaukka

Meidän rivikansalaisten ei onneksi tarvitse välittää eurotyrkkyjen poliitikkojen tekopyhästä korrektismista, vaan voimme käyttää jopa N-sanaa kuten ennenkin mikäli se tilanteeseen parhaiten sopii.

Suomessa aiheesta ollaan hipihiljaa

Joukkoraiskaahan suomalaisetkin, eikun…

176-167

Hipi hiljaa todellakin v-media onkin.
Yleisön on tärkeämpi tietää, esimerkiksi Iltalehdestä tärkeistä ihmisyyttä koskevissa uutisissa, kuinka Tunna Milonoff on julkaissut valokuvan tai että Argentiinassa on kaksi järveä muuttunut pinkeiksi.
Se vie huomion debiileiltä ja nämä debiilit sitten huomenna keskustelevat kahvitauolla näistä asioista.
Jos joku puhuu jotain ählyjen soidinmenoista, saa hän siitä leiman ja huonolla lykyllä potkut.

Anonyymi

Onko tämä se Riku Rantalan kaarnalaivakippari ja lähdetty taas arvokasta journalismia tekemään jonnekin mahdollisimman kauas Ylen (?) eli veronmaksajien rahoilla? Tai ehkä ovat myynninedistämismatkalla.

176-167

Just sama propellihattu. Rantala ja Milonoff on YLE:n propagandakoneiston suursuvakkeja.
Ne puhuu huumeita vastaan, vaikka ne on käyttänyt lähestulkoon kaikkia aineita niillä ”retkillään”.

Anonyymi

Ymmärtääkseni joukkoraiskaus on jotakin sellaista, mitä meillä ei ole ennen ollut. Myös se, että käydään isolla joukolla yhden kimppuun, ryöstetään, hakataan ja potkitaan vielä maassa makaavaa päähän, on jotakin niin raukkamaista, että sitä on vaikea käsittää.

Kata

Ja kuvataan ja jaetaan video..ja pissataan päälle kuten Ruotsissakin hyi hitto!Ei todellakaan voi käsittää että tällainen vain saa jatkua!
Ai mutta motiivien arvostelu onkin rasistista voi kun tuli orpo olo…

176-167

Tiedossa Lahdesta, että maahantunkeutuja nuoret ovat saaneet normaaleja valkoisia nuoria puolelleen ja ne olivat joukkoraiskanneet erästä poikaa. Kaikki. Siis ählyt ja valkoiset. Ovat huumekoukussa ja sekoilevat todella pahasti.
En ole nähnyt oikeuden pöytäkirjoja, koska ne on salaisia, mutta ystäväni sieltä tiesi sen kertoa jo pari kuukautta sitten.
Liipolan kaupunginosassa tapahtunut ja ties kuinka paljon tällaista tapahtuu.

Kata

Voi helevetto!Oksettavaa!Tottakai luonne jos on sellainen että rikos kiinnostaa ja tuossa joukossa ei juurikaan rangaistuksia,mitä nyt ehtoollista ja sakkoja jotka maksamme me!!Eikoo ihanaa…?

176-167

”Tää koko juttu on kauhistuttavaa ja nämä pitäisi kaikki vuotaa lehdistölle. Ai niin, se ei hyödytä.
Nämä multitalentit myyvät huumeita ja streroideja, eivätkä ne näytä saavan mitään rangaistuksia. Jos saavatkin, passitetaan ne vankiloihin, missä salafismi on puhkeamassa kukkaan.
Suomen suosikki maahantunkeutuja (Sipilän rakas) F.V. tuli kerran samalle salille ja kuvasi meitä ja yritti myydä jotain pitkää piikkiä. Me vaihdettiin kuntosalia.
Käyttävät hyväkseen islam-korttia kaikessa mahdollisessa ja niille monille maistuu alkoholi ja niin edelleen jne.
Uutta maailmanjärjestystä tässä on tehty jo viimeisimmän sodan jälkeen. Kompuroinneista huolimatta siintää dystopia nurkan takana. SARS2 vähän sekoitti alkuperäistä suunnitelmaa, mutta Suuri Nollaus on meneillään ja se sovitetaan kätevästi ydinsotaa paossa oleviin erityisosaajiin keiden loppumaton virta saa aikaiseksi poikkeustiloja. Suurempia poikkeustiloja näkyvissä ja miliisi on kaduilla Suomessakin alle 20 vuodessa.
Mihin tällä kaikella pyritään, sen kyllä tietää jos on lukenut historiaa ja pystyy käsittelemään asioita analyyttisesti sekä kylmän viileästi.
Ainakin länsimainen maailma on karkeasti katsoen jakautunut jo kahtia. Alle sata vuotta – on orjuus ja muurit todellisuutta sitten nykyisten punavihersuvakkien lastenlapsille.”
JD

Ilkka Mänttäri

No laitan foliohatun päähän ja sanon miltä minusta vaikuttaa. SARS2 on osa suunnitelmaa.

John Quiman

Vähintäänkin sitä hyödynnetään tehokkaasti. Voisi tietysti yksi ja toinen ihmetellä, että kuinkas nämä suunnitelmat olivat valmiita jo ennen ”pandemiaa”.

Siihen päälle herättää epäilysiä koko ”pandemia”, koska siihen kuolleiden määriä on liioiteltu reippaasti, monikertaiseksi. Siksipä eivät uskallakaan media puhua koronaan kuolleista, vaan kirjoittavat koronaan liittyvistä kuolemista. Lisäksi rokotteiden haittoja ja niihin kuolleiden määrää vähätellään, suorastaan piilotellaan. Sellainen viittaa epärehellisyyteen aika selvästi.

Riittävä outous ja monet sattumat asiassa siirtää sen foliohatun paremminkin valtamedian ja suvakkien päihin. Suojeutuvat tosiasioilta niin vahvasti, että kieltäytyvät niitä näkemästä, vaikka ne perutuisivat eri maiden terveysministeriöiden tilastoihin ja superrikkaiden tahojen itsensä julkaisemiin kirjoituksiin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Kyllä aika hyvin pureudut tosiasioihin, kai kuitenkin tiedät että kiitosta et tuosta, ainakaan elinaikanasi saa. No saattaahan se toteutua että joskus tulevaisuudessa tulee lista ihmisistä jotka ovat vieneet elämää euroopassa eteenpäin ja jotka ovat sen yrittäneet tappaa.Tuo tetotekniikka voi vielä luoda jotakin mistä vihervassarit eivät pidä.

John Quiman

Länsimaat ovat hukkumassa naiiveihin ”ihmisoikeuksiin” ja itsesyytöksiin, joilla ei kummallakaan ole tosiasiota perustana.

Näinä aikoina tosiaan saa leimakirveestä päähän, jos kehtaa tonkia tosiasioita ja on niin härski, että puhuu niistä ääneen 🙂

Tulee se aika, että suvakkipoliitikot istuvat oikeudessa ja vastaavat laittomuuksistaan ja kansan pettämisestä sekä muista tuhoisista touhuistaan, ja siihen päälle vielä leimakirveidensä heilutteluista. Se aika tulee, mutta tuleeko se kymmenessä vuodessa tai kestääkö se vuosikymmeniä, ei sitä tiedä. Voi olla, että vastarintaa saa harrastaa pitkään vaikeammissa olosuhteissa kuin nykyään.

Ilkka Mänttäri

Kaunis uni.

Kata

Juu ja tapahtumat New Yorkissa kertovat että ”variantit” ovat hyötykäyttöön tarkoitettuja,oli niitä tai ei niin nyt on vain ”koronapassi”hommattava siellä.Kohta varmaan käy pimeä kauppa.Lambadaa tanssitaan kun sehän on uusin väri-antti.Kaikki kuuluu suunnitelmaan.
Joku ei usko vieläkään…mutta väkeä ilman mitään passia lappaa sisään maahan.Eikö herää mikään kysymys?

John Quiman

Eurooppaan änkeytyviltähän ei edellytetä laillista maahantuloa muutenkaan, joten ei niitä passeja vaadita, eikä koronapasseja kysellä. Suvakki levittää punaisen maton ja sanoo tervetuloa sekä kumartaa nöyränä, kun oikeauskoinen saapuu. Pyöreän oloiset suvakkitädit ihastelevat lemmikkejään jopa niin, että roikkuvat niiden kauloissa ja silittelevät sieltä täältä.

Kanta-asukkaalle suvakkitäti huutaa turvaväleistä ja kyselee rokotustodistuksia.

Ilkka Mänttäri

olet OIKEASSA.

Kata

Näin on,uskon myös.Jo ämeriikän johtohahmot tällä hetkellä eivät edes peittele enää että näin on!Kaksoisstandardit on niin näkyviä ja törkeitä.

Ilkka Mänttäri

Oksettavaa on myös se että oikeuslaitos aina uskollisesti salaa nämä teot. Jos laki tähän pakottaa niin olisikohan aika muuttaa lakia. Tiedätte että lakien muuttaminen on Suomessaa aika vaikeaa. Mistähän se johtuu. Olisiko jotakin tekemistä sillä että myös perustuslakia rikotaan jatkuvasti. Luulevat että eivät jää kiinni housut kintuissa, ovat jo jääneet.

Kata

Kohta elämme Mad Maxin tyyliin…siinä on enää vain selviytymisvaistot kyseessä.On tämä uskomatonta!

John Quiman

Minulla ei ole mopoa ja autokin on liian heikko niihin mittelöihin, mutta osaan olla aidan takana piilossa sekä vähintään kuiskia aidan rakosista mielipiteitä.

Ilkka Mänttäri

Saattaa tulla aika että sinun täytyy ottaa ainakin joku oksa läheisestä puusta käteen, yhteiskunnasta ei ole sinua suojelemaan kun olet kantis.Toinen vaihtoehto on että aletaan muodostamaan ryhmiä aluekohtaisesti. Siis tuollaisia suojelujoukkoja. Vanhemmille ihmisille kuten minä nuo voivat olla oljenkorsi. Luotan Suomalaisiin ihmisiin, en byrokratiaan.

John Quiman

Saa nähdä mihin tämä menee. Jotain rämäkkää ilmeisesti tapahtuu ennen kuin viherfasismi kumotaan.

176-167

Varmasti tahallaan luotu tämä koko tilanne. Sisällissota lähtee kaupunkisodista.

John Quiman

Tahallaan toki, pyrkimyksenä kaaos ja sitten kuvaan astuu jokin fasistista diktaturiaa haluava ”pelastaja”, johon toivovat ihmisten turvautuvan hädän hetkellä. Sinä päivänä media kirjoittelee siitä, miten viher- tai muu fasistinen diktaturia takaa onnen kaikille.