Kotimaa

Suomi virolaisen silmin: Miten helvetissä te voititte talvisodan?

Tapahtumaan kansainvälisen puheenvuoron toi Maria Kaljuste, joka on Viron konservatiivisen kansanpuolueen
Saarenmaan johtaja. Kaljuste on juuri myös valittu yhdeksi Fortress Europen kolmesta johtajasta. Fortress
Europe, suomeksi Euroopan linnake, on kansainvälinen kansallismielisten yhteistyöjärjestö.


Suomen Sisun Etelä- ja Keski-Pohjanmaan piirit järjestivät SISUAREENA -Mistä Suomi puhuu? -tapahtuman Seinäjoen Lakeudenpuistossa 11.6.2016 lauantaina. Tapahtuma oli tarkoitettu kaikille lapsista ikäihmisiin. SISUAREENALLA oli monipuolista ohjelmaa, kuten elävää musiikkia, yhteislaulua, lapsille poniajelua ja pomppulinna. SISUAREENALLA keskusteltiin ajankohtaisista asioista jotka askarruttivat kansalaisia.

Kansanedustaja Olli Immonen avasi tapahtuman klo 12.00. Olli Immonen on Suomen Sisun puheenjohtaja, Suomalaisuudenliiton jäsen ja Perussuomalainen kansanedustaja Oulun vaalipiiristä. Suomen Sisu on puoluepoliittisesti sitoutumaton kansallismielinen yhteistyöjärjestö.

Olli Immonen sekä Maria Kaljuste yhteiskuvassa seinäjoen Sisuareena-tapahtumassa
Olli Immonen sekä Maria Kaljuste yhteiskuvassa seinäjoen Sisuareena-tapahtumassa

Tapahtumaan kansainvälisen puheenvuoron toi Maria Kaljuste, joka on Viron konservatiivisen kansanpuolueen Saarenmaan johtaja. Kaljuste on juuri myös valittu yhdeksi Fortress Europen kolmesta johtajasta. Fortress Europe, suomeksi Euroopan linnake, on kansainvälinen kansallismielisten yhteistyöjärjestö.

Puheessaan Kaljuste kritisoi suuresti Suomen päättäjiä, sekä henkilöitä jotka ovat heidät äänestäneet valtaan. Kaljuste kuitenkin löysi myös jotain positiivista, sillä Suomessa on jätetty lakialoite, joka saattaisi matkustamisen terrorismirikoksia varten rangaistavaksi. Hän kehui myös aloitetta kerjäämisen kieltämiseksi. Kaljuste kuitenkin sanoi Suomella olevan vielä toivoa.

Siitä huolimatta teidän päälliköt eivät ole halunneet leikata turvapaikkaturismista, vaan suomalaisten hyvinvoinnista, koulutuksesta ja kansallisomaisuudesta. Välillä kun katsoo päätöksentekoa, niin tuntuu, että tavoite ei olekaan kansalaisten edustaminen, vaan pakkomielteinen oman edun tavoittelu osana kansainvälistä rikosjärjestöä?

Virolaisia on alkanut tulla kovaa vauhtia takaisin kotiin, koska he kaipaavat kotimaan rauhaa ja suomessa on kuulemma jo ihan mahdotonta elää. Kun ennen käytiin riitaa siitä, että maksaako virolainen työnantaja Suomessa työskentelevän virolaisen verot ja huutaako naapuri siitä että tupakantumppi jäi pihalle, niin nyt heittelevät uudet naapurit jo roskia ikkunasta. Uudet naapurit saa enemmän rahaa sossusta kuin virolainen ikinä jaksaa tienata. Kaiken huipuksi on kova hinta silläkin, että lapset ja vaimo ovat yksin kotona kuukausia. Ja kun he tulevat Suomeen käymään, niin sunnuntai ostoskeskuksessa näyttää kauhuleffalta.

Jos joistakin nyt tuntuu pahalta, että kuka minä olen täällä teitä ja teidän hallitustanne haukkumaan. Olen huolissani oleva äiti joka ei halua, että naapurimaassa asiat menisivät pieleen. En halua, että täältä rupeaa valumaan Viroon ihmisiä, ketkä ovat täysin vieraan näköisiä (tai oikeastaan sillä ei ole mitään väliä minkä näköisiä he ovat). He eivät puhu ainoatakaan meille ymmärrettävää kieltä, mutta heillä on ihan helvetisti rahaa meikäläisiin verrattuna, jonka te annatte heille. Ja he vielä käyttäytyvät usein kun eläimet. Ja silloin, kun yritämme hillitä heidän käytöstään, he huutavat että he ovat suomalaisia ja heihin ei saa koskea.

Suomalaisia? Suomi on sinivalkoinen maa. Suomalaiset ovat isoja, valkoihoisia ja ahkeria, ja heillä on hyvä huumorintaju. Suomi on turvallinen Pohjoismaa. Ainakin on ollut tähän asti. Ihmiset! Mitä helvettiä te olette tekemässä teidän maalle. Maalle jossa keppihevonen oli lasten leikkikalu, jossa neekerin pusu oli herkku. Kysymys, miten (helvetissä) te voititte talvisodan? Onko tämä samaa kansaa? Suomalaisten ei pidä pokkuroida omassa maassaan. Herätkää nyt ihmeessä ja etsikää ylös sielujenne pohjasta se, mikä teki teistä talvisodan voittajat. Lastenne tulevaisuuden takia.

Jarkko Jaakola
13.6.2016
 • 3.8K
  Shares

Tietoa julkaisijasta

Toimitus

Toimitus

Kommentteja

Lisää kommentti

 • Suoraa puhetta ei turhaan.poliitikot ajaa ihan eri asoita mitä sanoo ajavansa,koulutuksesta ei leikata (C) soini ja sitten leikataan kummiski.eipä nykyiset päättäjät saa muutaku harmaita hiuksia.ihan vääristä asioista leikataan.kyllä saa syyttää suomalaisia ko tollasia henkilöitä istuu tuolla eduskunnassa ja jokaisella poliitikolla pitäsi olla lista mitä ajaa jos ei onnistu ni muualle hommii.vaikka pas***a lapioimaan eikä toista kautta eduskuntaan.et sää töihinkä pääsee jos et osaa asiaas ja et saa mitään aikaseks.näillä päättäjillä ei suomea nosteta kartalle.usko menny lopullisesti.

  • Olen usein ihmetellyt näitä ”holopaisia”. Joskus käytettiin ilmausta- kotipesään paskantajat. Neuvosto/venäläisyyden ihannointia ja suomen saavutusten mitätöintiä, ihan omastatakaa. Mikä ihme tarve joillakin suomalaisilla on vääristellä historiaa omaksi tappioksemme.

 • Joo, minäkin onneton olin äänestämässä yhtä nykyisistä hallituspuolueista, puoluetta, joka on kääntänyt linjansa täysin siitä, mitä puheet olivat, eli perussuomalaisia…Nyt harmittaa.

 • Suomi saavutti torjuntavoiton niin talvi- kun jatkosodassakin. Onhan ihan selvää että venäjän tarkoitus molemmissa sodissa oli Suomen miehittäminen ei muutaman tukikohdan hankkiminen..

  • Suomi oli itse kylläkin aloitteellinen osapuoli jatkosodassa. Talvisodassa tuli torjuntavoitto, ja toki olisi neuvostoliitto varmasti miehittänyt suomen jatkosodassakin jos olisi onnistunut, mutta alunperin suomi hyökkäsi kylläkin neuvostoliittoon

 • Ohhoh. Suomi ei halunnut osallistua Saksan hyökkäyksen pysäyttämiseen Suomen ja Suomenlahden kautta ja siksi Stalin sanoi, että jos ei neuvottelemalla käy niin sitten joudumme ottamaan tukikohdat sodalla. Ja niin he tarpeetonta väkivaltaa käyttämättä ottivat nuo alueet vain muutamassa kuukaudessa. Suomi ei ollut millään tavalla voittaja tässä … päinvastoin se oli häviäjä ja tuli häviämään vielä katkerammin kun Saksa sitten käytti maatamme hyökkäyksiinsä.

 • Voitettiin kyllä koska itsenäisyys säilyi.Silloin taisteltiin vähän eri tavalla, pystykorvilla. Nythän tulisi turpiin tietysti heti, ei siinä auttaisi mikään taistelutahto, vaan tållä kertaa materiaaliylivoima jyräisi.

 • Kyllä se on hyvä että edes Virossa voidaan puhua asioista niiden oikeilla nimillä kaunistelematta. Ja nämä jotka tulivat hakemaan turvaa Suomesta sanovat nyt meille: Painukaa vittuun vääräuskoiset, olisi tosiaan korkea aika herätä näkemään totuus!

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset