Eurooppa Maahanmuutto

Siirtolaisvirta kasvaa – Itävalta lähettää lisää joukkoja rajalle

Kuva Steindy / Wikimedia Commons

Itävalta tehostaa rajavalvontaa, koska laittomia siirtolaisia saapuu jatkuvasti enemmän maan rajoille.

Itävaltaan saapuvien laittomien siirtolaisten määrän lisääntyessä maa lähettää lisää sotilaita rajoilleen. Rajalle mobilisoidaan 400 sotilasta lisää.

Tarkoitus on suojata pääasiassa Unkarin vastainen raja. Asiasta ilmoittivat ÖVP-poliitikot sisäministeri Karl Nehammer ja puolustusministeri Klaudia Tanner lauantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Olemme saaneet todeta, että pidätysten määrä Itävallan rajalla kasvaa jälleen, Nehammer sanoi.

Itävallan turvallisuusjoukot ovat pidättäneet tänä vuonna jo 200 salakuljettajaa. Puolustusministeri Tanner puhui rajavalvonnan ”massiivisesta” vahvistamisesta. Se on välttämätöntä muuttoliikkeen hallitsemiseksi.

Lähde Focus.

Tilaa
Ilmoita
guest
24 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Eurooppa tulee tuhoutumaan ”suuriin kansaivaelluksiin” aivan kuten Rooman valtakunnan kävi aivan samanlaisen kansallisen ja yhteiskunnallisen rappiotilan vallitessa kuin länsimaailma nyt.

Ameriikan yhdysvalloille käy aivan samalla tavalla, koska huru-ukko laskee sisään ”uusia äänestäjiä” demokraatti kommunisteille. Kuubasta eivät ota, koska kuubalaiset eivät diggaa kommunismia vaan äänestäisivät ”ääääärrrrioikeistoa”!!!

juu

Kaikki näkee kuinka älytöntä tää touhu on kun katsoo pelkästään uutisointia.
Tullaan koko maailman läpi ja matkalla on kymmeniä turvallisia maita.
Sitten uutisissa vaihtelee aina termit, siirtolainen, pakolainen ja turvapaikanhakija.
Joka ainoa niistä on ensimmäinen ja kolmas, mutta yksikään ei ole mikään pakolainen.
Pakolainen jäisi ensimmäiseen turvalliseen maahan, ja Suomesta ei pitäisi hakea turvapaikkaa kuin korkeintaan venäläisten.
Siis olettaen että esimerkiksi Ruotsi ja Norja on turvallisia maita.
Hei meitä kusetetaan!

Kaino-Vieno Huttunen

Koska EU ei kykene suojelemaan ulkorajojaan, niin sisärajat pystyym. Kyllä ne muutaman raja-aidan jälkeen väsyvät ja oman kehitysmaan kehittäminen alkaa kiinnostaa.

Unto

Jokainen Euroopan maa joka on kiinnostunut oman maansa turvallisuudesta tarjoaa Ei-oota näille maille josta nykyään Eurooppaan enimmäkseen tullaan ”pakolaisiksi”. Yksiselitteisen haitallinen ihminen ei muutu hyödylliseksi ihmiseksi hänen astuessaan Eurooppaan. Ei ole mitään taikaa Euroopan rajapaalussa vaan sama väkivaltainen, yhteistyökyvytön, groomaava yksilö on kyseessä on sitten kummalla puolella rajaa tahansa.

kristallipolla

Suomi on Keski-Euroopasta katsoen harvaanasuttu,reuna-alue, jonka talous todennäköisesti taantuu yhtä jalkaa väestön ikääntymisen kanssa.
Niinpä YK & EU saattaisivat yrittää tehdä tästä koleasta niemekkeestä jonkinlaisen ilmastopakolaisten reservaatin. Kyllähän tänne muutama miljoona mahtuisi.
(Kuitenkin jo alle puolen miljoonan syttyisi perinteinen sota)

Pirkko Tengstrand

EU:n laskujen mukaan Suomeen mahtuu 52milj asukasta. Omaa väkeä on 5milj niin 47 milj uutta tulokasta on aivan ok, meinaa EU.

Ilkka Mänttäri

Kun EU on niin neuvoton että ei osaa uudistaa edes lainsäädäntöään vastaamaan nykyistä tilannetta, olisikohan aika erota siitä. Vuosia on jo kulunut ja ongelmat ovat kautta euroopan samat. Asiat muuttuvat vain hullummaksi. Ei turvapaikkalainsäädäntöä ole tehty massamaahanmuuttoa varten, se että sitä ei ole uudistettu kertoo että EU on kykenemätön vastaamaan ulkoisiin uhkiin. Ei ole syytä roikkua siinä. Oma puolustus on paras puolustus. Kaikki eivät tiedä että Suomella on suurin armeija euroopassa, samoin muu puolustuskyky on hyvä. Emme tarvitse poliitikkojen nyökyttelyä siihen että tarvitsisimme jotakin EU:ta puolustuksemme ylläpitämiseen. Tositilanteessa näillä pohdiskeluilla on aika vähän painoarvoa. Meillä eivät edes poliitikot ymmärrä että saisimme EU:ssa läpi melkein mitä tahansa kun sanoisimme että katsotaan tätä jäsenyyttä vähän myhemmin, vaikka kansanäänestyksen jälkeen. Sen sijaan olemme nettomaksajia maailman tappiin. Kiitos hallituksen ja Tuppuraisten joiden ei saisi päästä päättämään edes, no en löydä niin vähäpätöistä asiaa. Luuletteko että EU ei tekisi suuria myönnytyksiä että toinen valtio ei eroasi EU:sta. Se saattaisi saada aikaan lumipalloefektin. Toivottavasti.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Mitä tulee turvapaikkalainsäädäntöön, ei yksinkertaisinkaan voi olla huomaamatta, että nämähän eivät liity mitenkään turvapaikantarvisijoihin edes turvapaikka-sanan merkityksessä, vielä vähemmän siihen liityviin lakeihin tai sopimuksiin. Kyse on pelkästään ns. suvaitsevaiston halusta täyttää Eurooppa lemmikeillään tosiasiassa laeista ja lakien hengestä piittaamatta. Kaiken kukkuraksi, he tietoisesti haluavat houkutella lupauksillaan kouluttamatonta porukkaa ja lähtömaiden pohjasakkaa.

On vaikea käsittää, mikä niitä ajaa tuohon valheelliseen ja tosiasiassa laittomaan touhuun. Hyviä heidän tavoitteensa eivät ainakaan ole. Sen osoittaa jo sekin, että asiaan liittyviä tosiasioita ei saa uutisoida, vaan niitä tulee piilotella kanta-asukkailta, jotta kanta-asukkaat eivät saisi tietää mitä suvaitsevaisto tekee ja mitä tuloksia heidän tekosistaan tulee.

Timppis

Miksi?mitä onko unkari alkanut vuotamaan.vai pakeneeko unkarin puppelit itävaltaan kaikki kolme

juu

Kauheeta, eikö ne anna tulijoiden edes sanoa asylum?

John Quiman

Toivottavasti ovat sille kuuroja. Naurettavaa, jos Eurooppa lankeaa polvilleen heti, kun joku lausuu tuon assylum-sanan.

Ilkka Forsten

Miten käy Ylvan ja Angelan märälle päiväunelle. Joko alkaa Itävallasta puhaltaa muukin kuin alppitorven ääni ? Joola la dii dii, joo la laaa diidaa, jolaladi jolaladi jolaladi joo..

John Quiman

Alkavat pian sanoa, että Itävalta ei ole oikeusvaltio ja ihmisoikeuksia kunnioittava maa.

Ulva

Kaikilla on oikeus ajaa Scanialla!

Ilkka Forsten

Mutta ei niillä joissa on jo kääntyvät etupyörät.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Ilkka Forsten

Onneksi Afganistan sentään on.

Irmeli

Eli lukemattomien mies massojen vyöry, kuka hullu maa haluaa nämä monesti hyvin väkivaltaiset äijät maahansa…Ai niin on 1 maa jonne voi lampsia jos sinneasti haluaa, siellä on kaikilla vierasmaalaisilla ihmisoikeus olla elättinä, oman taviskansan maksaessa Adidakset ja Niket ym, se on oikeusvaltioperiaate no:1. Omakansa ensin on väärin ja vahingollista ajattelua…sanoo Tytti T…..Tytti T. on Frau Merkkelin ”pyhäkoulun” mallioppilas…

Kata

Meillä ei tehosteta rajavalvontaa vai mitä sisäministeri?
Mihin tämä hulluus päättyy koska sen on vain päätyttävä!
 Osmanien imperiumi, Ottomaanien imperiumi, Ottomaanien valtakunta, Turkin sulttaanikunta) oli vuosina 1299–1923 …
Ei mennyt sataa vuottakaan kun taas jo osmannit oveen kolkuttaa…..

Ilkka Forsten

Avaruus päättyy S kirjaimeen, samoin hulluus, Odotellaan siis S kirjainta.

Kata

😀

Ilkka Forsten

Sellaisia ne maaniset otot on aina olleet.

Andrus

Meillä lopetetan EU sisärajan valvonta 2.8
Terve tuloa vaan…

John Quiman

Onhan Suomessakin lähetetty invaasion huippuhetkiksi armeija rajalle – kantamaan laukkuja.

Tuumailija

Samaa rautaista innovatiivista osaamista on viety ulkomaille, liettuaan, varmasti kiittävät syvään kumartaen.