Kulttuuri

Suomen Sisu teki suurkäräjillä henkilövalintoja

Suomen Sisun esitteestä.

Suomen Sisun puheenjohtajaksi valittiin Henri Hautamäki.

Suomen Sisun Turussa 2. marraskuuta 2019 kokoontuneet suurkäräjät järjestettiin järjestön vuosittaisten hakkapeliittain päivän juhlallisuuksien yhteydessä.

Puoluepoliittisesti sitoutumattoman kansallismielisen järjestön uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Henri Hautamäki. Hautamäki asuu Turussa ja toimii tällä hetkellä Suomen Sisun Varsinais-Suomen piirin piiripäällikkönä. Hän on myös Turun monikulttuurisuusneuvoston jäsen ja Perussuomalaisten Nuorten hallituksen jäsen. Puheenjohtaja Hautamäen toimikausi alkaa vuoden 2020 alusta ja on kestoltaan kolme vuotta.

Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Timo Hännikäinen ja käräjien jäseneksi Kari Salminen. Timo Hännikäinen on helsinkiläinen kirjailija ja verkkolehti Sarastuksen päätoimittaja sekä kustannusyhtiö Kiuas Kustannuksen kustannustoimittaja. Kari Salminen on Hausjärven Perussuomalaisten puheenjohtaja.

Lisäksi tehtävissään käräjillä jatkavat ensimmäinen varapuheenjohtaja Riku Nevanpää, kirjuri Jenna Simula ja käräjien jäsen Juha Mäenpää. Simula ja Mäenpää ovat kansanedustajia.

Suomen Sisun puheenjohtajana vuodesta 2013 lähtien toiminut Olli Immonen ei ollut ehdolla jatkokaudelle. Immonen keskittyy toimintaansa perussuomalaisten kansanedustajana, suuren valiokunnan ja perustuslakivaliokunnan jäseninä sekä Yleisradion hallintoneuvoston jäsenenä.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit