Eurooppa Rikos

Siirtolaiset hyökkäsivät macheteilla aseistautuneina diskoon ja yrittivät iskeä ovimiestä kaulaan

Kuvituskuva. Kuva McLeod / Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.5

Ryhmä afganistanilaisia ja syyrialaisia hyökkäsi diskoon pienessä saksalaisessa kylässä, kun kahden siirtolaisen sisäänpääsy oli estetty. Ovimies pelastui macheten iskuilta vain nopean toimintansa ansiosta.

Trebbin on noin 10 000 asukkaan kylä Brandenburgissa Saksassa. Siirtolaisten isku tapahtui kylässä lauantai-iltana noin kello 22. Bild kertoo iskun tapahtuneen sen jälkeen, kun diskon ovimies oli estänyt kahden siirtolaisen sisäänpääsyn.

Pian diskon ovella tapahtuneen episodin jälkeen kymmenpäinen siirtolaisryhmä palasi macheteilla aseistautuneina. Siirtolaiset hyökkäsivät ovimiehen kimppuun ja yrittivät hajottaa diskon oven.

Ovimiehen mukaan siirtolaiset yrittivät iskeä macheteilla hänen kaulaansa. Onnekseen ovimies pääsi livahtamaan diskoon sisälle, jonka jälkeen siirtolaiset jäivät hakkaamaan macheteilla ovea.

– Torjuin hyökkäyksen kädelläni ja työnsin hänet takaisin. Hän kaatui toista [siirtolaista] vasten, jolla oli myös machete. Näiden muutamien sekuntien aikana peräännyimme ja vedimme oven kiinni. Sitten he hakkasivat ovea, ovimies muistelee tapahtunutta.

Ovimies uskoo siirtolaisten kostoiskun olleen suunniteltu, sillä muutoin heillä ei olisi ollut aseita mukanaan. Diskon omistajan mukaan kahdella siirtolaisella on ollut porttikielto paikkaan jo viikkojen ajan.

Siirtolaisryhmä koostui afgaaneista ja syyrialaisista.

  • 1.2K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset