Kotimaa Kulttuuri

Suomen Messut maksoi vahingonkorvausta Kiuas Kustannukselle

Kuva Kiuas Kustannus.
Helsingin Kirjamessut perui yllättäen Kiuas Kustannus OY:n osallistumisen lokakuun lopussa järjestettäville kirjamessuille. Syyksi organisaatio ilmoitti “arvojen vastaisen toiminnan”. Nyt Kiuas Kustannus Oy ja Suomen Messut ovat päässeet asiasta sopimukseen.

Kiuas Kustannus Oy ja Suomen Messut Osuuskunta ovat päässeet sopimukseen asiassa, joka koski kustantamon osallistumisen perumista Helsingin Kirjamessuille lokakuun lopulla. Asia herätti tuolloin runsaasti julkista keskustelua.

Kiuas Kustannus Oy vaati sopimusrikkomuksesta Suomen Messut Osuuskunnalta vahingonkorvausta ja neuvotteluiden jälkeen yhtiöt ovat sopineet asian. Suomen Messut Osuuskunta maksoi vahingonkorvauksena Kiuas Kustannus Oy:lle 2 000 euroa.

– Laiha sopu on aina lihavaa riitaa parempi. Meillä oli hyvin vahva oikeudellinen pohja jutullamme, mutta olen helpottunut, ettei oikeuskäsittelyä tarvita, kommentoi Kiuas Kustannus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teemu Lahtinen. Myös Kiuas Kustannuksen kirjallisesta linjasta vastaava kustannustoimittaja Timo Hännikäinen sanoo olevansa tyytyväinen päätökseen.

Kiuas Kustannus Oy on 2015 perustettu yhteiskunnalliseen ja filosofiseen kirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Sen kotisivut ja verkkokauppa löytyvät osoitteesta https://www.kiuaskustannus.com.

Liity kannattajajäseneksi

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa