Eurooppa Rikos

Somali tunkeutui ruotsalaisperheen aamiaispöytään ja halusi seksiä

Kuva Marco Verch / Flickr / CC BY 2.0

Borlängessä asuva ruotsalaisperhe koki elämänsä järkytyksen, kun he olivat asettautumassa aamiaispöytään elokuussa 2016. Yhtäkkiä ovesta astui sisään somali, jolla oli selkeä erektio. Perheen äiti ja tytär pelkäsivät tilanteen jälkeen somaleja niin, että heidän oli pakko muuttaa muualle. Vaikka tapaus sattui jo vuonna 2016, sitä käsiteltiin oikeudessa vasta nyt.

Tjärna Ängarin maahanmuuttaja-alueella Borlängessä perheen isä heräsi noin klo 7 aamulla, kun hänen kumppaninsa kielsi jotakuta tulemasta asuntoon. Kun mies nousi ylös, hän näki eteisessä somalin, jolla oli erektio ja käsi housujensa sisällä. Mies heitti somalin porraskäytävään.

Perheen äiti kertoi oikeudenkäynnissä, että kun hän oli tarjoilemassa lapsille aamiaista, etuovi avautui ja afrikkalainen astui sisään.

– Haluan panna, somali toisteli.

Nainen on tapauksen jälkeen pelännyt tummaihoisia miehiä. Tytär puolestaan pelkää somaleja. Tämän vuoksi perhe joutui muuttamaan pois.

– Alueelle jääminen olisi ollut pelottavaa, koska siellä asuu paljon somalialaisia miehiä, äiti kertoi.

Somali pidätettiin heti tapahtumapaikalta mutta vapautettiin paria päivää myöhemmin. Naispoliisi näki sitten ikkunasta, kuinka mies istui poliisiaseman ulkopuolella suihkulähteen äärellä, riisui vaatteensa ja hiippaili alasti aukiolla.

29-vuotias somali tuomittiin muun muassa perheen äidin ja tyttären seksuaalisesta häirinnästä. Sen sijaan syytteet naispoliisin seksuaalisesta häirinnästä hylättiin.

Somali sai tuomionsa ehdollisena, ja koska syyttäjä ei vaatinut karkottamista, somali voi jäädä Ruotsiin.

Tutkinnan aikana kävi myös ilmi, että somali oli rekisteröity Ruotsin verovirastossa kahdella eri nimellä.

Borlängen Tjärna Ängar -lähiötä kutsutaan myös Pikku-Mogadishuksi, koska alueella suurin väestöryhmä on somalit. Vuonna 2018 somaleja oli 36,8 prosenttia alueen asukkaista. 90 prosenttia asukkaista on maahanmuuttajia.

Lähde Fria Tider, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa