Eurooppa Maahanmuutto

Siirtolaiskriisi Italiassa: ”Puheet kotiutuksista ovat bluffia”

Italiaan Välimeren kautta saapuvia siirtolaisia. Kuva Flickr / JouWatch

Suurin osa Italiaan saapuvista laittomista siirtolaisista jää lopulta maahan. Puheet kotiutuksista ovat vain bluffia, kertoo Il Giornale.

Lokakuun 2019 ja maaliskuun 2021 välisenä aikana Italiasta uudelleensijoitettiin toisiin EU-maihin 990 laittomasti maahan saapunutta siirtolaista, mikä vastaa 2,2 prosenttia kaikista 44 000 saapuneesta.

Kotiuttamisten osalta tilanne on vain vähän parempi: vuonna 2020 Italiaan saapuneista 34 133 laittomasta siirtolaisesta kotiutettiin vain 3351 eli vain 9,8 prosenttia saapuneista. Kuluvan vuoden ensimmäisinä kuukausina kotiutettuja on ollut 1097.

Palauttamiskustannukset vuonna 2020 olivat 4,684 miljoonaa euroa ja vuonna 2021 huhtikuuhun asti 2,089 miljoonaa euroa. Keskimääräiset kustannukset vuonna 2021 ovat 1095 euroa siirtolaista kohti. Vastaava luku vuonna 2020 oli 1398 euroa.

Luvut rasittavat italialaisten lompakkoa raskaasti.

– Periaatteessa tämä on Italian veronmaksajien harteilla, ja eurooppalaisten toimielinten välinpitämättömyydessä johtuen siirtolaisia ​​saapuu edelleen ilman ratkaisua, joka lopullisesti ratkaisisi tämän ongelman, selittää EU-parlamentin jäsen, Lega-puolueen Susanna Ceccardi.

– Sanoimme heti, että tämä Brysselin harjoittama politiikka on epäonnistunut, mutta he syyttivät meitä kaikesta. Luvut kuitenkin osoittavat meidän olevan oikeassa, hän jatkaa.

Vuonna 2020 palautettavista 1977 oli tunisialaisia, 544 albanialaisia, 181 marokkolaisia, 91 egyptiläisiä, 69 georgialaisia ja 469 muita kansallisuuksia. Viime vuonna kotiuttamisen syyt liittyivät karkottamiseen yleisen turvallisuuden vuoksi (1687 henkilöä), poliisiviranomaisen päätöksiin (1185), oikeusviranomaisten määräyksiin (475) tai sisäministeriön ratkaisuihin (4). Viimeksi mainitut liittyvät yleensä terrorismiin.

Tilaa
Ilmoita
guest
37 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

writing a dissertation proposal https://dissertationwriting-service.com/

trackback

real money slots online https://slotmachinegameinfo.com/

trackback

heart of vegas free slots https://www-slotmachines.com/

trackback

free poker slots https://411slotmachine.com/

trackback

free slots on facebook https://download-slot-machines.com/

trackback

myvegas slots facebook https://beat-slot-machines.com/

trackback
trackback
trackback
trackback

heart of vegas free slots https://freeonlneslotmachine.com/

trackback
trackback

1oversight

juha II

Italiassa on sossuhallitus, joten kaikki puheet utopian sortumisesta ovat vain hullujen houreita.

Siksi toisekseen kuten humaanit mielet tievät kertoa. Onnistumisia ei voi mitata numeroilla vaan yksittäiset positiiviset tunteet ovat jotain mitä ei voida mitata etenkään lihaa syövällä suomalaisella heteromiehellä, jonka verrakarit lonottavat aina lähes polvissa haisauineen päivineen!

Ilkka Mänttäri

Italiaiset voisivat nyt aivan tosissaan mennä hoitamaan asioitaan itse. No rakkaudella Ette ole siihen yuenneet vuosisatoihin. Näyttäkää että olemme väärässä.

Meri Kreikan

Rahat pois. Siinä vastaus.

Kaino-Vieno Huttunen

Olen epäillyt tuota bluffia noiden palautusten suhteen jo alusta alkaen. Pakautettavien määrät ovat pieniä, yleensä yksi/lento, verrattuna tulijoihin ja palauttaminen on aina suuri show. Palautettava tekee fyysistä vastarintaa ja joku suvakki yrittää estää palautuksen nousemalla seisomaan juuri ennen lähtöä tai suvakkilauma järjestää mielenosoituksen. Sitten palautukset tyssäävät lopulta vastaanottajamaan kieltäytyessä palautuksista.

Minusta paras ratkaisu olisi se, että joko meille syntyisi riittävä työntävä tai kehitysmaihin takaisin vetävä tekijä. Kun ne ovat läpsytelleet Euroopan poikki, ne löytävät nyllä tiensä takaisin. Toisaalta massakuljetukset mm. junilla Ruotsissa ja Saksassa ja busseilla Suomessa onnistuttiin järjestämään nopeasti ja tehokkaasti, eikä kukaan nostanut haloota edes kustannuksista. Joten, jos todellista tahtoa olisi, tästä vitsauksesta päästäisiin kyllä eroon.

Nestori Lundahl

Vai muka kotiuttamiskulut rasittavat italialaisten lompakkoa raskaasti.
Hahhah, mehän ne maksamme!
Mielenkiintoinen kuvio: ihmissalakuljettajat tienaavat tuomalla matuja Eurooppaan ja me maksamme niiden palautuskulut.

John Quiman

Palauttaminen on kuitenkin paljon halvempaa kuin elättäminen. Kannattaisi palautella ahkerasti ja pysäyttää liikenne sekä asettaa syytteeseen ”pelastusjärjestöt”, jotka toimivat yhteistyössä ihmissalakuljettajien kanssa. Tietysti rikoksentekovälineet eli laivat takavarikoidaan ja romutetaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Halvalla lähtee

Rahaa palautuksiin saa myymällä nämä ”suvakkijärjestöjen” salakuljetus alukset.

arpa on heitetty

YK:n Agenda 2030 lupaa poistaa köyhyyden ja eriarvoisuuden. Siihen mennessä Afrikan väestö tulee kasvamaan sadoilla miljoonilla, eli tuo tavoite karkaa käsistä. Samaan aikaan ilmasto lämpenee ja kuivuus lisääntyy…
Siinä saattaa Välimeri punertaa kuin Taipaleenjoki talvisodassa sitten kun Suuri Maihinnousu alkaa.

John Quiman

Jos noin pahaksi pääsee, sitten kyllä venekuntia voi tulla paljon.

Agenda 2030 lupailee kaikenlaista, mutta tuskin pitää mitään lupauksista. Sen tarkoitus on omalta osaltaan edesauttaa viherfasistinen juntta hallitsemaan maailmaa. Se kasvattaa köyhyyttä rajusti.

Irmeli

Selvää idiotismia. Miksi nämä roudataan lähtömaidensa rantavesiltä Italiaan asti. Se on tahallista ja jokainen tietää ettei mikään maa tarvi/halua noita äijälaumoja maahansa. Joten jos Italian ”taxit” ei pysty niitä roudaan sinne mistä lähtivätkin, heti ”pelastettuaan” niin pitäkööt hyvänään.

John Quiman

Merilain mukaan pitää kulejttaa lähimpään turvalliseen satamaan. No, suvakit väittävät, että Libya, josta tulivat, ei ole turvallinen, koska siellä voi altistua vääryyksille. Suvakki kyllä syitä löytää.

Ilkka Mänttäri

Todellinen tieto on suurin uhka nykyisille vallanpitäjille, niin meillä kuin muissakin maissa. Siksi se yritetään kieltää ja leimata valemediaksi ja vaikka miksi. Kukaan ei kysy kuinka paljon nk. valtamediassa on ollut valeuutisia. Siinäpä olisi aika hyvä tutkimuskohde jollekkin tohtoritutkintoon tähtäävälle, jos rohkeus riittää.

John Quiman

Valtamediaa totuudenmukaisena pitävät katsovat, että ns. vaihtoehtomedioissa kaikki uutiset ovat valeuutisia. Esitetyt todisteet eivät merkitse mitään.

Niistäkin monet ovat opiskelleita, mutta eivät ole kai koskaan käsittäneet, että ei sillä ole merkitystä, että kuka sanoo, vaan sillä, että mitä sanotaan. Niinpä toimivat kuin uskovaiset, jotka lukevat vain sallittuja kirjoja ja julkaisuja. Ovat siis hyvin tarkoin lukemassa vain omaa käsitystään tukevia lähteitä, mutta väittävät, että sekä valtamediaa että ns. vaihtoehtosia medioita seuraavat vain omia mielipiteitään tukevia julkaisuja. Eivät siinä keskustelupalstoilla väittäessään huomaa edes niin yksinkertaista juttua, että syytöksen kohde on juuri valtamediaa lukemassa.

Ei niille merkitse todisteet mitään, vain se, että on luettu sallittuja julkaisuja. Silti ovat olevinaan ”vain faktoissa pysyviä”.

Onnistuin tänään sellaisessa, missä en olekaan aiemmin onnistunut. Iltalehti bannasi vuorokaudeksi, kun en ollut kuulemma noudattanut sääntöjä. Ehkä se tuli siitä, kun yritin useammalla tavalla muotoilla rokoteisiin liittyvää viestiä, jota saisin sen läpi ilman moderaattorin tarkastusta. Tiesin, että moderaattorit eivät sellaista laske läpi. No, kerta se on ensimmäinenkin. Nyt on Iltalehdenkin banni koettu.

Ilkka Mänttäri

Rokotteet ovat kuuma peruna kaikissa valtamedioissa ja vähän muuallakin. Johtuen että juuri valtamedia tunkee niistä niin paljon väärää tietoa. Papukaijoja on meillä täällä pohjoisessakin riittävästi, ei me tarvita enää sitä että joku THL toistaa uskollisesti kaiken mitä WHO sanoo.

Kata

Aamulla IS kertoi että 12-15v lapsia voidaan rokottaa ilman vanhempien tietoa asiasta!Kuulemma haastattelu riittää onko tarpeeksi kypsä päättämään,jopa nuorempana.On se niin järkyttävää touhua!😠😡😬

Kata
John Quiman

Lapsia on helppo puhua ympäri ja vaikka vähän pelotella. Voi, voi kun sinun vanhempasi ovat niin vanhanaikaisia, eivätkä ymmärrä sinun parastasi… pitäähän meidän luottaa presidentiin, pääministeriin, hallitukseen, virkamiehiin ja kouluterveydenhoitajiin… kyllä he tietävät, mikä on sinun terveydellisesti parasta ja kyllä me välitämme jokaisesta lapsesta…

Ilkka Mänttäri

Ollaan todella vakavien asioiden keskellä. Diktaattorinen hallinto alkaa kävelemään lasten ja vanhenpien yli vähän joka asiassa.

Ilkka Mänttäri

Jos tuo ei ole laitonta niin sitten siitä tulisi tehdä laitonta.

Kata

Olen niin samaa mieltä.Ja jos tämä ei ole laitonta niin se sama lasten muokkaaminen eri sukupuoleen tulee myös lailliseksi ilman vanhempien lupaa.Tapaus USAssa jossa isä yrittää estää tämän 11v pojalleen mutta muut haluavat,jopa äiti…niin hirveää että tippa tulee silmiin.

John Quiman

Tietää niiden artikkeleista, että tässä on niiden itsensäkin mielestä puppua, kun estävät kommentoinnin, jottei vaan kukaan sanoisi puolta sanaa heidän propagandaansa vastaan.

Anonyymi

Ja sen jälkeen vuosituhannen paras pääministeri lukee sen paperista televisiossa ja saa taas sulan hattuunsa.

John Quiman

Hämmästyttävintä on, että kansalaiset uskovat kaiken kyseenalaistamatta mitään kuin lempeät lampaat.

On kai mukavampaa ja helpompaa hyväksyä kaikki toimet kuin ryhtyä sille raskaalle linjalle, että pitäisi edes vähän paneutua asiaan ja tehdä itse johtopäätökset. On mukavampaa uskoa, että kyllä hallitus on hyvä ja hoitaa meidän parhaaksemme asioita, vaikka totuus olisi päinvastoin. Eipä ole vaikeaa diktatuurin perustaminen, kun lammasmaiset äänestäjät uskovat kaiken ja kannattavat valheilla luotuja mielikuvia asioista.

Saa viedä kaikki oikeudet ja kansa hurraa. Saa alistaa toisetkin mielivaltaan ja kansa hurraa pelon viemänä, roikkuessaan epätoivoisina hallituksen pelastavassa oljenkorressa. Unohtuu täysin, että usko ei tee mistään totta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Ei se loputtomiin jatku. 👍

Anonyymi

Maanmainio talousmies Tuomas Malinen on kommentoinut propagandaoperaatiota, jolla media toimii näin:

1. Valitse asia, jonka haluat kumota
2. Valitse ”sopivat” asiantuntijat
3. Anna heidän kommentoida asiaa erikoisosaamisalueensa ulkopuolelta tai puolueellisesti
4. Väitä tehneesi ”faktantarkistuksen”