Kotimaa

Sisu järjesti spontaanin kahvittelutilaisuuden Kemissä

Suomen Sisun Lapin piirijärjestö oli löytänyt tiensä eilen lauantaina Kemissä Täikön torille. Suomen sisu oli pystyttänyt paikalle teltan, pöydän ja grillausvälineet makkaroille.


Paikalla oli muutamia Sisun aktiiveja keskustelemassa ajankohtaisista aiheista liittyen maahanmuuttoon, suomalaisuuteen ja politiikkaan. Samalla käytiin läpi myös Suomen tulevaisuutta nykyisen hallituksen päätöksiin liittyen.

Suomen Sisu-1

Paikalle saapui ohimennen kiinnostuneita sivullisia, jotka olivat toimittamassa henkilökohtaisia asioitaan Kemin keskustassa ja Citymarketin läheisyydessä. Pystytetyn teltan läheisyydessä keskusteltiinkin noin kolmen tunnin ajan jatkuvasti.

Vieraat paikalle houkutteli viimeistään Suomen Sisun nuoremmille jakamat siniset ja valkoiset ilmapallot, ja vanhemmat lähestyivät syödäkseen tarjotut makkarat ja juodakseen kahvit. Kiinnostuneita kuulijoita pysähteli ja jatkoi matkaansa jatkuvana virtana, teltan ympäristössä oli tilaisuuden ajan noin kymmenkunta vierasta.

Suomen Sisu-3

Pääosin ohikulkijoilta tulikin hyvää palautetta, ja aitoa mielenkiintoa Suomen Sisun edustamaan asiaan löytyi. Uteliaimmat saivat mukaansa esitteen, jossa kerrottiin Sisun tavoitteista sekä toiminnasta.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tagit