Kotimaa

Somaleja, romaneja, muslimeja ja turvapaikanhakijoita ei haluta naapuriksi

Kuvituskuva. Kuva Shutterstock.

Perusoikeusbarometri-tutkimushanke on osa kansallisen perus- ja ihmisoikeustoimintaohjelman 2017-2019 toimeenpanoa. Ihmisoikeuskeskus ja oikeusministeriö vastasivat tutkimushankkeen toteuttamisesta.

Perusoikeusbarometrista käy ilmi, että vastaajaryhmät suhtautuvat kielteisimmin siihen, että naapurissa asuisi romani, maahanmuuttaja Somaliasta, turvapaikanhakija tai muslimi. Positiivisimmin vastaajat suhtautuvat siihen, että naapurissa asuisi vammainen henkilö.

Somaliasta saapuvan maahanmuuttajan asumisen naapurissa kokisi epämukavaksi 43 prosenttia koko väestöstä. Arabiankielisistä vain 10 prosenttia pitäisi asiaa epämukavana.

Ajatus muslimista naapurina ei viehätä 38 prosenttia koko väestöstä. Ymmärrettävästi vähiten ennakkoluuloja mahdollista musliminaapuria kohtaan on arabiankielisillä vastaajilla (viisi prosenttia).

Romaninaapuri olisi epämukava 53 prosentille koko väestöstä.

Turvapaikanhakijan tai pakolaisen naapurina kokisi epämukavaksi 41 prosenttia. Arabiankielisistä vain 10 prosenttia kokisi epämukavana, jos naapurissa asuisi turvapaikanhakija tai pakolainen.

Ajatus vammaisesta henkilöstä naapurina ei juurikaan herätä vastaajaryhmissä epämukavia tuntemuksia. Kaikissa vastaajaryhmissä vain kolmesta viiteen prosenttia pitäisi asiaa epämukavana.

Arabimiehet kokevat Suomessa häirintää, syrjintää ja väkivaltaa

Eroja vastaajaryhmien välillä ilmenee erityisesti häirinnän, syrjinnän ja väkivallan kokemuksissa. Arabiankieliset miesten vastaukset antavat ymmärtää, että he kokisivat muita vastaajaryhmiä enemmän eri muotoista häirintää, syrjintää ja väkivaltaa.

Arabiankielisistä jopa 46 prosenttia katsoo kuuluvansa johonkin etniseen vähemmistöön. Luku on huomattavasti suurempi kuin muilla vastaajaryhmillä.

Valtaosa vammaisista ja toimintarajoitteisista, ruotsinkielisistä ja koko väestön vastaajista ilmoittaa olevansa kristittyjä. Vastaavasti valtaosa arabiankielisistä (74,4 prosenttia) ilmoittaa olevansa muslimeja.

Tilaa
Ilmoita
guest

70 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

what is a dissertation https://dissertations-writing.org/

trackback

proposal and dissertation help geography https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback

dissertation help free https://help-with-dissertations.com/

trackback

dissertation problem statement https://dissertationwriting-service.com/

trackback

caesar casino slots game https://www-slotmachines.com/

trackback

oceans of beauty slots https://411slotmachine.com/

trackback
trackback

multiclass spell slots 5e https://slot-machine-sale.com/

trackback

myvegas slots on facebook https://slotmachinesforum.net/

trackback
trackback

what slots pay the most https://2-free-slots.com/

trackback

3pigtail

marjatta

Minulla on monia Romaani ystäviä. Koskaan ei ole ollut mitää pahaa sanottavaa heistä. Myös samassa talossa olen asunut ja hyvin mennyt.
Mutta monet virolaiset rakennusmiehet taas juhlivat, huutavat ja tappelevat pitkin öitä. Sisällä ja piha-alueella. Se on välillä hyvin raskasta, kun pitäisi voida nukkua.

John Quiman

Jotkut romaanit ja niiden lapset novellit – no leikki sikseen – kyseessä ovat romanit, ovat sopeutuneet aika hyvin suomalaiseen yhteiskuntaan, mutta pääosa taitaa vielä elää vanhojen tapojensa mukaan yhteiskunnan ulkopuolisina. Sopeutuneista osa elääkin aika suomalaiseen tapaan ja ovat ihan hyviä naapureitakin. Suuri osa voi vieläkin olla ikäviä naapureiksi.

Olen tuntenut molempia, joten on käsitystä. Sopeutuneet eivät arvosta romaneja, jotka eivät käy töissä, vaan tekevät vanhan mallin mukaan bisneksiä. Eivät parempia bisneksiä tekevät varastele, koska niillä on rahaa, tosin ei kovasti kirjanpitoa, mutta alempi kasti on vikkeläsormista ja paljon poliisin kanssa tekemisissä. Eivät tapaa tuottaa poliisille ongelmia kiinniotettaessa, vaan suhtautuvat ihan hyvin. Eivät myöskään ole sivullisille vaarallisia.

Varmaan on virolaisilla rakennusmiehillä pippaloita, kun uskovat rentoutuvansa tulijuomien avulla. Niitä on monilla suomalaisillakin, mutta vain pienellä osalla. Ero tullee siitä, että virolaisista se pieni osa on Suomessa töissä ja ne vähemmän ilottelevat ovat Virossa. Melu ei tietenkään ole kiva asia, joten helposti toivoo, että olisivat jossain muualla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Sari Saarela

Arabiankieliset miesten vastaukset antavat ymmärtää, että he kokisivat muita vastaajaryhmiä enemmän eri muotoista häirintää, syrjintää ja väkivaltaa.”
Lyhyesti: P****puhetta!

Totta se on

Totta nuo turisevat.
Joko olet unohtanut kaikkien aikojen pahimman ihmisoikeusloukkauksen?
Paha puuro

Ani

Matumiesten kokema”syrjintä” on sitä, ettei voi vapaasti tehdä rikoksia. Suomen laki perustuu juutalais-kristilliseen lakiin. Kaupungin vuokrataloissa asuvat kantikset joutuvat pakkosietämään häiriköintiä, lemua, arvaamatonta käytöstä ym. Vuokralla ollut asunto voi vaatia mittavat remontit matujen jälkeen. Sijoitusasuntojen matuille vuokraajat maksavat kalliisti tyhmyydestään. Älytöntä verrata vammaisia ja ruotsinkielisiä matuihin.

epäkorrekti

Kokoomus kieli ruskeana:
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6281b107-c82f-42f6-b81b-4c412f69bf10
Mahtaakohan maistua hyvälle, sillä se ei ole suklaata.

PSn äänestäjä

Melilla on osa Espanjaa, Marokon diktatuurin rajalla
Matut ovat kiivenneet aidan yli ja tunkeutuvat Melillaan  
https://twitter.com/ondaceromelilla/status/1418079450529476610

Youtube luokittelee sensitiiviseksi paina käyntiin
Linkissä on paljon videoita Melillasta. Melillassa on vajaa 100 000 asukasta, JOISTA YLI PUOLET ON MUSLIMEITA (Espanja on katolinen maa). PIAN sama tilanne on muuallakin paikoittain RANSKASSA SITTEN RUOTSISSA JA SITTEN SUOMESSA

John Quiman

Kun muslimille antaa pikkusormen, se vie koko valtakunnan.

Katri Melu

Arabimiehet kokevat syrjintää ???? Naisista ei puhuta mitään. Onko heiltä edes kysytty ilman vartiovan miehen läsnäoloa ???

Meri Kreikan

Me suomalaiset kuulutaan vähemmistöön kun meitä ei ole kuin se 5mil. Meidän pitäis saada jotain suklaata maailmalta. Ei vaiska, pitäkööt tunkkinsa….

Lieväasteinen

Liian vaaleita, liian vaaleita. Suvakkien mukaan ihminen alkoi vaaleta vasta n. 10.000 vuotta sitten, ja ko. vaaleus on sisäsiittoisuuden aiheuttama negatiivinen mutaatio. Siitä huolimatta suvakki pitää valkoisia syyllisinä kaikkeen ja mitä vaaleampi yksiö, sitä syyllisempi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
John Quiman

Vai sisäsiittoisuuden aiheuttama negatiivinen mutaatio?

Ainoat tosiaan sisäsiittoiset löytyvät suvakkien lemmikeistä, joiden he väittävät tuovan parempia geenejä.

Pohjoisessa aurinko on heikompi, joten vaaleampi iho on ollut hyödyllinen, koska saadakseen auringonvaloa tarpeeksi D-vitamiinin muodostumiseen, tulee ihon olla vaalempi. Mikä siinä on negatiivista? Sehän on olosuhteisiin paremmin sopeutunut muutos. En väitä, että tuo on koko totuus, mutta tosi on, että vaalea iho on parempi pohjoisessa.

Suvakkien mukaan heidän lemmikkinsä auttavat Suomea nousemaan taloudellisestikin. Vaan tosiasiana säilyy, että ei ole tullut kuin kuluja ja ongelmia. heidän lemmikkinsä kuulemma tekevät Suomesta menestyvän. Tosiasia on, että Suomi on maailman mittakaavassakin harvinaisen hyvin menestynyt nimenomaan suomalaisena Suomena. Miksi sitä suomalaisten itsensä luomaa loistavaa nousua pitäisi korjata kehitysmaalaisilla?

Suvakeilla on tapana keksiä kaikenlaisia selityksiä voidakseen mollata valkoista rotua. Niiden mielestä negatiiviselta kuulostava tarina on aina hyvä, totuus on hyödytön.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Anonyymi

Kas vaan! Se, että Suomessakin white fligt yleistyy ja määrättyjen maiden kansalaisten ilmestyminen katukuvaan ei miellytä asunnonostajia, johtuu useinmiten arkipäivän kokemuksista. Media on tehnyt kaikkensa ongelmien lakaisemiseksi maton alle, mutta nyt alkaa hitaammatkin herätä. Sitten on näitä ministeri Haataisia, jotka televisiossa kehuvat asuvansa kaupunginosassa, jossa on paljon maahanmuuttajia, mutta jättää mainitsematta, että se asuinalue sijoittuu tulotasoltaan Suomen rikkaimpien alueiden kärkeen. Siellä tuskin asuu 8-lapsisia somaliperheitä tai työttömiä arabeja.

Neiti Marple

Olisi hyvä ymmärtää somalit ovat moniavioisia. Suomessa somali miehellä voi olla neljä vaimoa, Koraani sallii miehelle neljä vaimoa. Suomen somalit ovat sunnimuslimeja.
Somalit eivät virallista avioliittoaan maistaraatissa, ehkä yhden virallisen avioliiton imaami siunaa.
Somali ”yksinhuoltaja” äidit joilla lapsia on 1- 8 tai enemmänkin ovat niitä somali miesten, toinen, kolmas tai neljäs vaimo.
Lasten kasvatus jos sellaisesta voisi edes puhua jää, yksinhuoltaja somali äidin vastuulle. Somali miehet vierailevat vaimojensa luona ja pitävät huolen somalien lisääntymisestä.
Somali pojilla on vapaa kasvatus, pojat saavat kasvaa ilman kasvatuksen rajoja ja sen huomaa, jengiytyminen on normaalia somali nuorille ja kurdi nuorille.

Isis oli

Ma suutu tääla ratsists vihapuhe!

John Quiman

Olet tullut oikeaan paikkaan. Toivottavasti viihdyt.

Anonyymi

”Arabiankielisistä jopa 46% katsoo kuuluvansa johonkin etniseen vähemmistöön.” Mitä ne loput 54% ovat? Suomalaisia? Kyllä on kotoutuminen ollut huippuluokkaa! Nyt vaan ruotsalaiset ja muut ongelmiensa kanssa painivat tänne oppia hakemaan!

Eka Kettunen

Minäkään en pistäisi pahitteeksi jos naapurustossa asuisi vammaisia tai ruotsinkielisiä ihmisiä.

Ilkka Mänttäri

Kahden noin korruptoituneen tahon asemassa pitäisin kyllä aika matalaa profiilia.

Hätätila tai väärinymmärrys

Rasistit eivät sitten pääse kokemaan mukavia yhteisiä peli -ja ruokahetkiä, sillä ”ne tekee muuten sairaan hyvää safkaa” tervetuloaväen mielestä. Kuten esim. Abdi Fazerin suklaa tai Leif Pauligin kahvit.

Vaaka

Kun laitetaan vaakaan ne monikulttuurisuuden hyvät ja huonot puolet niin yksi niistä harvoista hyvistä puolista on kebabpitseriat. Mutta sen olen huomannut että monikulttuurisuus on siihen asti ihan mukavaa kun on kotikunnassa se yksi kebabpitseria, mutta siinä vaiheessa vaaka keikahtaa kun ilmestyy se ensimmäinen halal-kauppa, silloin ollaan jo menty liian pitkälle islamisaatiossa.

Sami

Kuopiossa terveystarkastaja yllätystarkasti 30 etnistä ravintolaa, ja löysi 28:ssä vakavia puutteita elintarvike hygieniasta. Joissain etnisissä ravintoloissa asiakas-WC pytty ja ravintolapöydät pyyhitään samalla rievulla edes pesemättä riepua välillä.

Ilkka Mänttäri

Lyhyesti. Välttäkää näitä etnisiä ravintoloita, no Japanilaiset voin vapauttaa tuosta, ovat aika tarkkaa väkeä.

Kata

Juuripa näin!
Paulig ja Fazer kyllä boikotissa.Mainokset ja lovebotti…ei kiitos!

John Quiman

Hyppäsi Laku-Pekka paketista mainoksiin?

Kata

Just! 😀 Ja tuossa kerroin aiemmin että Magnum jätskin mainos oli niin etova että lähes oksensin…kuinka pitkälle mennään??Boikotti!

Kata

Ja just näin Magnumin mainoksen,etovaa etovaa….boikottiin!On niitä muitakin jätskejä!

Jupi

Siitä asti kun Muhammed kuoli niin ovat muslimit häirinneet, syrjineet ja pahoinpidelleet toisiaan. Siihen ei valkoista miestä tarvitse

Tervemenoa

No voi voi. Kokevatko arabit yms syrjintää jne? No, painukaapa sinne arabiaan kaltaistenne joukkoon. Problem solved.

Horace Smith

Enpä ihmettele. Talossamme asui nelisen vuotta sitten 2-3kk muslimiperhe todennäköisesti jostain Irakista. Möyke ja huuto olivat sitä luokkaa, että sääliksi kävi seinänaapureita. Suora huuto ja mielenvikainen ovien paiskonta alkoi aina aamuyhdeksän jälkeen. Lopulta naapurit saivat tarpeekseen (osaketalo), ja älämölösakki lensi pellolle. Ainoa mkä jäi, olivat torakat joita rikastajat olivat tuoneet matkalaukuissaan. Onneksi niitä ei ollut montaa, ja ne saatiin hävitettyä.

Neiti Marple

Tutkimus kertoo siitä että asuinalueiden eriytyminen voimistuu Suomessa. Jos olen rehellinen niin en minäkään halua muuttaa kerrostaloon jossa asuu Irakin kurdeja tai somaleita.
Jouduttiin lähtemään pakolaisiksi erään lähiön kerrostalosta, lähiössä asuu paljon kurdeja. Venäläisiä ja Viron maahanmuuttajia en pidä mamuina. Venäläiset ja Viron maahanmuuttajat integroituvat luontevasti Suomeen ja kunnioittavat Suomen lakeja.
On vain huonoja kokemuksia kurdeista. Kurdit ovat hyvin vihamielisiä ja suhtautuvat kantaväestöön yllättävän vihamielisesti. Kurdit ovat hyvin arvaamattomia.
Romanit elävät omaa elämäänsä kaikessa rauhassa. Suomen romanit kunnioittavat Suomen lakeja he osaavat lukea ja kirjoittaa ja tekevät rehellistä työtä.
Minua surettaa tämä Kurdien suosiminen turvapaikka politiikassa. Saddam Husseinin taholta ei empatiaa liiaksi ammennettu Irakin kurdeille. Kurdikansojen vihamielisestä kulttuurista tavalliset Suomen kansalaiset, oppivat tuntemaan heidän kulttuuriaan.

Horace Smith

Ei se ihme ole, että kantaväestö muuttaa pois, kun matuja tungetaan naapuriksi. Segregaatio on universaali ilmiö länsimaissa. Ohisalon myrkynvihreä unelma siitä, että matuja sijoitetaan väkisin natiivien sekaan on tuhoon tuomittu. Jotta unelma toteutuisi, pitäisi kantaväestökin pystyä pakkoasuttamaan tiettyyn paikkaan. Sitä ei vannoutuneinkaan punaviherkommunisti uskalla sanoa ääneen. Yhteiskuntarauha on asia, josta kannattaisi pitää kiinni kaikin keinoin. Ruotsissa se on tietyillä alueilla menetetty käsistä lähteneen segregaation takia. Siellä matudystopia on tosiasia.

Rauhallisissa länsimaissa kansalaiset eivät ihan helpolla lähde riehumaan kaduille. Toivotaan, ettei se tule koskaan tapahtumaan. Tai enemmänkin, siihen ei tule tarvetta. Nykyisellä kehityksellä sitä tullaan vielä näkemään joissain eu maissa.

En halua foliohattuilla, mutta esimerkiksi EU:n kielteinen kanta siviilien aseisiin kertoo jotain. Aseita ollaan kieltämässä tai rajoittamassa terrorismin verukkeella, joka on täyttä paskaa. Fakta on, ettei siviiliaseet ole ongelma, eivätkä ne liity terrorismiin millään lailla. Ei kai vain kaikkivaltias eu komissio ajattele, että niistä on tulossa ongelma tulevaisuudessa? Vanha totuus, jossa diktatuureissa kerätään aina ensimmäisenä aseet kansalta pois, pitää edelleen paikkansa.

Ilmari

Joitakin vuosia sitten erityishuolto a tarvitsevia mamunuoria oltiin sijoittamassa Kauniaisiin. Siellä asuu RKP:tä äänestäviä kermaperseitä jotka olivat sitä mieltä että toki nuoria pitää auttaa mutta eivät tänne sovi!

juha II

”Arabimiehet kokevat Suomessa häirintää, syrjintää ja väkivaltaa?!?!?!!!”
Niin, naiset suorastaan lakoontuvat heidän ”alleen” ettei ole jalanjakoa matkalla Kelaan, josta matka jatkuu kesälläkin ”sorron yössä” ostarille. Jossa sielläkään ei saa olla rauhassa pikku-tyttöjen jatkuvan ”häirinnän” kohteena huolimatta siitä, että geeliä on tukassa ja parfyymiakin on niin kosolti, että sen voi haistaa melkein Mekkaan saakka!

Jane Tarzan

Muslimiehet ovat väärinymmärrettyjä! Ihme rasistista puhetta täälläkin. Islamin ja khomeininkin mukaan 6 vuotiasta saa runkata reisien väliin ja 9 vuotiasta saa nussia. Naisia saa ja pitää hakata koska niitä on helvetissäkin enemmän kuin miehiä! Kun suomistan saa sharialain, tällaiset rasistiset puheet lentävät pois – kuin homot talojen katoilta.

Kata

 ”Arabiankieliset miesten vastaukset antavat ymmärtää, että he kokisivat muita vastaajaryhmiä enemmän eri muotoista häirintää, syrjintää ja väkivaltaa.”
OMG….uskotaan uskotaan!

Jupi

Selittyy sillä että asuvat mielellään arabikielisten naapurissa

Kata

Nimenomaan mutta tuoki saatiin kuulostamaan että kantikset ne kauheita on…

John Quiman

Jos suomalainen käyttäyisi heidän tavallaan, saisi varmaan kuulla siitä hänkin.

Jussi Hämäläinen

Olisiko mitenkään mahdollista, että suhtautuminen vieraisiin johtuukin kokemuksista – omista tai läheisten – paljon enemmän kuin rasismista, joka tavallisesti on näppärä ja aina toimiva taikatemppu, jolla vika siirretään pois muilta ja suomalaisten viaksi?
Otamme esimerkin: Olen aivan erityisen kokenut kulttuurirealisti, ja annan suuren arvon itä- ja kaakkoisaasialaisille naapureina, ystävinä, työtovereina ja yleensä kanssaihmisinä.
Niin, että miksikö?
No kun toistuvien kokemusteni kautta olen oppinut arvostamaan noiden kulttuurien (etnisyyksien?) edustajia nimen omaan heidän omien tekojensa ja asenteittensa takia. He siis ovat ansainneet kunnioituksen ja arvostuksen ihan itse.

John Quiman

Eipä esim. vietnamilaisista ja filippiiniläisistä mitään valituksia kuulekaan. Kumma, että me perusteellisen rasistiset suomalaiset emme ole huomanneet niitä.

Lieväasteinen

”…ja annan suuren arvon itä- ja kaakkoisaasialaisille naapureina, ystävinä, työtovereina ja yleensä kanssaihmisinä.”

Minä myös koillisaasialaisille. Tšuktši tai korjakki kävisi mainiosti, myös itelmeenikin. 😀

Ilkka Forsten

Tietyllä tavalla nähtynä tuo tutkimus on aika epäreilu, tai oikeastaan syrjivä. Siinä nimittäin laitetaan samaan kastiin matut ja vammaiset. Vammainen henkilö ei voi asialle mitään, mutta muslimit esimerkiksi voisivat edes yrittää jonkinlaista integraatiota.

Vammaisen ihmisen sijoittaminen vertailuryhmään on väärin. Hagertit ei ole vammaisia vaikka ovatkin hevosmiehiä, ja somalit eivät ole invalideja vaikka aivotoiminta ei vastaakaan normaalia. Arabit ovat jotain hagertien ja somppujen välimaastossa haahuilevia mitä lie hamppareita, joihin kyllä onnistutaan iskostamaan aivovamma varsin helposti.

Ei somali tai hagertti / arabi tarvitse mihinkään pyörätuoliluiskaa. Niillä on luiska otsa jo lapsuudesta lähtien. Sen avulla pääsee välimeren yli vaikka airot olisivat hukassa. Tämähän on nähty.

Ehkä yksi ryhmä

Näistä ryhmistä minä ottaisin naapureikseni (en ihan rajanaapuriksi) romanit. Ne pitää meteliä ja lapset on usein villjeä, mutta mitään ei sen jälkeen katoa koko alueelta. Romanit pitävät huolen että siellä missä ne asuvat, sielä ei varastella. Ja jos jotain katoaa, niin ne pitää huolen että oikea vars löytyy ja tavara palautuu oikealle omistajalle.

Ilkka Forsten

Missä tuo ”utopialandia” sijaitsee ?

Jupi

Jos romanilapsi jää kiinni varastamisesta niin tulee läksyjä miten ens kerralla ei jää kiinni

seant

Varsinkin suu pitää täysin supussa, sillä eräs mies sai sakot kun kysyi rappukäytävässä vaimoltaan ”mikä täällä haisee”, jonka sattui kuulemaan eräs pohjois-afrikasta muuttanut asukas.

Ilkka Forsten

Ja haju vastasi somalit.

John Quiman

Ehkä somalit vastasivat, että korvausrahahan tässä tuntuu haisevan 🙂

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Leino Kimmo

Ruotsissa se nähdään, kun naapurina on kilpailevan klaanin jäseniä; jopa lapset saaavat siinä sivussa luodeista ! Tämä ”tutkimus” on tilattu metodilla…. tällainen lopputulema halutaan.
Mutta kasn kummaa naapuri saa olla kiinalaine, thaimaalainen; vietnamilainen … johtuneeko seuraavasta asiasta: kohteliaisuus; halu integroitua suomalaisiin sääntöihin naapurien auttaminen …. kas kummaa kun rupeaisi tulemaan erilaisia ”tutkimustuloksia” .
Siis eduksunnan tänne rahtaamia; Suomen järjestelmään sopeutumattomia ei haluta … kristillisiä arvoja kunnioittavia ja lähimmäisiä rakastavia halutaan .
Kuten ystäväni sanoi vuosikymmeniä sitten eräästä heimosta; että 99 % pilaa 1 % maineen … jokainen miettiköön itse kohdallaan !
Tunnen henkilkohtaisesti somaleita; yksi sanoi ”Vihaan somaleita”; kun ei 2 vuoteen saanut viisumia vaimonsa ja lapsensa luokse Suomeen, kun oli niin paljon ”turvapaikanhakija”-jonoa .
Mikä siis mahtaan Suomen järjestelmässä mättää ?

Teppa

Iso osa kansaa ajattelee vielä terveellä järjellä. Miksi kukaan tervejärkinen haluaisi ongelmia naapurikseen? Huutoa, mölinää, parvekkeelta lenteleviä naisia, palavia autoja, ammuntaa, pommeja, päälle hyökkääviä kehitysmaalaisia, raiskauksia, solvauksia, jne, jne. Ei kiitos, samaan asuinympäristöön!

Cis-mies

Kyllä minä ainakin tykkäisin jos naapurissani asuisi naisellinen lesbopari eli seksuaalivähemmistöön kuuluvia henkilöitä siis.

Ilkka Forsten

Minulle kävisi kolmipäinen virtahepo, sillä sekin olisi eäilemättä jonkin sortin vähemmistöä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

😀

Matti Kanerva

Olen äskettäin muuttanut, ja kuinka sattuikaan, naapurissa asuu lesbopari kuten pian selvisi. mukavia naisia ja ehdin jo melkein ihastua toiseen. Siitä olen kyllä erimieltä kun heikäläiset yleensä sanovat ettei se ole keneltäkään pois…

N niin kuin naapuri

Ja suvaitsevaisuuden nimissä näitä sitten halutaan tänne lisää, tuskin suvaitsevaiset itsekään haluavat noita ongelmavähemmistöjä naapureikseen.

Kaino-Vieno Huttunen

Suvaitsevaisten osuus on noinkin korkea vain, koska vastaajista todennäköisesti 60% asuu jossain, jossa ainoa maahanmuuttajataustainen on jonkun 1600-luvulla Suomeen vaimon takia jääneen saksalaisen turkiskauppiaan jälkeläinen. Jos ajatellaan, että Ruotsissa Rinkebyn asukkaista yli 90% on kotoisin juuri Afrikasta tai Lähi-Idästä, on heidät naapurikseen halunnut alle 10%.

John Quiman

Kun Rinkebyhyn alkoi tulla erilaisia muslimeja, alkoi Rinkebystä valkoisempi väki muutella muualle. Kun tulivat somalit, lähtivät loputkin. Nykyisin on jäljellä ehkä joitakin vanhempia suomalaisia tai ruotsalaisia, jotka eivät ole jaksaneet muuttaa muualle.