Kotimaa Politiikka

Sinimusta Liike vastustaa sateenkaaripropagandan levittämistä kouluissa

Kuvituskuva: Unsplash (License CC0).

Helsingin kaupunki järjestää tänä vuonna kaikille yläluokan oppilaille pakollisen sateenkaarityöpajan, jonka tarkoituksena olisi käsitellä sukupuolten ja seksuaalisuuden moninaisuutta. Vaikka kaupunki perustelikin oppilaille pakollisen työpajan järjestämistä valtiollisella opetussuunnitelmalla, kyseisen koulutuksen vetovastuu olisi kuitenkin SETA:lla. SETA ja opettajat ovat aiemminkin taittaneet peistä siitä, kenen vastuulla opetus sateenkaariaiheista lopulta on. Opettajien paneutumista aiheeseen pidetään SETA:n edustajien näkökulmasta usein pinnallisena, minkä vuoksi vetovastuu homo- ja transupropagandan levittämisestä on pyritty ulkoistamaan enemmissä määrin SETA:n kaltaisille toimijoille, joiden toimintaa ylläpidetään pitkälti valtion ja kuntien varoilla.

Sinimustan Liikkeen mukaan SETA:n toiminta tähtää biologisen sukupuolikäsityksen ja terveen seksuaalisuuden ilmaisun kumoamiseen. Järjestön (SETAN) verkkosivuilla todetaan, että jokaisella ihmisellä on oikeus omaan sukupuoli-identiteettiinsä ”haluamallaan tavalla”. Tätä halua eivät rajoita biologinen todellisuus, evoluutio tai ihmislajiin oleellisesti liittyvä suvullinen lisääntyminen, vaan ainoastaan henkilön oma kokemus ja tunnetila. Samaan aikaan järjestö kuitenkin painottaa, ettei ihmisen seksuaalisuutta tai sukupuolta voida ”omalla päätöksellään” tai ulkopuolelta muuttaa.

Mikäli SETA:n vaalimat identiteetit, olivat ne sitten sukupuoli-identiteettiä tai seksuaalisuutta koskevia, olisivat luonnollisia ja sisäsyntyisiä, niiden esiintyminen pysyisi suhteellisen tasaisena sukupolvien välillä. Arviolta 99 % vastasyntyneistä syntyy jompaankumpaan sukupuoleen, ja sukupuoleltaan häilyvätkin selittyvät pitkälti yksittäisten lapsen rakenteellisilla kehityshäiriöillä. Sateenkaariväestön osuus ikäluokasta on kuitenkin kasvanut tuntuvasti jokaisena kuluneena vuosikymmenenä, vaikka ihmisten biologisissa ominaisuuksissa esiintyvät erot ovat olleet suhteellisen pieniä. Amerikkalaisen vuonna 2021 toteutetun kyselytutkimuksen mukaan ennen vuotta 1946 syntyneistä ainoastaan 0,8 % koki itsensä sateenkaariyhteisön jäseneksi, siinä missä vuoden 1997 jälkeen syntyneistä peräti 21 %. Muutos on siten lähes kauttaaltaan kulttuurillinen, eikä ”luonnollinen” tai ”sisäsyntyinen”, kuten SETA asian esittää.

– Luonnollisen itseilmaisun kaapuun kääritty kulttuurinen murros niittää uhriensa keskuudessa huonoa satoa. Sateenkaarivähemmistön jäsenten keskuudessa esiintyy heteroväestöä huomattavasti enemmän mielenterveysongelmia, onnettomuutta, parisuhdeväkivaltaa, päihdeongelmia ja sukupuolitauteja, toteaa Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru. -Sateenkaarivähemmistöön kuuluvilla on myös osittain näitten elämäntapojen takia moninkertainen itsemurhariski heteroväestöön verrattuna. Kyseessä on siten valtakulttuuria huomattavasti sairaampi ja vaarallisempi yhteisöä, johon nuorten ihmisten houkuttelu pitäisi olla jo lähtökohtaisesti moraalitonta, Kuru jatkaa.

Miljardibisnestä sukupuoliteollisuudella

Sinimustan Liikkeen mukaan oman irvokkaan lisänsä sateenkaripropagandaan antaa nykyinen transaktivismi, jonka nimissä nuorten ihmisten terveistä kehoista muokataan hedelmättömiä ja usein myös toimimattomia ruhoja. Vaikka sukupuolenvaihdosleikkausta perustellaankin usein tietoisena synnynnäisen identiteetin vapauttavana ”korjausoperaationa”, sen perusta on lähtökohtaisesti kulttuurinen, ei biologinen.

Sukupuolenkorjaushoitoihin hakeutuneiden määrä on monikymmenkertaistunut erityisesti viimeisen 20 vuoden aikana kaikissa länsimaissa, ja kasvava osuus hoitoihin hakeutuvista koostuu nykyään nuorista, herkässä iässä olevista tytöistä. Samaan aikaan, kun edellä mainittu sukupuoliteollisuus tekee terveestä ihmiskehosta toimimattoman kuvatuksen, se avaa mahdollisuuden melkoiselle liikevoitolle. Sukupuolenvaihdosbisneksestä odotetaan tulevan yli viiden miljardin dollarin teollisuudenala vuoteen 2030 mennessä pelkästään Yhdysvalloissa.

Sinimusta Liike vaatii koulujen puhdistamista sateenkaaripropagandasta

Sinimusta Liike on traditionalistinen ja radikaali kansallismielinen puolue, joka perustaa sukupuoli-identiteettiin liittyvät linjauksensa biologiaan ja evoluution sanelemiin vaatimuksiin.

-Nykyisen sukupuolikaaoksen sijasta kannatamme selkeitä sukupuolirooleja, ja niistä johdettavia maskuliinisia ja feminiinisiä ihanteita. Eduskuntavaaliohjelmamme mukaisesti me vaadimme yhteiskunnallisesti haitallisten järjestöjen, kuten SETA:n, kieltämistä, sekä koulujen puhdistamista nykyisestä sateenkaaripropagandasta, Kuru tykittää ja esittää puolueen tavoitteena, että nykyisten ”ihmisoikeuksien” ja ”monimuotoisuuden” sijasta suomalaisissa kouluissa tulisi antaa valmiuksia tulevaisuuden perhe-elämälle sekä terveelle kasvulle lapsuudesta kohti aikuisuutta osana suomalaista Suomea.

30 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
stetsonlogi

Sukupuolia kuuluu olevan yli 30, mudda mudda sukupuolivehkeitä on vaan kahta tyyppiä. Milloin vihersössöt alkavat vaatia jotta laboratorioissa aletaan koeputkessa kasvattamaan jokaiselle sukupuolelle tunnusomaiset vehkeet. Sote hoitelee sitten vehkeet kiinni kehoon ajallaan. Kaikki paitsi pervoilu on turhaa

vesku

Hienoa,,,olen menossa lähi-viikkoina Keskus-Sairaalaan,,,,otetaan hyödyttömät Karva-pallit pois ja tilalle ns. Moduli-Arpi,,,,voin nauttia ensi kesästä uudelleen monin eri tavoin,,,,jännittää,,,

Pete

Siisti baitti, mutta kukaan transu ei oikeasti puhu noin. Transut vetoavat aina itsemääräämisoikeuteen tai johonkin muuhun umpi homoon.

Ilkka Forsten

Sateenkaarityöpaja. Työn tuloksena pajasta astuu ulos 32 sukupuolta omaava henkilö jota ei voi sanoa miksikään loukkaamatta tunteita, ja jos ei sano häntä miksikään, loukkaa jälleen tunteita ja oikeuksia olla ei kukaan. Ei kukaan on todellisuudessa ei mikään, mutta jos ei mikään sanoo olevansa joku, muiden pitää arvata oikein kuka hän on. Mikäli arvaus ei osu kohdalleen, todellisuus kääntyy muotoon, jossa ei kukaan tai mikään on oikeudellisesti voiton puolella, sillä oletuksilla ei saa pelata näin herkän asian kanssa. On siis tiedostettava välittömästi kuka on mikä, ja kun joku on ei mikään, jos hän itse niin haluaa sanoa, on asia hyväksyttävä. Muussa tapauksessa kyseessä on toiseuttaminen. Minimirangaistus on silloin kaksi vuotta epilaattoria, tai elinkautinen sateenkaarityöpajassa puukyr****iä sorvaamassa. 💑👨‍❤️‍💋‍👨👨🏾‍🤝‍👨🏾🏳‍🌈

Anomaster

Ovat ajat muuttuneet monimutkaisiksi. Pitäisiköhöhän tuo opastava teksti painattaa muistilapuksi kaikille tansseihin meneville?

Viimeksi muokattu 7 kuukautta sitten by Anomaster
jep

Sekaisin on pollat arkadianmäelläkin, jos ransulaki menee läpi.

Anomaster

No nehän ovat sekaisin, menipä läpi tai ei. Eivät ne tiedä mitä ne tekevät. Ne ovat tekevinään hyvää ja sillä verukkeella tuhoavat lapsia ja muuta yhteiskuntaa.

Viimeksi muokattu 7 kuukautta sitten by Anomaster
Väestönvaihto

Todella huono homma, kun tätä tyttöjenkin h. omostelua tuputetaan lapsille ja nuorille, jotka ovat herkässä iässä, haavoittuvaisia (aivot vielä kehittymässä).

Ja tämä h omostelu ei yhtään edesauta maamme laskusuunnassa olevaa syntyvyyttä, vaan päin vastoin.

Olen hyvin huolissani, tarvitsemme kuitenkin veron- ja eläkkeidenmaksajia jatkossakin. Huonolta näyttää suomalaisten tulevaisuus, ikävä kyllä.

ike

No sanoisin. On noita lapsia ja lapsenlapsia. Ei teitä eläkeläiset hylkää. Olisi toki hyvä jos oppisitte vähän nopeammiin. Älkää kiinnittäkö huomiota tuohon sukujutskaan, kyllä se tikanpoja sieltä löytyy. Kiinnittäkää huomiota noihin talousasioihin joista teidän ei haluta tietävän.

Ilkka Forsten

Muslimeilla on paljon lapsenlapsia, niillähän ei ole niin suurta väliä minkä ikäinen synnytyskone mahtaa olla. Siis lapset tekee lapsia lapsenmielisten kanssa ja tuloksena on puupäitä ÄO 65 moniosaajia.

ike

Anteeksi. Ajattelin aivan tosissani noita suomalaisia, kun tuota ikää jo on. En vielä oikein ole tottunut tähän uuteen ”normaaliin”.

Heikki Salama

Vastustaa kyllä, mutta samalla kannattaa tavallista elämää.

ike

Jokainen jolla on aivot vastustaa sateenkaaripropagandan levittämistä kouluissa. Miten joku voi tuollaista ajatella, jopa lapsille joilla ei ole vielä mitään hajua seksuaalisuudesta koska biologiakin asettaa tiettyjä reunaehtoja. Se on vaan varmin tapa saada lapsista sekopäisiä tulevaisuudessa. Punavihreä agenda. Sitten voidaankin ihmetellä miksi mielenterveyskustannukset ovat nousseet niin rajusti. Ei koulun tehtävä ole ottaa tuollaista kantaa, koulun tehtävä on opettaa taitoja joilla voidaan tehdä valintoja jotka kantavat tulevaisuuteen. Tärkeinpiä niistä ovat lukutaito ja taito laskea, että ei aivan joka käänteessä ”viilattaisi linssiin” (tosin jo hallituskin sitä tekee) se toki sotii koko nykyistä koulujärjestemää vastaan. (Huom. ei opettajakuntaa vastaan, poikkeuksia on, kuten aina).

Viimeksi muokattu 7 kuukautta sitten by Galina Manttari
Juha

Kommunismi on yhteiskunnan syöpä

Jake

Sairas maailma ja ihmismieli, ei haittaa enää tässä vaiheessa atomisota, se olisi jopa suotavaa. Sääli eläimiä ja muuta normaalia luontoa.

ike

No ei. suuruusluokkaharha.

Kantaa Ottavainen

Lopeta ajattelemasta luovuttajan ja alistujan tavoin, ja ala taistelemaan tätä(kin) rappiota vastaan.

Anomaster

Atomisota olisi luovuttamista.

Bling Bling

Selkäranka on harvinaistuva luonnonvara kansalaisten keskuudessa ja politiikassa sitä ei olla nähty enää aikoihin. Paitsi nyt.
Ihmettelen vieläkin, että olmiutumista edistävä ja matomaisuutta kannattava hyvävelijärjestelmämme hyväksyi Sinimustan Liikkeen puoluerekisteriin. Ehkä siinä vain sattui lapsus tai limanuljaskan näkökulmasta ei vain ole mahdollista enää nähdä moraalisesti korkeammalla olemassaolon tasolla toimivien uhkaavan mudassa matelevien valtaa pakottaa muitakin elämään elämäänsä vieläkin syvemmällä liejussa.

kaarihitsaus

Sanna Ukkolan kolumni: Translakia ei pidä ulottaa ala-ikäisiin – transvaihe menee yleensä lapsilla ohi (iltalehti.fi)

Sateenkaarifasismia tyypillisimmillään:

”Toimittaja yritti saada haastatteluun mukaan myös translakia puolustavan ihmisen, mutta järjestöistä ei suostuttu keskustelemaan erimielisten kanssa.”

pertsa

Kannattaa tiedostaa tosiasiat eli Naton Stolteneberg perheineen kannattaa sateenkaariliikettä ja ongelma on myös koko USA:n armeijan ongelma. Varmasti tälläkin saitilla on useita LGBTQ-liikkeen aktivisteja sillä niin älyttömiä ihailevia ajatuksia esitetään USA:n hallinnosta!

murre riepunen

Ählämit yrittää nujertaa kansaamme, kuvaan ilmestyy Seta, jonka pyörteisiin eksynyt pölvästi nuori joutuu karvaasti kokemaan maailman raadollisuuden, sukupuolen vaihtoon vaan, jonka jälkeen elämä onkin eletty ja tuhottu, elinikäisen lääkitys, vuosien myötä kalliita ja kivuliaita korjausoperaatioita, itysetuhoisuuden moninkertaistuminen jne.

Kantaa Ottavainen

Ei, vaan j.u.u.t.a.l.a.i.s.e.t yrittävät nujertaa valkoihoisia kansakuntia.
Muslimien sekä mahdollisimman monien vieraiden rotujen tunkeminen valkoisiin maihin, hintteilyn ja sukupuolisekoilun tuputtaminen, syntyvyyslukujen romahduttaminen mm. feminismi- ja ilmastonmuutos-hömpällä, valkoinen nainen mustan miehen kanssa mainoksissa, luontaisen kansallismielisyyden ja syrjintävietin tukahduttaminen ovat vain osa keinoista, joilla he yrittävät päästä tavoitteeseensa.

Saunan taakse...

Lapset vaan pois koulusta tuollaisina sairaina ideologisina h omostelupäivinä. Naisopettajat voivat ihan keskenään nuoleskella toistensa plimpsoja. Sairasta touhua lapsille, joiden aivot kehittyvät vielä 25-30 ikävuoteen saakka! Huumeet näköjään tehneet tehtävänsä näillä aikuisilla asiaa ajavilla ituhipeillä..

ukkospilvi

Sateenkarilobbauksen ytimessä taitaa olla feministinen miesviha.
Koska pelkkien pipariparien ylistys olisi liian läpinäkyvää, niin mukaan on ympätty sanoma että miehet saa puolestaan sitten tehdä mitä huvittaa, kunhan eivät naisia lähesty eivätkä lähentele.

GLGL

Näin taitaa olla.
Ideanahan tuossa sateenkaarivouhotuksessa on se, että seksuaali-identiteetti yritetään leipoa sukupuolen sisään, eli sukupuolistamalla se saadaan normalisoitua. Sukupuoli ja seksuaali-identiteetti pitäisi ehdottomasti pitää toisistaan erillään. Nainen voi fantasioida olevansa kova panomies, tai joku lonkero-olio, mutta silti hän on sukupuoleltaan nainen.

Nationalisti

Tämä on oikein hyvä kannanotto, levittäkää mahdollisimman moneen paikkaan tätä kirjoitusta.

Opetussuunnitelma on nykypäivänä aivan järkyttävää mädätystä.

Observer

Olen erittäin iloinen, että poikani käy koulua maassa, missä tällainen ei mene läpi. Yrittivät joku vuosi sitten jotain vastaavaa ja kansa nousi barrikaadeille. 

ike

Järkeä tässä ajassa. Taitaa olla nouseva mahti.

Pertti

Myös oma poikani käy koulua maassa, jossa koulussa opetetaan pärjäämään (eli poikien pitää oppia johtamaan perhettä, tyttöjen pitää oppia löytämään ne johtajat, joiden kanssa pariutua).

Kansalaisen verkkokauppa