Kotimaa Politiikka

Seinäjoelle kansalaispuolueen valtuustoryhmä

Seinäjoen kaupunginhallituksen toinen varapuheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Piia Kattelus on jättänyt kaupungin hallinnolle ilmoituksen uuden valtuustoryhmän perustamisesta.

Piia Kattelus kertoo perustavansa valtuustokaudelle 2017-2021 Seinäjoen kansalaispuolueen valtuustoryhmän, jonka puheenjohtajana hän itse toimii.

Kuva via Piia Kattelus.

Aikaisemmin Kattelus on toiminut keskustan valtuustoryhmän jäsenenä.

Kattelus kertoo halunneensa jatkaa jäsenenä keskustan valtuustoryhmässä ja kiittää häntä tukeneita valtuutettuja äänestyksessä saamastaan tuesta. Kattelus päätettiin kuitenkin erottaa keskustan valtuustoryhmästä äänin 7-11, yhden (1) valtuutetun äänestäessä tyhjää.

Piia Kattelus sai kevään 2017 kuntavaaleissa vahvan mandaatin äänestäjiltään, 676 ääntä, ja oli näin yksi Seinäjoen ääniharavista.

Kattelus kertoo jatkavansa työtään turvallisen ja itsenäisen kunnan puolesta ja lupaa myös jatkossa tehdä hartiavoimin työtä kodin, perheen ja maaseudun eteen.

Minulle on ensiarvoisen tärkeää puolustaa lapsiperheiden asemaa, huolehtia kunnan tasapainoisesta kehittämisestä ja tasapuolisesta palvelutarjonnasta. Ei ole kaupunkilaistenkaan etu, että palvelut ja asutus keskitetään kantakaupungin alueelle, Kattelus painottaa.

Katteluksen mukaan kansalaispuolueen valtuustoryhmä kutsuu mukaan toimintaan kaikki, jotka ovat sitoutuneet näitä teemoja kannattamaan. Kansalaispuolueen valtuustoryhmä hyväksyy jäsenekseen myös muiden puolueiden jäseniä.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit