Kotimaa Maahanmuutto

Saksasta Suomeen tulevien pakolaisten reitti saattaa katketa

googlemaps

googlemaps
googlemaps

Finnlines kiristää henkilöllisyystarkastuksia laivoillansa Suomen viranomaisten pyynnöstä


Päivitetty tiedote Finnlinesin aluksissa matkustaville

Finnlines on tarkistanut tähän päivään asti kaikkien matkustajien henkilöllisyyden lähtöselvityksessä ja jatkaa tätä tarkistusta edelleen. Jokaisen matkustajan on kansallisuudesta riippumatta laivaan pääsemiseksi esitettävä voimassaoleva passi ja tai kuvallinen henkilökortti.

Suomen viranomaiset ovat nyt kirjallisesti vaatineet Finnlinesia alkaa tarkistamaan passin ja kuvallisen henkilökortin lisäksi myös muita ulkomaalaisten maahantuloon vaadittavia asiakirjoja – viisumia, oleskelulupaa tai muuta vastaavaa asiakirjaa. Finnlines ryhtyy nyt, kuten aikaisemminkin, noudattamaan viranomaisten vaatimusta välittömästi. Edellä olevan perusteella Finnlines ei ota kuljetettavakseen henkilöä jolla ei ole kaikkia maahantuloon vaadittavia asiakirjoja.

Asiasta on tiedusteltu sähköpostitse jo pari viikkoa aikaisemmin erään aktiivisen kansalaisen toimesta. Vastaus sähköpostiin on saapunut tänään, samana päivänä kun Finnlines julkaisi tiedotteensa. Alla vastaus sähköpostitse:

”Finnlines on tarkistanut tähän päivään asti kaikkien matkustajien henkilöllisyyden lähtöselvityksessä ja jatkaa tätä tarkistusta edelleen. Jokaisen matkustajan on kansallisuudesta riippumatta laivaan pääsemiseksi esitettävä voimassaoleva passi ja tai kuvallinen henkilökortti.
Suomen viranomaiset ovat nyt kirjallisesti vaatineet Finnlinesia alkaa tarkistamaan passin ja kuvallisen henkilökortin lisäksi myös muita ulkomaalaisten maahantuloon vaadittavia asiakirjoja – viisumia, oleskelulupaa tai muuta vastaavaa asiakirjaa. Finnlines ryhtyy nyt, kuten aikaisemminkin, noudattamaan viranomaisten vaatimusta välittömästi. Edellä olevan perusteella Finnlines ei ota kuljetettavakseen henkilöä jolla ei ole kaikkia maahantuloon vaadittavia asiakirjoja.”

Olemme kirjoittaneet asiasta aikaisemmin, lisätietoa alla olevista linkeistä.
Linkki uutiseen
Linkki uutiseen

Asiasta tiedotti Finnlines

Toimitus
28.12.2015
Tilaa
Ilmoita
guest
1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Anni Lappi

No johan se nyt on sanomattakin selvää, että matkustusasiakirjat täytyy olla tänä päivänä kunnossa mikäli mielii päästä Suomeen elintasopakolaiseksi..