Eurooppa Maahanmuutto

Slovenian pääministeri: ”Jos afganistanilaiset naiset voivat taistella Talibania vastaan, niin pitää miestenkin pystyä!”

Janez Janša (SDS). Kuva EP Multimedia Centre.

Euroopan unioni ei avaa humanitaarista tai maahanmuuttokanavaa afganistanilaisille eikä anna vuoden 2015 siirtolaiskriisin toistua, EU-puheenjohtajamaa Slovenian pääministeri Janez Janša kirjoitti Twitterissä.

– Emme salli vuoden 2015 strategisen virheen toistumista. Autamme vain niitä, jotka ovat auttaneet meitä Nato-operaation aikana, ja EU:n jäsenvaltioita, jotka suojelevat ulkorajojamme, hän kirjoitti.

– Jos naiset voivat organisoitua ja taistella Talibania vastaan, niin pitää miestenkin pystyä. EU:lla ja Slovenialla ei ole velvollisuutta auttaa ja rahoittaa kaikkia planeetan pakolaisia ​​sen sijaan, että he puolustaisivat omaa maataan, hän kirjoitti toisessa Twitter-viestissä.

Slovenia on aiemmin ilmoittanut olevansa valmis vastaanottamaan viisi afganistanilaista pakolaista, jotka ovat tehneet yhteistyötä EU:n edustuston kanssa Kabulissa viimeisten 20 vuoden aikana, sekä 14 muuta, jotka ovat avustaneet Slovenian Afganistanin operaatiota. Slovenian mielestä Afganistanin naapurimaiden olisi autettava kaikkia muita pakolaisia.

Slovenia toimii Euroopan unionin puheenjohtajamaana vuoden loppuun saakka.

Lähde Remix.

Tilaa
Ilmoita
guest
22 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
murre riepunen

Slovenia ilmoittaa ottavansa viisi afkaania pakolaisina, tietyin ehdoin, sekä 20 muutoin rehtiä ja tunnollista joiden auttamishalussa ei moitteen sijaan, näillä teeseillä Suomen pitää astua näyttämölle, tiukasti ehdoista kiinni pitäen, kunnioitusta alkaa myös Suomen laariin satamaan, mikäli joustaa täytyy niin oteaan 6 ja se on siinä.

John Quiman

Uneksinta on kivaa.

Ani

Kuinka ollakaan, pakenevilla muslimeilla on islamfobia.

Prozac

Vähän tulee mieleen hitlerin kommentti italian armeijasta:” italialaiset ovat kovia poikia tappelemaan siihen asti, kun tappelu alkaa”

Ilkka Forsten

Italian armeija päätti tehdä suur-operaation ja valloittaa Abessiinian. ( nykyinen Etiopia.) Tättärää, sinne mentiin torvet soiden ja riikinkukkosulka kypärässä kuin mahtitekijät konsanaan, mutta kuinkas kävi ? Haile Selassie, ( hailasen lasse näin meidän kesken, ) nousi vastustamaan juustoraviolin ja valkosipulin maihin-nousua vuohipaimenten kanssa, ja niinpä he paimensauvalla tökkien ajoivat italiaanot pois.

AH oli raivosta sinisenä, koska sinne(kin) piti mennä auttamaan liittolaista joka lauloi o sole mio, ( eli oon solmio ) ja vapisi pelosta. Saksan surkeimmat liittolaiset olivat Italia ja Romania. Stalingradin rintamalla puna-armeija hyökkäsi juuri romanialaisten lohkolle, mikä ei ollut sattuma, sillä hekin tiesivät että siellä ei kukaan tee mitään eikä niistä ole vastusta. Italiaanot, sama juttu.

Pohjois- Afrikassa, Libyassa siis, italiaanot taas loistivat suurilla sotilaallisilla kyvyillään. Aina kun heidän piti saada jotain aikaan ja vastustaa englantilaisia, tuli pupu pöksyyn ja juostiin karkuun. Sitten he itse ilmoittivat saksalaisille että tehdään diili. Sotikaa te, me voimme olla vaikka huoltojoukkoina ja rakennella teitä ynnä muuta kivaa jookosta jooko ? Kaikesta tästä huolimatta sikäläisillä kenraaleila oli prenikoita rinnassa, josta ilkeämieliset sanoivat että ne on kaikki saatu Fiatin tehtaalta korjaamopuolen ansioista.

Italian ilmavoimien lentäjät kehuivat kuinka paljon he ovatkaan pudottaneet pommeja kun taisteltiin Maltan herruudesta. Totta, pommeja pudotettiin paljon mutta mihin, onkin oleellisempi kysymys kuten myöskin se, osuiko ne mihinkään ? Todisteiden mukaan ei kovin montaa paattia upotettu, sillä satoja metrejä maalin ohi pommittamisella ei juurikaan tulosta synny. On siinä historiaa mitä kehtaa muistella.

John Quiman

Kuulin joskus iät ja ajat sitten sota-ajan vitsin.

Italialaisilla on panssarivaunuissaan normaalista poikkeava ratkaisu: niissä on yksi vaihde eteen ja viisi vaihdetta taakse.

Kaino-Vieno Huttunen

” Emme salli vuoden 2015 strategisen virheen toistumista.”

Nyt myönnetään, että se oli strateginen virhe. Tsaijai-jai. Mitä strateginen virhe tarkoittaa sodassa, esim. sitä, että päästetäön vihollinen murtautumaan rintamalinjan läpi, vaikka se olisi voitu estää oikeilla joukkojen siirrolla.

Ilkka Forsten

Viipuri menetettiin sillä kenraali Taavetti Laatikaisen piti päästä saunaan.. Kun kaikki mänt eikä riittäntkää, laitettiin eversti Armas Kemppi syytteeseen kaupungin menetyksestä. Kemppi sai syytteet vaikka oli syytön tilanteeseen. Samoin kävi majuri Bäckmanille joka ampui itsensä viikko syytteiden nostamisen jälkeen.
Saunoja teki strategisen virheen, mutta hänet palkittiin ansioistaan. Oikeus siis toteutui, vai toteutuiko ?

John Quiman

Kuulisipa noita matalia numeroita Suomenkin hallituksen selittelyissä. 19 kappaletta kuulostaa ikävältä sekin, mutta siedettävältä.

Viheriäinen hallinto halunnee kuitenkin maksimoida määrän ja joka koneellinen pyritään saamaan täyteen.

Anonyymi

Tilanne taitaa olla sama kuin suomalaisella isoihin kisoihin lähtevällä urheilujoukkueella, valmentajia ja muuta henkilökuntaa on enemmän kuin urheilijoita. Minkälainen kööri lienee ollut siellä muutamaa rauhanturvaajaa ja lähetystön henkilöä avustamassa? Vaikka otettaisiin perheenjäsenetkin huomioon, niin ensin ilmoitettiin 70, sitten 140, viimeisin luku on 240 ja määrä nousee kuin Marinin aamiaistarvikkeiden hinta. Mikä mahtaa olla se lopullinen?

Työperäinen

Tässä tulee myös ilmi, miksi tämä vihervasemmisto, Suomen hallituksenkin ”työperäinen maahanmuutto” on mahdoton ja miksi se ei onnistu ikinä. Jos eivät sotaan kykene, naisia paremmin niin miksi työllistyisivät.

Ilkka Forsten

Tilanne on taas sama kuin Kurdien kohdalla. Nais-sotilaat menivät rintamalle ISIS:n porukkaa vastaan ja äijät juoksi pakoon. Täällä ollaan sitten aavikon sankareita ja podetaan sotaväsymystä sekä traumaa ankarista taisteluista, mistä seuraa tarve raiskata lenkkeilijöitä tai puukottaa toreilla kantaväestöä kuin vastustajaa ikään.

Anonyymi

Lain pitäisi olla niin yksiselitteinen, että jos turvapaikan saanut vierailee kotimaassaan, häntä ei enää oteta Suomeen takaisin. On päivänselvää, että hän käyttää vain Suomea ja suomalaisia hyväkseen eli kysymyksessä on petos.

Hätätila tai väärinymmärrys

Usa valitsee kielitaitoiset ja korkeakoulutetut afgaanit ja Suomi saa hyviä ex-vankeja jotka ovat kuitenkin lapsia. Lapsia nyyh.

Eka Kettunen

Naisilla on enemmän munaa kuin miehillä siellä päin maailmaa, miesten rohkeus ei riitä kuin arvostelemaan vokkipuuron laatua jossain Ylen tapaisessa luokattomassa mediassa.

Kata

Voi missähän puurokenraali nyt maistelee gurmee-aterioita, jotka siis kelpaavat miehelle…naiset ja koirat erikseen…Suomen lasten kouluruoka ei kelvannut edes jälkimmäisille kenraalin mielestä.
”Olen 17v ja voin todistaa sen..”Sipilä shokissa. 😀 Voi luoja tätä kaikkea skeidaa!

Minuhe Kerettiläinen

Voi missähän puurokenraali nyt maistelee gurmee-aterioita”
Kenties jossain kepappi-mestan kellarissa tekemässä jostain hölmöstä ”tytöstä/naisesta/mummelista” sitä kuuluisaa ”törkeen siistii safkaa”. Tai sitten rakentaa siellä kaarnapurtta ruotsinreissua varten. Viroon kun on turhahkoa yrittää.

Meri Kreikan

5 liikaa

Huru-ukko

Vaan hutisalo ja humupekka tuovat alkuperäisen 140 sijaan 240 afgannistanissa lomaillutta tarhapaikan saanutta takaisin elätiksi. Maleskelulupa vähintään neljä vuotta sanoi ohisalo. Että viisi on siihen nähden vähän.

Jarno Lehmussalo

Kelan korvauksialla siellä on oleskelijoita. Näin ymmärsin MTV3 22.00 uutiset.. siellä on porukkaa Suomesta ”enemmän kuin on tiedetty”.
Että sillä lailla nämä sotaa ja vainoa pakosalla olevat.

John Quiman

Niin, siellä oltu kertomatta sossulle ja tuet ovat juosseet ehkä vuosikausia. Ei niille tarvitsisi siellä muuta kuin laittaa käteen päätös oleskeluluvan peruuttamisesta ja lasku annetuista tuista.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Anonyymi

Euro on kehitysmaassa kovaa valuuttaa.