Eurooppa Politiikka

Salvini suvaitsevaiselle: ”Anna nimi ja osoite, niin lähetän 20 pakolaista kotiisi”

Matteo Salvini Giulianovassa 2.2.2019. Kuvakaappaus Youtube.

Italian varapääministeri ja sisäministeri Matteo Salvini ei jäänyt sanattomaksi 2.2.2019 Giulianossa, kun suvaitsevainen kutsui häntä murhaajapaskiaiseksi.

Kun Italian varapääministeri ja sisäministeri Matteo Salvini piti 2.2.2019 puheen Giulianovan kaupungissa, hänet keskeytti vihainen suvaitsevainen, joka kutsui Salvinia murhaajapaskiaiseksi.

Salvini selitti kärsivällisesti suvaitsevaiselle, että mitä enemmän kommunisteilla on rahaa, sitä enemmän he saarnaavat muille moraalia. Hän myös pyysi suvaitsevaista antamaan osoitetietonsa, jotta voisi lähettää tälle 20 pakolaista ylläpidettäväksi tämän omilla rahoilla.

– Giulianovassa giulianovalaiset tulevat ensin, ja sitten vasta muu maailma.

– [Suvaitsevainen huutaa:]Murhaajapaskiainen!

– Siinäpä täsmällinen kannanotto herrasmieheltä, joka sanoo minua murhaajapaskiaiseksi.

– Kierros aplodeja herrasmiehelle, joka on voittanut 10 pakolaista kotiinsa. Anna sukunimi, etunimi, sosiaaliturvatunnus, ja lähetän sinulle 20, ja sinä pidät huolen heistä, lounas, päivällinen, illallinen, ystäväni.

– Kommunistit ovat fantastisia, sillä mitä enemmän heillä on rahaa, sitä enemmän he saarnaavat muille moraalia.

– … luulenpa, että oikeita murhaajia ovat ne salakuljettajien kanssa yhteistyötä tehneet, jotka ovat tehneet Välimerestä ulkoilmahautausmaan.

– … tämä herrasmies ei tiedä, että näillä siirtolaisilla salakuljettajat ostavat aseita ja huumeita, mitä ehkä myydään täällä Giulianovassa.

– En ikinä tule toimimaan Giulianovan huumekauppiaiden rikostoverina, vaan lähetän nämä ihmiset takaisin kotiinsa, ensimmäisestä viimeiseen.

  • 10K
    Shares