Eurooppa Rikos

Somali suoritti veitsi-iskun Frankfurtissa – poliisi ampui reiteen

Kuva Wikimedia Commons.

Poliisi ampui 27-vuotiasta somalialaista maahanmuuttajaa Saksassa Frankfurtissa. Voimankäyttöön johti somalin hyökkäys miehen päälle veitsillä aseistautuneena. Somali myös uhkasi tappaa virkailijat, jotka vaativat häntä pudottamaan veitset.

Veitsihyökkäys tapahtui viime viikonloppuna Frankfurtin Bahnhofsviertelin alueella. Ennen veitsi-iskua somali oli tiettävästi hyökännyt toisen miehen kimppuun Elbestrassella.

Poliisin mukaan somali asteli rakennukseen kahdella veitsellä aseistautuneena ja hyökkäsi 65-vuotiaan miehen kimppuun tämän ollessa toimistossaan. 65-vuotias puolustautui pippurisumutteella, minkä jälkeen 27-vuotias somali poistui rakennuksesta.

Ensimmäisen hyökkäyksen uhri ajoi somalia takaa. Poliisi sai hälytyksen maahanmuuttajasta, tapasi hänet kadulla ja vaati somalia pudottamaan veitset. Somali reagoi sanoen ”Tapan teidät” ja yritti jälleen hyökätä 65-vuotiaan kimppuun.

Poliisit avasivat tulen haavoittaen somalia reiteen. Somali vietiin myöhemmin sairaalaan saamaan hoitoa vammaansa.

Tutkijoiden mukaan veitsihyökkäyksen motiivi ei ole tiedossa.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
14 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Olikohan 65-vuotiaalla lupa pippurisumutteeseen. Se on ”hyvien ihmisten” suurin huoli!

Mika Salo

Tähtäimissä vähän säätöä näköjään …

Kaino-Vieno Huttunen

”Tutkijoiden mukaan veitsihyökkäyksen motiivi ei ole tiedossa.”

Olenko ainoa, jota jollain tavalla häiritsee tämä kaikkien terroriuutisten päättyminen teon motiiviin tai sen puuttumiseen. Ikäänkuin tapaus olisi sillä selvitetty. Ikäänkuin: a) Teko oli terroristinen, no hyvä, somali oli aito islamisti, case closed, b) Somali sekosi, hienoa, somalilla oli mielenterveysongelmia ja vokin verhotkin syvensivät niitä, se siitä.

Toisin sanoen yliymmärretään.

Mikä puuttuu. No kaikki ne toimet, millä tällaiset iskut saataisiin loppumaan. Ja se, että ne loppuisivat vaatisi yleistä mielipidettä taakseen. Yleinen mielipide taas syntyisi, jos ajalle tyypillinen yliymmärtäminen loppuisi.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=wy8wCXRfC68 Ja näitä riittää jopa Meksikon kautta jenkkeihin ja on niin ihqua että!Bussit oottaa ja hotelliin varmaan…samaa pashaa joka puolella,MIKSI?
Etelä-amerikkalaisia?No tuskin!

Kaino-Vieno Huttunen

Ihan uskomatonta, 20 – 30 v somalimiehiä loputon virta. Mitä h-ttiä siellä on tekeillä??? +

Kata

Biden hallinto ja AOC ja Ilhan Omar ja Kamala….vasta kamala onkin!Texasissa on vipinää… 🙁

Kata

Kun ajokortti käsissä ovat äänestyskelpoisia…ID on kuulemma ,siis oikea,naurettavaa…sama kuin meillä,siinä toivossa annetaan maahan läpsytellä tätä äijävirtaa….

Ilkka Mänttäri

Biden tuhoaa Yhdysvaltoja sisältä päin, vähän samoin kuin valtaeliitti tuhoaa Suomea.

Sihti pielesssä

…huti…

Frank

Suomessa onneksi pippurisumutteesta saa ampuma-aserikoksen, niin näkevät somalit ja muut puukkojunkkarit lyödä puukolla kunnolla, ei tarvitse haavoittumista pelätä…

John Quiman

Suvakkien kutsuvieraista niin suuri määrä tekee noita samoja tekoja, joten olisi aika lähettää ne rikastamaan kotimaitaan, eikä liikoja pohtia motiiveja.

Toki suvakkilan politrukki sanoo, että voi poikarukka, kun on valkoisen miehen alistamana joutunut noin epätoivoisiin tekoihin. Onhan tuo kuultu. Kutsuvieraiden kotimaissa olisi varmaan kuuntelijoita, joten sinne vaan iloitsemaan paremmasta kulttuurista, eikä rasismista tietoakaan – jos näytät samalta ja ajattelet samalla tavalla kuin hekin.

Saksi Velmi

On laulu matu-poikien
katkuissa Vantaan ja Itä-Keskuksen
Siel’ kaikki tunnistavat sen
Allahu Akbar, sä vääräuskoinen

(sävel ”katupoikien laulu”)

Kata

😀 Ihan huippu!

peter Kreisler

Hyvä laulu, tämä lienee sitä Black metallia.