Eurooppa Rikos

Saksasta karkotettu afrikkalainen tarjoili 11-vuotiaalle tytölle huumeita Berliinissä

Kuva Pexels.

Väkivalta, seksuaalinen häirintä, huumekauppa, henkilöllisyyspetos ja laiton maahantulo. Berliinin poliisin pidättämän marokkolaisen rikosrekisteri on pitkä. Nyt jo kertaalleen maasta karkotettu mies on taas pidätettynä.

32-vuotiaan ei pitäisi olla Saksassa, koska hänet karkotettiin viime vuonna lukuisten rikosten vuoksi. Myös maahantulokielto asetettiin. Marokkolainen ei kuitenkaan välittänyt määräyksestä vaan tuli takaisin laittomasti. Viime torstaina hän tarjoili huumeita yksitoistavuotiaalle tytölle Görlitzer Parkissa. Hän myös painosti lasta ostamaan huumeita.

Sitten tyttö soitti poliisin. Virkamiehet pidättivät marokkolaisen ja huomasivat nopeasti, että miehen paperit ovat kaukana puhtaista. Marokkolainen hyökkäsi kerran rautatangon avulla kahden avustustyöntekijän kimppuun, jotka partioivat puistoissa pyrkien estämään huumeiden ja niiden käyttäjien kohtaamisen. Toisen kerran hän hyökkäsi puistossa ollutta henkilöä vastaan saksilla aseistautuneena ja aiheutti lukuisia haavoja.

Viranomaiset syyttävät häntä myös siitä, että hän on käyttänyt yli viisikymmentä tekaistua henkilöllisyyttä laittoman maahantulon jälkeen. Marokkolainen on ollut milloin ranskalainen, italialainen, joskus Gazan alueen palestiinalainen. Tuomio viimeisimmistä rikoksista voi johtaa siihen, että afrikkalainen tuomitaan vankeuteen ja karkotetaan taas.

Lähde Junge Freiheit.

Tilaa
Ilmoita
guest
12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Minuhe Kerettiläinen

”Hai sina tyto munula huva hjuume anta fuki fuki”
Vihervasemmiston politiikkaa ei voi ymmärtää. Päästetään bestiaalisia barbaareita maahan.

Kaino-Vieno Huttunen

”Viranomaiset syyttävät häntä myös siitä, että hän on käyttänyt yli viisikymmentä tekaistua henkilöllisyyttä laittoman maahantulon jälkeen.”

Ei ainoastaan se, että kehitysmaalaiset keikkuvat rikostilastojen kärjessä. Niille pitäisi laittaa myös jonkinlainen kerroin, jotta tilastot vastaisivat todellisuutta. Marokkolaisen kohdalla tuo kerroin olisi 50.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Kaino-Vieno Huttunen
Ilkka Forsten

Karkotetaan taas, että pääsee takaisin. Nein nein nein..das ähly wir haben rökäle und dummkopf, alles kaput nyt ja sassiin, bonimaj yes yes, not good på svenska dagens nyheter, dirlandaa sentään mitä vielä ventta på.. Huomatkaa laaja kielitaitoni sekä kyky soveltaa oppimaani myöskin näin epävarmassa asiassa.

John Quiman

Sehän on loogista, jotta karkotetaan. Kuinka muuten voisi tulla takaisin?

Hätätila tai väärinymmärrys

Karkotus on syrjivää ja ikävää. Eli vastoin ihmisoikeuksia.

Minäkö tyhmä, en ymmärrä?

Palautus Marokkoon kuulostaa oikealta. Koska ei ole välittänyt aiemmista maahantulokielloista, suosettilisin ilmapudotusta Marokkoon, laskuvarjo vapaaehtoinen.

John Quiman

Laskuvarjo maksullinen.

Marko

Ei Marokkoon vaansaharan itälaidalle.

Kata

Rautatankoa,saksia huutoa,melskettä,pelkoa,sekopäisyyttä…siinäpä pikku markko taas helpotti tuskaansa ja paluu on varma,vuosi tai pari linnassa,karkoitus ja paluu tulevaisuuteen.

Ilkka Mänttäri

On se kumma että kun vanhemmat ihmiset aika paljon varoittevat näistä asioista on aina suuri määrä hallinon alamaisia ja nöyristelijöitä jotka ovat samaa mieltä ajattelukyvyttömien poliitikkojen kanssa, myös nuoria, joihin joskus laitoin toivoni, ehkä vieläkin. Vaihtoehtoja tuskin on. No kai jokaisen sukupolven täytyy tehdä omat virheensä, tosin turhaa aikaa ja energiaahan siihen uppoaa. Voisimme olla erittäin kilpailukykyinen ja todella hyvillä palveluilla varustettu yhteiskunta. Tosin osittain vielä olemme, mutta kuinka kauan. Täytyy kuitenkin tehdä niitä virheitä, muuten ei uskota.

John Quiman

Suomessa katetaan juhlapöytä kuokkavieraille ja ja oma väki jää ilman. Tätä toistetaan uudestaan ja uudestaan, tajuamatta, että eivät ne kuokkavieraat koskaan ole muusta syystä tulleetkaan. Lopulta maan juhlakassalla syötetään kuokkavieraille koko maan talous. Juhlat loppuu, oma kansa istuu kannon nokassa miettien, että kuinkas tässä näin kävi ja kuokkavieraat menevät muualle kuokkimaan.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
p.grandell

niin torakatkin häipyvät kun pidät paikat puhtaana ja et ruoki niitä, menevät automaattisesti uusille apajille, luonnon laki. mutta ei viher-puniikit tajua, kun ovat impanneett bostickia koko nuoruutensa.