Eurooppa Rikos

Somalipakolainen puukotti ohikulkijoita Würzburgissa – islamistinen motiivi mahdollinen

german police polizei
Kuva Shutterstock.

Somalimurhaaja huusi ”Allahu akbar” veitsihyökkäyksensä aikana, ja pidätyksen jälkeen hän puhui jihadista, islamin pyhästä sodasta. Nämä todisteet saattavat viitata islamistiseen terroritekoon Würzburgissa, uskovat syyttäjät.

Somalin suorittama veitsi-isku Würzburgissa perjantaina 25.kesäkuuta vaati kolme kuollutta ja useita vakavasti loukkaantuneita. Tutkijat eivät enää sulje pois islamistista motiivia.

Somalimurhaaja Abdirahman J. A. tiedetään huutaneen islamilaista taisteluhuutoa ”Allahu akbar” hyökätessään Barbarossaplatzilla ohikulkijoiden kimppuun. Lisäksi roskasäiliöstä asunnottomien turvakodista, 24-vuotiaan somalin asuinpaikasta, löytyi terroristiryhmä ISISin propagandamateriaalia.

Baijerin sisäministeri Joachim Herrmannin (CSU) mukaan turvallisuusviranomaiset eivät olleet aiemmin pitäneet somalipakolaista ääri-ihmisenä, vaikka hän olikin syyllistynyt ennätykselliseen määrään väkivaltarikoksia. Osaan näistä tapauksista liittyi myös myös veitsi.

Abdirahman J.A. pakotettiin vastikään sairaalaan mielenterveysongelmien takia, mutta tällä hetkellä on epäselvää, miksi hänet vapautettiin niin nopeasti.

Somalipakolainen Abdirahman J.A. otti perjantai-iltapäivällä suuren veitsen Woolworth-tavaratalossa lähellä Barbarossaplatzia ja puukotti välittömästi tavaratalon asiakkaita. Sitten hän jatkoi hyökkäyksiä kadulla ja pankin konttorissa. Uhrit olivat enimmäkseen naisia ​​ja lapsia.

Lähteet Focus, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Pakko kysyä, mitä rohkeutta silloin osoitetaan kun uhreiksi valikoituu naisia ja lapsia ? Ja mitä tulee motiiviin niin se allahu akbar ei ole mikään ”hyvää päivää ” tervehdys vaan ääri-islamilainen julistus. Pitääkö tämäkin vääntää rautalangasta ?

John Quiman

Vääräuskoisten teilaamisesta kuulemma palkitaan paratiisipaikalla. Ehkä naiset ja lapset ovat kuin alennuslippu paratiisiin, mutta tällä kertaa poliisi ei ollut toivotulla tavalla avulias.

Kata

Abdirahman J.A. pakotettiin vastikään sairaalaan mielenterveysongelmien takia, mutta tällä hetkellä on epäselvää, miksi hänet vapautettiin niin nopeasti.
Huono ruoka,valituksia lähti jonkun avustamana?Ei saatu aisoihin millään koska mitään vastustusta ei saa olla?Ei huolinut tabuja??
En vain voi käsittää tätä länsimaiden alasajoa!

John Quiman

Laskettiin varmaan koska ihmisoikeudet ovat uhrihierarkian huipulla oleville korkeammalla tasolla. Suvakkivilosofia tai suvakit saattoivat auttaa ihmisoikeuksien toteuttamisessa. On varsin vaikuttava tekijä se rasisti-leimakirves.

Seppo-Sisko

Kummallisesti nämä puukkojen kanssa sohivat muslimit ovat aina mielenterveyspotilaita!

Vieno Huttunen

Todennäköisiä kehityskulkuja:

1. Somali todetaan ääri-islamistiksi. Tapahtunut unohdetaan seuraavaksi kahdeksi – kolmeksi vuodeksi, jolloin sitä tutkitaan ja sen valmistelu etenee oikeuteen Oikeuden päätöksestä on kahden – kolmen vuoden kuluttua pieni uutinen. Tapahtuneella ei ole mitään vaikutusta turvapaikkapolitiikkaan tai mihinkään muuhunkaan.

2. Somali todetaan psyykkisesti sairaaksi. Tapahtunut unohdetaan seuraavaksi 2 – 3 vuodeksi, jona aikana mielentilatutkimus vslmistuu samoin kuin todetaan, että ISIS-materiaalista huolimatta henkilöllä ei ole mitään tekemistä itse järjestön kanssa. Oikeuden vapauttavasta päätöksestä on 2 – 3 vuoden kuluttua pieni mainta uutisissa. Turvapaikkapolitiikkaan tai mihinkään muuhunkaan tällä ei ole vaikutusta.

Ilkka

Ei vaan ymmäretä että ensimmäisestä rikoksesta kaikki tunnisteet ja ulos euroopasta ilman paluun mahdollisuutta.

John Quiman

Ymmärtävät, että jos palautettaisiin, sitten niitä olisi yksi vähemmän, eikä se ole toivottu politiikan suunta.

murre iisakki riepunen

Perjantaina somali OTTI suuren veitsen tavaratalosta jne. Suuret veitset olisi parempi säilyttää hivenen, sanoisinko tiskin alla, ainakin niillä alueilla joilla ko. rikastajia majailee.

Ilkka Forsten

Teräaselaki kyllä huolehtii siitä ettei mitään voi sattua, paitsi että näkyy sattuvan siitäkin huolimatta.

John Quiman

Uskonnollisiin rituaaleihin sopivat veitset pitää saada luvanvaraisiksi. Jatkossa kun sitten menet ostamaan kyökkiveistä, kertovat, että ei ole enää myynnissä seitsemää senttiä pitempiä veitsiä, eikä edes rautanauloja ilman viranomaisten lupaa.