Eurooppa Rikos

Saksassa turvapaikanhakijan murhaama Cynthia käytti hijabia miehen vuoksi

Kuvituskuva. Kuva Pixabay.

Tunisialainen Ahmet T. murhasi wormsilaisen Cynthian, vaikka tyttö yritti  miellyttää miestä sopeutumalla tämän kulttuuriin.

Tunisialainen kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut Ahmet T. murhasi maaliskuun alussa Cynthian 15 veitseniskulla.

Cynthian ystävät ovat järkyttyneitä tapauksesta. Heidän käsityksensä mukaansa parin suhde oli kehittynyt hyvin, kertoo Bild.

– Cynthia käytti hijabia Ahmetin vuoksi. Ja hän opetteli myös arabiaa rakkaudesta häneen, erään ystävän isä kertoo.

Kun pari aloitti seurustelunsa 4 kuukautta sitten, Ahmet tiesi tulevansa karkotetuksi, sillä hänen turvapaikkahakemuksensa oli hylätty aikaa sitten. Niinpä Ahmet yritti taivutella Cynthiaa lähtemään Tunisiaan, mutta Cynthia oli kieltäytynyt. On arveltu, että kieltäytyminen oli syy Cynthian murhaamiseen.

Viikko sitten maanantaina Ahmetista julkaistiin pidätysmääräys, mistä saattoi päätellä karkotuksen toimeenpanon olevan lähellä. Vain 48 tuntia myöhemmin Cynthia oli kuollut 15 veitseniskun seurauksena, jotka lävistivät hänen kaulansa, keuhkonsa ja kätensä sekä selkänsä. Ahmet tappoi Cynthian tytön tämän vanhempien kotona kansainvälisenä naistenpäivänä.

Tunisialainen Ahmet käytti kolmea eri henkilöllisyyttä ja hän oli nostanut myös kolminkertaisia sosiaalitukia. Hän on syyllistynyt vuonna 2017 tapahtuneen maahantulonsa jälkeen useisiin rikoksin, kuten väkivaltaan, huumerikoksiin, laittomaan uhkaukseen sekä pakottamiseen – ja nyt murhaan. Hän kärsi viime syksynä vankeusrangaistuksen varkaudesta.

  • 943
    Shares