Kotimaa Politiikka

”Suomi on suomalaisten kotimaa” – Radikaali ja traditionalistinen Sinimusta Liike puolustaa suomalaisen kansan kulttuuria, elinympäristöä ja elämäntapaa

Kuvakaappaus Youtube.

Vastikään perustettu Sinimusta Liike (SML) on julkaissut puolueohjelmansa. Liike kerää nyt kannattajakortteja, joita vaaditaan 5000 puolueeksi rekisteröitymistä varten.

Sinimusta Liike (SML) kertoo verkkosivuillaan olevansa ”radikaali, traditionalistinen ja suomenmielinen puolue, jonka toiminta pohjautuu ihanteelle itsenäisestä, elinvoimaisesta ja riippumattomasta Suomesta, joka on luotu palvelemaan ja puolustamaan suomalaisen kansan kulttuuria, elinympäristöä ja elämäntapaa.”

Liike perustaa maailmankatsomuksensa kansallisvaltion periaatteelle, jonka mukaan ”Suomi on suomalaisten kotimaa ja se pysyy suomalaisten kotimaana vain silloin, jos sitä asuttaa tulevaisuudessakin suomalainen kansa”.

SML:n politiikka on radikaalia ja etnofuturistista. Modernin yhteiskunnan sekä globalismin ”arvojamme, yhteisöämme ja maatamme tuhoavan ikeen” tilalle liike haluaa ”uuden ja paremman tulevaisuuden yhteiskunnan unohtamatta juuriamme tai sitä, että yhteiskuntamme elinehdot ovat sukupolvien työn tulosta.

SML:n puolueohjelman mukainen elinvoimainen ja kestävän yhteiskunta olisi  ”vihreä ja korkeateknologinen”, joka myös ”turvaisi suomalaisen kansan olemassaolon pitkälle tulevaisuuteen”.

SML:n puheenjohtajana toimii pitkän linjan nationalisti Tuukka Kuru. Varapuheenjohtajana toimii Olavi Saarelainen, sihteerinä Terhi Kiemunki ja viestintävastaavana Lauri Hokkanen.

Sinimustan Liikkeen verkkosivut sisältävät muun muassa puolueohjelman ja kannattajakorttilomakkeen. Sivustolla tullaan julkaisemaan myös ohjeet jäseneksi liittymiselle ja säännöllisesti päivittyvää sisältöä kuten uutisia, historiikkeja, raportteja tapahtumista, blogikirjoituksista, kannanotoista ja suomalaista kulttuuria käsitteleviä julkaisuja.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit