Muu maailma

Sheikki muslimien perjantaiseremoniassa Israelissa: Kun muslimit pääsevät valtaan, kaikki lait tulevat olemaan islamilaisia

Kuva muokattu Dying Regime / Wikimedia Commons / CC BY 2.0

Kun muslimi on päässyt valtaan, hän ei anna enää vääräuskoisten hallita muslimeja.

Sheikki Ahmad Badran sanoi 28. kesäkuuta perjantaiseremoniassa Jattissa Israelissa, että muslimien päästyä valtaan kaikki lait tulevat olemaan islamilaisia.

– Meidän tulee sanoa vääräuskoisille, että kun hallitsemme islamin mukaisesti, kaikki lait tulevat olemaan islamilaisia. Eikä siinä kaikki. Emme koskaan anna vääräuskoisen hallita muslimeja.

Sheikin mukaan jotkut muslimit käyttävät demokratiaa hyväkseen päästäkseen valtaan. Valtaan päästyään muslimit eivät enää päästä vääräuskoisia hallitsemaan.

– Sanon vääräuskoisille: älkää antako huijata itseänne. Jos he pääsevät valtaan demokratian avulla ja pystyvät käyttämään valtaansa, vääräuskoiset eivät saa enää koskaan valtaa. Siitä voitte olla varmoja – sheikki toteaa ja mainitsee esimerkkinä Turkin presidentin Recep Tayyip Erdoğanin.

Sheikki Badran muistutti, että jos joku muslimi sanoo kannattavansa monimuotoista vallankäyttöä, tämä vain huijaa päästäkseen valtaa. Kun muslimi on päässyt valtaan, hän ei anna enää vääräuskoisten hallita muslimeja.

  • 917
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset