Eurooppa Maahanmuutto

Skandaali paisuu Ruotsin ”alaikäisten” turvapaikanhakijoiden suhteen

Tutki hetki näitä kuvia ja mieti. Ovatko kuvissa olevat henkilöt mielestäsi alaikäisiä.


Yksi heistä on Ahmad Farid, joka sanoo olevansa 16, mutta vaikuttaa huomattavasti vanhemmalta kuvassa, missä hänellä on vieressään pörröinen pehmolelu. Ahmadilla näyttäisi olevan jo parta, sekä erittäin kehittynyt fysiikka.

Ahmad Farid
Ahmad Farid

Toinen heistä on Saad Alsaud, hänen on kerrottu olevan nopein 14 vuotias koko Ruotsissa, jättäen jälkeensä muut koululaiset, jotka juoksevat hänen kanssaan. Hän näyttäisi nopeasti katsottuna sopivan koululaisten isäksi.

Saad Alsaud
Saad Alsaud

Kolmas puolestaan on somalimies nimeltään Youssaf Khaliif Nuur, joka väittää olevansa 15 vuotias vaikkakin on erittäin pitkä ja erään tiedon mukaan ajaa partansa ja viiksensä. Hän ilmestyi vasta oikeuteen syytettynä nuoren naisen puukottamisesta kuoliaaksi alaikäisten vastaanottokeskuksessa maanantaina.

Youssaf Khaliif Nuur
Youssaf Khaliif Nuur

Omituiset kuvat kahdesta afgaanimiehestä, Ahmadista ja Saadista, julkaistiin Ruotsin lehdistössä hallituksen luvalla, jotta näkyisi kuinka innoissaan tämä poliittisesti korrekti maa toivottaa orvot nuoret pakolaiset tervetulleiksi.

Vuosien saatossa onkin levinnyt tieto ympäri Eurooppaa, kuinka helposti Ruotsiin voi tulla alaikäisenä lapsena. Tällä hetkellä Ruotsi on äärimmillään ”alaikäisten” pakolaisten kanssa, jota useimmat epäilevät suureksi huijaukseksi. On ymmärrettävää, että alaikäisten kohtalo koskettaa syvästi, mutta pitäisi uskaltaa erottaa sellaiset väärinkäytökset, jossa liberaalia systeemiä käytetään surutta hyväksi.

Alaikäiset turvapaikanhakijat, toisin kuin aikuiset, saavat yleensä nopeamman käsittelyn, nopeamman majoituksen sekä enemmän rahaa käyttöönsä. Noin 75% saa luvan jäädä Ruotsiin, sekä luvan tuoda perheensä maahan.

Ruotsin ihmisoikeuksien mukaan, turvapaikanhakijoille ei tehdä fyysisiä ikätarkastuksia, joten heidän ikäänsä ei voi tarkkuudella määrittää. Sellaiset toimenpiteet voisivat olla tunkeilevia, epäreiluja tai epätarkkoja.

Skandaali ”lapsi”pakolaisista paisui kuluvalla viikolla, koska kuolleen vastaanottokeskustyöntekijän äiti sanoi, että turvapaikanhakijat valehtelevat ikänsä etujen takia.

Asiasta uutisoi Daily Mail

Toimitus
29.1.2016
Tilaa
Ilmoita
guest
1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Pol äsitiivinen

Mitenkähän muuten Suomessa ? Pääministeri keskusteli jonkun aika vanhan maahantulijakaverin kanssa. Oli 17 v ??

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa