Muu maailma

Suomen Sisu vaatii toimenpiteitä Etelä-Afrikan valkoisen vähemmistön olemassaolon turvaamiseksi

Suomen Sisu tuomitsee Etelä-Afrikan valkoiseen vähemmistöön kohdistuvan kansanmurhan uhan ja vetoaa Suomen ja muiden teollistuneiden maiden johtajiin, jotta Etelä-Afrikan valkoisen väestön olemassaolo ja elämäntapa saataisiin turvattua.

Etelä-Afrikan parlamentti hyväksyi helmikuun lopussa marxilais-leninistisen EFF-puolueen (Economic Freedom Fighters, EFF) lakialoitteen, jonka perusteella maan hallitus voi pakkolunastaa valkoisten maanviljelijöiden omaisuuden ilman korvausta.

Maareformin nimeä kantava pakkolunastaminen perustuu kommunistipuolue EFF:n aloitteeseen, jonka johtaja Julius Malema on aiemmin vaatinut maan buuriväestön ampumista ja valkoisten kurkkujen katkaisemista, Suomen Sisu kirjoittaa verkkosivullaan.

Suomen Sisu
Suomen Sisu on kansallismielinen järjestö, jonka tarkoituksena on suomalaisen kulttuuriperinteen ja Suomen kansan ja kansallisen omaleimaisuuden säilyttäminen.

Suomen Sisun pyrkimyksenä on koota yhteen kansallisesti ajattelevat suomalaiset ja kehittää keskuudessaan kansallismielistä aatetta ja sen elinmahdollisuuksia sekä edistää yhteiskunnan kehittymistä kansallismieliseksi.

Toiminnallaan yhdistys a) suojelee ja säilyttää suomalaista kulttuuriperinnettä ja Suomen luontoa sekä b) edistää Suomen kansan hyvinvointia ja menestystä, suomen kielen asemaa; suomalaisuutta, isänmaallisuutta, kiintymystä kotimaahan sekä c) vastustaa epäkansallisia ilmiöitä.

Järjestö pitää Etelä-Afrikan valkoiseen vähemmistöön jo pitkään kohdistunutta väkivaltaa ”matalan intensiteetin kansanmurhan” esiasteena.

Maan valkoinen vähemmistö on viimeisen 25 vuoden aikana joutunut toistuvasti väkivaltaisten hyökkäysten kohteeksi, joita voidaan oikeutetusti pitää matalan intensiteetin kansanmurhan esiasteina. Maassa on murhattu apartheid-hallinnon päättymisen jälkeen ainakin 2 000 valkoista maanviljelijää ja heidän perheenjäsentään, jonka lisäksi tuhannet muut ovat joutuneet lievemmän väkivallan uhreiksi. ANC-hallinnon ajamaa maareformia voidaan pitää kyseisten väkivaltaisten iskujen jatkumona, jonka ainoa päämäärä on maan valkoisen väestön hidas, mutta varma hävittäminen.

Suomen Sisu tuomitsee julkilausumassaan Etelä-Afrikan kommunistisen ANC-hallinnon (African National Congress, ANC) toimenpiteet maan valkoista vähemmistöä kohtaan ja haluaa nostaa tämän ongelman julkisuuteen ja Suomen hallituksen tietoon.

Suomen Sisu vetoaa Suomen ja muiden teollistuneiden maiden johtajiin, jotta Etelä-Afrikan valkoisen väestön olemassaolo ja elämäntapa saataisiin turvattua.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit