Kotimaa Maahanmuutto

SPR teki Turussa kerrostaloasunnosta laittomasti maassa olevien yömajan, PS:n Tavio pitää toimintaa vastenmielisenä

Kuva Youtube.
Turussa Suomen Punainen Risti teki kerrostaloasunnosta laittomasti maassa olevien yömajan ja pyysi myös naapureita pitämään asian salassa. Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio pitää SPR:n toimintaa vastenmielisenä.

Suomen Punainen Risti on aloittanut laittomasti maassa olevien yömajan pitämisen kerrostaloasunnossa Varissuolla. Kaupungin ja SPR:n yhteistyöhankkeesta päätettiin Turun sosiaali- ja terveyslautakunnassa. Toiminnan kustannukset puolen vuoden ajalta vuoden 2018 loppuun saakka tulevat olemaan 128 500 euroa.

Puolueista vain perussuomalaiset vastustivat hanketta ja jättivät asiasta pöytäkirjaan eriävän mielipiteen.

Perussuomalaisten turkulainen kansanedustaja Ville Tavio pitää uutta suuntausta perustaa laittomien yömajoja kerrostaloasuntoihin vastenmielisenä.

Tavio moittii myös SPR:n tapaa pyrkiä salailemaan asiaa.

– Ihmisillä on oikeus tietää missä laittomasti maassa olevien yömaja on. Vastenmielistä touhua, että SPR on lähtenyt salailemaan asiaa, Tavio soimaa SPR:ää.

Laittomasti maassa olevien yömajan perustaminen kerrostaloasuntoihin on turvallisuusriski samassa rappukäytässä asuville.

– Suomessa puolueita kiinnostaa kuitenkin enemmän laittomasti maassa olevien hyysääminen kuin suomalaisten turvallisuus. Laittomasti maassa olevista ei tiedetä juuri mitään, he voivat olla kotimaansa poliisia pakenevia rikollisia tai terroristeja, Tavio painottaa.

  • 908
    Shares