Eurooppa Rikos

Siirtolaiset saivat pahoja vammoja ahdisteltuaan alaikäisiä tyttöjä ranskalaisessa uimalassa

Kuvituskuva. Kuva Nicola / Flickr / CC BY 2.0

Kaksi moldovalaista siirtolaista piestiin henkihieveriin Dravielissa Ranskassa näiden ahdisteltua kahta alaikäistä tyttöä maauimalassa.

Le Parisienin mukaan tapaus sattui viime viikonloppuna. Kaksi noin 30-vuotiasta moldovalaista siirtolaista ryhtyi ahdistelemaan 12- ja 15-vuotiaita tyttöjä, jolloin toinen tytöistä hälytti huutamalla muiden maauimalan asiakkaiden huomion. Uimalan asiakkaat ryntäsivät apuun ja hyökkäsivät siirtolaisten kimppuun. Myös toisen tytön isä liittyi siirtolaisia pieksäneiden asiakkaiden joukkoon ja kohdisti siirtolaisiin ”ennennäkemätöntä väkivaltaa”.

Toinen siirtolaisista pääsi karkuun ja piiloutui muilta uimareilta, mutta toisen siirtolaisen maauimalan turvamiehet joutuivat pelastamaan yleisön kynsistä.

Ahdistelijat saivat eriasteisia vammoja käsittelyssä. Toisella ahdistelijoista on päävamma ja murtuneet nenä ja ranne, toinen puolestaan kärsii murtuneista kylkiluista ja turvonneesta naamasta.

Uimalan johtaja Abdel Ammari sanoo, että vastaavaa ei ole tapahtunut koskaan aiemmin. Kaupungin pormestari Georges Tron puolestaan uhkaa sulkea uimalan välittömästi, jos tällaista tapahtuu jatkossa.

  • 3K
    Shares