Eurooppa Maahanmuutto

Shariaa Tanskassa – kunta teki tarjouksen maahanmuuttajalähiössä: ”Voit valita, rokottaako sinut mies vai nainen”

Needle injection
Kuva Marco Vergh / Flickr / CC BY 2.0

Koronarokotuskutsun sai viime viikolla yli 1700 asukasta Kööpenhaminassa sijaitsevalla Tingbjergin nk. herkällä alueella. Rokotuksiin maahanmuuttajia houkuteltiin sähköisen järjestelmän ja esitteiden avulla.

Ylimääräinen rokotustoiminta johtuu siitä, että alueen asukkaiden tuki rokoteohjelmalle on huomattavasti pienempi kuin muualla kunnassa, minkä vuoksi viranomaiset päättivät toimia.

Asukkaille lähetettiin täsmäkutsu rokotuksiin. Jotta kutsun teho olisi maahanmuuttajavaltaisella alueella paras mahdollinen, siinä todettiin, että ”voit valita, rokottaako sinut mies vai nainen”.

Tanskan tilastojen mukaan 79 prosenttia alueen asukkaista on maahanmuuttajia tai jälkeläisiään, ja juuri tämä tosiasia on todennäköisesti ollut ratkaiseva sanamuodon kannalta.

– Tämä muistuttaa keskustelua terveyshallituksen esitteestä, jossa todettiin, että koraani sallii rokottamisen. Tämäntyyppiset julisteet osoittavat, että Kööpenhaminan kaltaiset kunnat suhtautuvat täysin väärin rinnakkaisyhteiskunnassa eläviin ihmisiin, joilla on erilainen näkemys naisista ja ihmisistä kuin meillä Tanskassa. Tässä kunnan hallinto sopeutuu rinnakkaisyhteiskuntaan eikä päinvastoin, ja on järkyttävää, että tällainen ajattelutapa voi olla vallalla maan suurimmassa kunnassa, konservatiivien edustaja Marcus Knuth (K) sanoo.

Jopa etnisten vähemmistöjen neuvoston jäsen Christian Marcussen sanoo sukupuolia erottelevan rokotetarjouksen perustuvan huonoon harkintaan.

Lähde Kristeligt Dagblad.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit