Eurooppa Maahanmuutto

Sorosin järjestö: EU:n ”pumpattava rahaa” massamaahanmuutolle myönteiseen tiedotukseen

George Soros
Miljardöörikeinottelija George Sorosin perustaman kansalaisjärjestön mielestä EU:n on ”pumpattava rahoitusta” vasemmistolaiseen kasvatukseen, jotta voitaisiin torjua ”edistykselliseen” politiikkaan kohdistuvia pelkoja Euroopan ”turvallisuuden, vaurauden ja kulttuuri-identiteetin” vaarantumisesta.

”EU näyttää olevan kykenemätön pysäyttämään äärioikeiston nousua”, kirjoittaa Euractiv-verkkomediassa Israel Butler, joka edustaa Civil Liberties Union for Europe -järjestöä, joka on perustettu avoimia rajoja tavoittelevan Sorosin rahoittamana.

Viitaten populistien äskettäisiin vaalivoittoihin Tšekissä, Itävallassa ja Saksassa, hänen mukaansa Brysselin on ryhdyttävä toimenpiteisiin tai muuten ”edistykselliset hallitukset … päätyvät voimattomaksi vähemmistöksi, jonka EU:ta jäytävä oikeistopopulismin zombi nujertaa”.

Aiemmin Sorosin Open Society -säätiön Euroopan politiikan instituutin johtavana politiikan analyytikkona toimineen Butlerin mukaan ”vielä on kuitenkin toivoa”. Hän ehdottaa, että EU ”ulkopolitiikastaan mallia ottaen tukisi perusarvojaan yleisön keskuudessa rahoittamalla kansalaisjärjestöjä”.

”Jokainen liittymistään EU:hun valmisteleva maa tajuaa EU:n rahoituksen virtaavan ”ihmisoikeuksia, demokratiaa ja oikeusvaltioperiaatetta tukeville kansalaisjärjestöille sekä riippumattomille tiedotusvälineille”, hän selittää. ”EU:n tarvitsee vain kopioida nämä mallit jäsenmaihinsa.”

Tunnustaen populististen puolueiden saaneen valtaa Euroopassa, ”koska niillä on riittävästi yleisön kannatusta”, Butler katsoo ”ongelmaksi” sen, että ”huomattava osa äänestäjistä” on ”harhautettu” uskomaan, että edistyksellinen politiikka ”vaarantaa heidän turvallisuutensa, vaurautensa ja kulttuurisen identiteettinsä”.

Butler pitää tiedotusvälineitä paljolti syyllisenä tähän ja katsoo, että eurooppalaisia ei ole riittävästi eristetty monikulttuurisuuden ja massamaahanmuuton kielteisistä vaikutuksista.

Tiedotusvälineiden omistusta hallitsevat ”poliittisia agendojaan ajavat oligarkit”, jotka pyrkivät ajamaan ”äärioikeistolaisia, muukalaisvihamielisiä ja kansallismielisiä” näkemyksiään, Butler kirjoittaa väittäen, että Euroopassa uutisoinnille on luonteenomaista ”sensaatiohakuinen pelottelu”.

Butlerin välittämän kuvan vastaisesti on olemassa joukko kansalaisjärjestöjä, sääntelyjärjestelmiä, toimittajille tarkoitettuja koulutusohjelmia sekä muita aloitteita, joiden tarkoituksena on puhdistaa mediaa uutisoinnista, joka saattaa olla epäedullista maahanmuuttajille tai muille vähemmistöille, joilla on merkittävä vaikutus Eurooppaan.

Tänä vuonna julkaistun tutkimuksen mukaan merkittävä vaikutus on Media Diversity Instituten kaltaisilla lobbaavilla ”vahtikoirilla”, jotka eurooppalaisten suuttumuksen ehkäisemiseksi vaativat terrori-iskujen mediasensurointia.

Tutkimuksen mukaan Saksan valtamedia käsitteli ”pakolais”kriisiä kritisoimatta mitenkään Angela Merkelin päätöstä avata rajat yli miljoonalle tarkastamattomalle kehitysmaiden maahanmuuttajalle. Lisäksi media aktiivisesti suosi maahanmuuttomyönteistä retoriikkaa.

Butlerin väite Puolan ja Unkarin oikeistonhallitusten ”demokratian murentamisesta” sekä hänen väitteensä, jonka mukaan demokraattinen kannatus oikeistopuolueille haittaa demokratiaa, toistavat Freedom Housen tänä vuonna julkaiseman maailman maiden vapautta arvioivan Freedom in the World 2017 -raportin väitteitä. (Toim. Kyseisen raportin mukaan Suomi oli maailman vapain maa).

”Demokratia ei tarkoita pelkästään vaaleja”, väitti Sorosiin sidoksissa oleva järjestö raportissaan, joka leimasi Puolan Laki ja oikeus -puolueen (PiS) sekä Unkarin Fidesz -puolueen ”demokratian vastaisiksi muutoksiksi” ja ”uhiksi”, vaikka ne nousivat demokraattisten vaalien kautta valtaan.

Virginia Hale / Breitbart 8.11.2017

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa