Eurooppa Kulttuuri Rikos

Skotlanti: Raiskauksesta tuomittu transsukupuolinen nainen ei pääse naisten vankilaan

Isla Bryson, entinen Adam Graham, tuomittiin kahden naisen raiskauksesta vuosina 2016 ja 2019 ennen naiseksi siirtymistä. Kuvakaappaus YouTube.

Skotlannin hallitus on kasvavan huolen ja kiistan vuoksi päättänyt olla lähettämättä raiskauksesta tuomittua transsukupuolista naista Isla Brysonia naisten vankilaan.

Pääministeri Nicola Sturgeon ilmoitti asiasta torstaina kahden päivän kiistelyn jälkeen, kun hänen hallituksensa ja Lontoon hallitus olivat riidelleet sukupuolenkorjauslaista. Isla Bryson, entinen Adam Graham, tuomittiin tiistaina kahden naisen raiskauksesta vuosina 2016 ja 2019 ennen naiseksi siirtymistä. Hänen on määrä joutua vankilaan odottamaan päätöstä tuomiostaan, mutta tapauksen tosiseikat huomioon ottaen on ollut huolta siitä, että hänet voitaisiin lähettää naisvankilaan.

”Ottaen huomioon yleisön ja parlamentin jäsenten oikeutetun huolen tästä tapauksesta voin vahvistaa parlamentille, että tätä vankia ei lähetetä Cornton Valen naisvankilaan”, Nicola Sturgeon sanoi Skotlannin parlamentin kyselytunnilla Holyroodissa. ”Toivon, että tämä rauhoittaa yleisöä”, hän lisäsi. Tapaus aiheutti kiistaa Skotlannin parlamentissa ja jopa Lontoossa.

Kaikkien puolueiden kansanedustajat olivat ilmaisseet huolensa muiden vankien turvallisuudesta, kun taas Skotlannin vankilapalvelu oli vakuuttanut, että päätös transsukupuolisen henkilön vangitsemisesta tehdään aina ”yksilöllisesti” arvioimalla ”riski ja tarve”. ”Rikoksesta tuomitulla transsukupuolisella naisella ei ole koskaan automaattista oikeutta suorittaa rangaistustaan naisvankilassa”, Nicola Sturgeon sanoi myös.

Keskiviikkona Britannian pääministeri Rishi Sunakin tiedottaja  sanoi, että hän ”kuuntelee niiden huolia”, joiden mielestä Isla Brysonia ei pitäisi pitää naisvankilassa. Oppositiossa olevan työväenpuolueen turvallisuusasioista vastaava kansanedustaja Yvette Cooper sanoi myös, että ”tämän vaarallisen raiskaajan ei pitäisi olla naisvankilassa”.

Tapaus tuli esiin, kun Lontoo esti Skotlannissa hyväksytyn lain, jolla helpotetaan sukupuolen vaihtoa ja sallitaan se ilman lääkärin neuvoja ja 16-vuotiaasta lähtien. Erityisesti feministiaktivistit ovat arvostelleet näitä toimenpiteitä, sillä heidän mielestään ne ovat keino, jolla seksuaalirikolliset pääsevät naisille varattuihin tiloihin lakitekstissä säädetyistä turvatakeista huolimatta.

Rishi Sunakin hallitus oli todennut, että tällainen laki aiheuttaisi ”merkittäviä hankaluuksia, koska se loisi Britanniaan kaksi erillistä sukupuolen tunnustamisjärjestelmää”. Nicola Sturgeonin itsenäisyyttä kannattava hallitus syytti kuitenkin Lontoota siitä, että se käytti arkaluonteista aihetta poliittisiin tarkoituksiin itsenäisyyttä kannattavaa enemmistöä vastaan, kun taas LGBTQ-aktivistit olivat pahoitelleet Lontoon kielteistä päätöstä.

Lähde: FDS, Le Point

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Joker

siinä olisikin kettu päässyt kanatarhaan.

juha II

Globalisteille yksi hailee, mutta OIKEILLE naisille potku suoraan päähän. Nimittäin SE, että ”teko-naiset” LOPULTA kävelevät yli naissukupuolset Ja niin monta kertaa kuin ennenkin maailmanhistoriassa Frankesteinin hirviö murhaa keksijänsä eli liberaali-kommunistiset naiset, jotka ovat tukeneet tuota ilmeistä MIELETTÖMYYTTÄ. Siinä missä kissapedoillekaan EI pidä kääntää selkäänsä. Sama koskee ”Tämä ei ole keneltäkään pois” lässyttelijöiden EPÄPUHTAITA ajatuksia ja tekoja. Onhan se hienoa olla avarakatseinen, MUTTA tuo hieno ominaisuus pitää kääntää sinne missä sitä TODELLA tarvitaan!!!

Jegros

Tosiasiassa sinua kiinostaa vain yksi asia: VENÄJÄN ETU kaikki muut paitsi VENÄJÄ on globalisteja, eikö mv-lehti riitä teille LAPSIA RAISKAAVIA VENÄLÄISIÄ PUOLUSTAVILLE. Olet vain RUSSOHYPOKRAATTI. Ryssää puolustavilla on uskottavuus joka asiassa puhdas nolla venäjän kielellä varmaan 7 kun ne valehtelee AINA.

Transsylvanian kreivi

Taksilain lailla kieli poskessa(!) säädetyn Translain seurauksena on odotettavissa tuon tyyppisiä absurdeja konflikteja ainakin. uimahalleissa, yleisissä saunoissa, pukuhoneissa ja WC-tlloissa.

Demlat saavat tietenkin samalla ihan uusia oikeusbisnescaseja.

Tuksu

Ei muuta ku teippaamaan kiinni joku popsi nakki, niin ransu ei paljastu suihkussa.

Peter Kreisler

Ja matuille Tapolan tuote.

Joku tolkku

Kauan sitten kuulin vitsin jossa Neuvostoliiton maajoukkueen naiset ostivat joukkuetoverilleen partakoneen syntymäpäivälahjaksi. Lahjasta suuttunut päivänsankari sanoi, että jos vielä veetuilette niin potkin teitä kaikkia munille. Vitsi oli ihan hauska silloin, mutta nykyisin se ei enää ole vitsi vaan on ihan mahdollista potkia naista munille. kehitys se vaan kehittyy

ike

Taas lähti kommentti odotukseen eli unohduksen yöhön. Aivan asiallinen ilman mitään provosoivia asioita.

Ilkka Forsten

Niin kävi minullekin, että onnea vaan.

Anomaster

Yksikin sana, vaikka asiallinen, riittää ”unohduksen yöjunaan”. Joskus mennyt sinne lyhytkin teksti, josta en milllään keksi, että mikä se ongelma on.

Joskus pitkä teksti lennähtää bittiavaruuteen odottelemaan maailmanloppua. Jos pitkä teksti onnistuu normaalisti, voi se lennähtää odotuksen unholaan, jos sitä korjailee tai muuten muokkaa.

Mikäli pitkä teksti lennähtää odotteluun, voi kokeilla jakaa sen kahteen tai kolmeen osaan ja sitten se kelpaa, siis osina. Jokin vika algoritmeissä, luultavasti.

Tuon jakohomman keksin kerran, kun yritin saada läpi osina, jotta voisin paikantaa ongelman, mutta kaikki osat menivät läpi. Ei sii sollut tekstissä ongelmaa, vaan tarkistavassa algoritmissä.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Anomaster
Jäitä hattuun

On vain puolitotuus, että tämä viime aikoina huomattavasti tiukentunut sensuuri johtuu algoritmista. Tämän selityksen jälkeen on nimittäin pakko kysyä, miksi tämä algoritmi on otettu käyttöön, ja minkä vuoksi se on viritetty näin äärimmäisen kireälle?

Vastaus tähän kysymykseen on aika ankea.

En paljasta ihan kaikkea, vaan jätän teille muillekin vähän mietittävää – ja toivon mukaan myös oivaltamisen ilon.

Tärkeän vihjeen kuitenkin annan. Sen voi tiivistää yhteen ainoaan sanaan: persuuntuminen.

Anomaster

Jos mies mekossa laitetaan naisten pariin vankilaan, tulee siitä suurella todennäköisyydellä ongelmia oikeille naisille.

Jos nainen housuissa laitetaan miesten vankilaan, epäilen, että monikaan vankilakavereista ei huomaa hänen olevan mies, vaan näkevät himoihin vetoavan naisen. Siitä seuraa todennäköisesti ongelmia itsensä mieheksi kuvittelevalle naiselle.

Johtuu siitä, että sukupuolta ei voi vaihtaa, vaikka kuinka leikeltäisiin tai uskottaisiin.

Hupsuinta on, että lain voimalla pakotetaan kansalaiset teeskentelemään, että ilmiselvä nainen on mies, koska hän haluaa kuvitella niin ja ilmiselvä mies on nainen, koska hän haluaa kuvitella niin.

Vielä hupsumpaa on, että lääkärit leikkelevät ihmisiä nimikkeellä sukupuolen korjausleikkaus, vaikka tosiasiassa kyseessä on sukupuolen tärvelyleikkaus.

Ja kaikkein sairainta on, että tuota ideologista mielenvinoutumaa pyritään tyrkyttämään lapsille.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Anomaster
tykkimies

Saattaa ottaa ohrakyrsä.

stetsonlogi

Vihervassareilta onnistuu ihan kaikki hankkeet jotka muuttaa maailman turvattomaksi, ja erittäin oudoksi paikaksi. Perverssiä porukaa, navan alaiset asiat politiikkansa ainoa lähtökohta

Eka Kettunen

Mikä mahtaa olla logiikka näissä touhuissa ? pääsy on sallittu uimahalliin alastomien naisten sekaan ja lasten satutuokioita vetämään, mutta vankilaan ei sitten niin vain mennäkään.

Ehkä joku kokoomuslainen voisi ” valaistuneena ” selitellä näitä juttuja, edes vaikka kerran vuodessa.

mikä vitsi

2023 tällainen on valtioiden johtajien ongelma.

Hane

Pannaanko ”nainen” nyt miesten vankilaan, eikö feministien pitäisi nostaa siitä äläkkä?No ei tietenkään, feministeillä on sairas ja valikoiva logiikka. Nyt kyllä transuparan jakamattomia ihmisoikeuksia loukataan, tämä on iso periaatteellinen ennakkotapaus jossa vähemmistöön kuuluvan oikeuksia loukataan.

pertsa

Onpa viehättävä transu ja kun hän niin mielellään olisi mennyt viihdyttämään naisvankeja kylmään sekä pimeään vankilaan. Kyllä nyt Seta ärähtää!!!

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa