Kotimaa

Suomen Sisu järjestää tapahtuman Seinäjoella lauantaina


Sisuareena

SISUAREENALLA on monipuolista ohjelmaa, mm. elävää musiikkia, yhteislaulua, lapsille poniajelua ja pomppulinna, sekä aikuisille sandaalinheittoa. Tapahtumapaikalla keskustellaan ajankohtaisista asioista jotka askarruttavat kansalaisia.


Suomen Sisun Etelä- ja Keski-Pohjanmaan piirit järjestävät SISUAREENA -Mistä Suomi puhuu? -tapahtuman Seinäjoen Lakeudenpuistossa 11.6.2016 alkaen kello 11.00. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Suomen kansalaisille lapsista ikäihmisiin.

SISUAREENALLA on monipuolista ohjelmaa, mm. elävää musiikkia, yhteislaulua, lapsille poniajelua ja pomppulinna, sekä aikuisille sandaalinheittoa. Tapahtumapaikalla keskustellaan ajankohtaisista asioista jotka askarruttavat kansalaisia.

Kansanedustaja Olli Immonen avaa tapahtuman klo 12.00. Olli Immonen on Suomen Sisun puheenjohtaja, Suomalaisuudenliiton jäsen ja Perussuomalainen kansanedustaja Oulun vaalipiiristä. Suomen Sisu on puoluepoliittisesti sitoutumaton kansallismielinen yhteistyöjärjestö. Toiminnallaan järjestö pyrkii suojelemaan Suomalaista kulttuuria, perinteitä ja Suomen luontoa, sekä edistämään Suomen kansan hyvinvointia ja suomen kielen asemaa. Suomen Sisu suosii suomalaista työtä.

Tapahtumaan kansainvälisen puheenvuoron tuo Maria Kaljuste, joka on Viron konservatiivisen kansanpuolueen Saarenmaan johtaja.

Ulkomaalaisvahvistuksia saamme lisäksi myös länsirajan takaa, kun paikalle saapuvat Ingrid Carlqvist sekä yllätysvieras Ruotsista. Ingrid Carlqvist on ruotsalainen toimittaja ja kirjailija. Hän on tullut tunnetuksi islamia kritisoivista puheenvuoroistaan ja perustanut aiheen tiimoilta Dispatch International -nimisen verkkolehden. Ennen freelanceriksi ryhtymistä hän työskenteli muun muassa Kvällspostenissa. Yllätysvieras Ruotsista on seurannut läheltä Ruotsin ”kansainvälistymistä” ja tulee kertomaan kaunistelemattoman näkökulman ns. monikulttuurisuudesta.

Tilaisuudessa on tarjolla hernerokkaa ja makkaraa vapaaehtoisella maksulla. Tilaisuuden mahdollinen tuotto lahjoitetaan sotiemme veteraanien hyväksi.

50 ensimmäiselle kävijälle annamme ilmaisen Sisu-ämpärin. Toiset 50 ämpäriä jakavat juontajat tilaisuuden aikana. Tilaisuuden lopuksi arvomme kaikkien läsnäolijoiden kesken Suomessa valmistetun JOPO-polkupyörän.

13335697_1715837531991350_2697367194989331260_n

Tähän mennessä varmistuneita puhujia ovat:
Olli Immonen (Suomen Sisu, Puheenjohtaja)
Junes Lokka (Suomen Sisu, jäsen)
Tuukka Kuru (Suomen Sisu, Lapin piiripäällikkö)
Jani Salomaa (Suomen Sisu, Varsinais-Suomen piiripäällikkö)
Antti-Jussi Hirsimäki (Suomen Sisu, Etelä-Pohjanmaan piirin rahastonhoitaja)
Noora Budde (Suomen Sisu, Etelä-Pohjanmaan piirin kirjuri)
Harri Koskela (Suomen Sisu, jäsen)
Kimmo Pakarainen (Suomen Sisu, jäsen)
Maria Kaljuste (Viron konservatiivinen kansanpuolue, EKRE) -Suomi virolaisin silmin
Roland Tõnisson (teologi ja kirjailija)
Ingrid Carlqvist (toimittaja ja kirjailija)
Yllätysvieras Ruotsista -Mistä suomalaisten tulisi puhua
James Hirvisaari
Jukka-Pekka Rahkonen
Aleksi Hernesniemi -Koulukiusaaminen
Matti Karvonen
Dagmara Heinänen (kansalaisaktivisti)
Anna-Maija Kurikasta
Maanviljelijä Sievistä

Tilaisuuden juontavat:
Juha Mäenpää (Suomen Sisu, Etelä-Pohjanmaan piiripäällikkö)
Mauri Peltokangas (Suomen Sisu, Keski-Pohjanmaan piiripäällikkö)

Toivotamme kaikki tervetulleeksi SISUAREENA tilaisuuteen.
Lisätiedot: Juha Mäenpää 0400 661 788

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit