Eurooppa

Sosialistikansanedustaja tuomitsee vasemmistolaisen kulttuurisodan ja ”cancel-kulttuurin”

Florian Post /SPD). Kuva William Post / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Saksan sosialistipuolue SPD:n parlamenttiedustaja Florian Post tuomitsee jyrkästi niin sanotun ”cancel-kulttuurin” osana vasemmistolaista kulttuurisotaa.

– Olemme keskellä kulttuurisotaa! Joka päättää, miten saa puhua ja kirjoittaa, hänellä on valta. Ja jos et mene mukaan tähän hölynpölyyn tai uskallat edes kritisoida tätä hölynpölyä, ”cancel-kulttuuri”, aikamme uusi inkvisitio, tekee sinusta lopun, hän sanoi.

Jokainen, joka vastustaa sukupuolikorrektia kieltä, on ”syrjitty, häntä uhkaa erottaminen töistä tai taloudellinen tuhoaminen, leimaaminen”, valitti saksalainen sosialisti.

Post sanoi puolueensa noudattaneen jo pitkään virheellistä uskomusta, jonka mukaan ”vähemmistöpolitiikan summasta voidaan muodostaa enemmistö! Saksi-Anhaltin vaali-ilta osoittaa, kuinka hyvin tämä toimii”. Tällä parlamentaarikko viittasi SPD:n heikkoon menestykseen Saksi-Anhaltissa viime sunnuntaina pidetyssä äänestyksessä. Alustavan tuloksen mukaan SPD saavutti vain 8,4 prosentin kannatuksen.

Post kuitenkin ilmaisi odottavansa, että vasemmistolainen kulttuurisota on pian ohi.

– Kyse ei ole massojen asenteesta vaan pikemminkin pienestä akateemisesta vähemmistöstä,  hän huomautti ja korosti, että saksalaisten enemmistö hylkää vielä sukupuoli-ideologian mukaisen kielen.

Lähde Junge Freiheit.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit